vrabi Reputație: 47 Postat Iulie 30 Oras:București Oras:București Postat Iulie 30 A zis un coleg mai sus ca a făcut ON. Poate sa mai confirme cineva, sau a fost greșeală de tipar?
Membru Premium nightstar Reputație: 5107 Postat Iulie 30 Disponibila Disponibila Autor Membru Premium Postat Iulie 30 Acum 12 minute, vrabi a spus: A zis un coleg mai sus ca a făcut ON. Poate sa mai confirme cineva, sau a fost greșeală de tipar? NU face de regulă ON doar prin selecție și dacă considera ea că sunteți ok, după o inspecție amănunțită al instrumentului, bineînțeles daca igiena și optica corespunde ! 2
Japo1 Reputație: 285 Postat August 1 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 1 Mă laud acum, nu fac reclama, că nu sunt peste, dar am fost din nou la Sara. E superbă. Pentru cei ce prefera fetele slim, minione, frumoase, educate și fără imbunatatiri, Sara e perfecta. 4
noanonymus Reputație: 534 Postat August 3 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat August 3 Contact pe wp foarte rapid. Locația Avangarden, cu tot ce trebuie. Sara, o fată slim, naturală, frumoasă, cu niște forme perfecte în opinia mea, finuță, volubilă, dezinvoltă, superbă și atentă la dorințele mele, dans erotic super excitant, acțiunea a fost de vis și la OP și la NP, comunicarea excelentă, dușuri și eu și ea, igiena impecabilă, totul a fost la superlativ, ca și prețuri 200 fin/300 oră. Mulțumesc Sara! 😘❤️ 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum