Sari la conținut

❌INDISPONIBILA❌0740456144

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Bună dragilor❤️ Numele meu este Eliza, am 28 de ani, 1.75m și 58 kg .De astăzi voi fi disponibilă la voi în oraș ,aștept programările voastre pe wtp sau mesaj text .Ma prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă . Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate,îmi place punctualitatea și respectul. Am o personalitate șarmantă,călduroasă și prietenoasă.Mă descriu a avea o silueta sexy, picioare frumoase și forme feminine fantastice.❤️‍🔥Pun la dispoziția voastră următoarele:💥lenjerie curată 💥prosoape 💥gel de duș , apă de gură 🔥Sunt disponibilă în fiecare zi între orele 9:00-23:00. 💥Programările se fac pe whatsapp, telefonic sau prin mesaj text (rog confirmare cu 60 de minute înainte , programările neconfirmate la timp vor fi anulate)Nu răspund la numere private 🌸Întâlnirile se fac doar în locația mea ❣️Serviciile mele sunt următoarele: raport normal ( întotdeauna protejat ), sex oral ( blow job ), sex oral adânc în funcție de mărime (DP),sex cu mâna (hand job),girlfriend sex, 69,finalizare corporală,facesitting,schimbarea poziției de sex, masaj de relaxare / senzual cu ulei ,posibilitatea de a face duș împreună 🎀Prețurile sunt următoarele : 200 lei -30 minute(o finalizare / 350 lei-60 minute(2 finalizări)/ .Practic de-asemenea și dominare serviciile fiind următoarele:❣️jocuri deimpact (slapping);jocuri de temperatură (ceară );fetiș (latex, fetiș de picioare , tocuri ) ;dresaj (dog style);jocuri de salivă ;umilire verbală;bondage (a fi legat);feminizare (machiaj, îmbrăcăminte,epilare etc);facesitting;privarea orgasmului;tortura sânilor;masaj prostatic;gode ceinture (penetrare, diferite Mărimi)😈Prețurile pentru dominare sunt următoarele: 350 lei-30 minute / 450 lei -60 minute . Prețul nu se negociază Nu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect și bun simț , cu bile sau alte accesorii.Nu accept dimensiuni mari. Am dreptul de-a îmi selecta persoanele care mă vor vizita Ofer și cer seriozitate. Vă aștept cu drag ❤️‍🔥❤️😘

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 minut, liviu750 a spus:

Jupâna arată bine rău,dar o locație ceva?Sau umblam aiurea în oraș?

Bună , pentru locație îmi poți scrie în privat 😘 

Link spre comentariu
Reputație: 458
  • Oras:constanta

Am citit recenziile pe Arad. Sunt ok.

Are și o poză cu sânii din lateral....wow....și sunt și naturali....te bagă în boală....

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 159
  • Oras:Constanța
13 hours ago, Eliza04 said:

gode ceinture (penetrare, diferite Mărimi)😈

Adică... Pegging? 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 12 ore, gauloise07 a spus:

Interesantă gama de servicii. Mai puțin dresajul și umilirea verbală, de care sunt sătul de la fostele mele partenere.

🤣🤣🤣🤣🤣 putem renunța la dresaj și umilirea verbală 🤣🤣

Link spre comentariu
Reputație: 46

Ieri am fost pe la ea. Locația este pe strada Lotus în mamaia. Pozele sunt ale ei dar mult prea photoshopate. Sânii sunt medii, dar foarte lăsați.  Neepilata, cu puțin miros.  Am ales să stau o oră ca așa am stabilit de la început. În anunț zice ca face multe dar când ajungi acolo ți le taie. 
locatie 9

fizic 6

op 6

np 6

Eu unul nu mai revin. Ce vezi în poze e ok, dar în realitate….

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 39 minute, acelasiom a spus:

Ieri am fost pe la ea. Locația este pe strada Lotus în mamaia. Pozele sunt ale ei dar mult prea photoshopate. Sânii sunt medii, dar foarte lăsați.  Neepilata, cu puțin miros.  Am ales să stau o oră ca așa am stabilit de la început. În anunț zice ca face multe dar când ajungi acolo ți le taie. 
locatie 9

fizic 6

op 6

np 6

Sincer nu știu cine ești , dar eu ieri nu am avut nicio persoană de o oră 😂 dar înțeleg scopul de a minți 🤥, o zi frumoasă să ai ! 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 12 minute, Eliza04 a spus:

Sincer nu știu cine ești , dar eu ieri nu am avut nicio persoană de o oră 😂 dar înțeleg scopul de a minți 🤥, o zi frumoasă să ai ! 

M-am uitat puțin la recenziile pe care le lași la fete și spre norocul meu am găsit o informație care ma ajuta să îmi dau seama cine ești … “507” la sfârșit ca văd ca te blochează multe fete… in afară de oral și normal nu mi-ai cerut absolut nimic  , nici măcar să îmi faci tu mie oral .Platind o finalizare !!!. Așa  ca numai minți !!! 🤥 

Link spre comentariu
Reputație: 440
Acum 8 minute, Eliza04 a spus:

Draga,unii fura curent.Tu fi fata de treaba,nu amesteca programările și făne sa ne simțim bine în brațele tale,ca noi știm ca unii s-au născut nemultumiti.Pădure fara uscaturi nu exista,eu te voi vizita azi după ora 16.30 și o sa scriu aici.Te poop zi buna!

P.S Și reclama negativă tot reclama este.Daca ești aici,înseamnă ca exiști.Ahhh,cracii ăia ai tai,astept cu nerăbdare sa-i pun pe umerii mei azi 💋

Link spre comentariu
Reputație: 916
  • Oras:Constanta
1 oră în urmă, acelasiom a spus:

locatie 9

fizic 6

op 6

np 6

Mai asteptam si alta recenzie...doar cu una nu m-am convins...se stie ca nu poti fc click cu orice fata 🫠

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Chiar acum, artur.86 a spus:

Draga,unii fura curent.Tu fi fata de treaba,nu amesteca programările și făne sa ne simțim bine în brațele tale,ca noi știm ca unii s-au născut nemultumiti.Pădure fara uscaturi nu exista,eu te voi vizita azi după ora 16.30 și o sa scriu aici.Te poop zi buna!

P.S Și reclama negativă tot reclama este.Daca ești aici,înseamnă ca exiști.Ahhh,cracii ăia ai tai,astept cu nerăbdare sa-i pun pe umerii mei azi 💋

Da , ai dreptate, dar e frustrant când știi ca se minte , îți mulțumesc și te aștept cu drag 😘 pentru programare te rog să îmi scrii pe wtp, te pup 

Link spre comentariu
Reputație: 128
Acum 8 ore, Eliza04 a spus:

… in afară de oral și normal nu mi-ai cerut absolut nimic  , nici măcar să îmi faci tu mie oral .Platind o finalizare !!! 🤥 

De aici putem înțelege că-ți place să ți se facă oral ?

Link spre comentariu
Reputație: 916
Acum 10 ore, artur.86 a spus:

Colegu ai ajuns....ca asa ai afirmat....o recenzie 😅🫠

• Like 1
Link spre comentariu

• Membru Premium
Reputație: 1721
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 oră, novice2018 a spus:

Colegu ai ajuns....ca asa ai afirmat....o recenzie 😅🫠

Posibil să îl fi epuizat Eliza 😁, și a adormit...ai răbdare 😁

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...