Membru Premium hunterwhore Reputație: 6155 Postat Octombrie 7 Membru Premium Postat Octombrie 7 Asa ca idee , dat ca vad ca nu mai lucrezi cu publi, eu nu am mai vazut anuntul tau pe publi, de cind ai facut cont pe nimfomane, incearca sa fii mai activa pe forum, odata la 2 zile fa prezenta pe topicul tau, sa stie lumea ca esti in oras, spor si ciocane tari. 5
Sara224 Reputație: 50 Postat Octombrie 7 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Octombrie 7 Acum 10 minute, hunterwhore a spus: Asa ca idee , dat ca vad ca nu mai lucrezi cu publi, eu nu am mai vazut anuntul tau pe publi, de cind ai facut cont pe nimfomane, incearca sa fii mai activa pe forum, odata la 2 zile fa prezenta pe topicul tau, sa stie lumea ca esti in oras, spor si ciocane tari. OK mulțumesc frumos de sfat !! seară faină 😍! 3
sperminator2 Reputație: 214 Postat Octombrie 7 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Octombrie 7 Acum 3 ore, Sara224 a spus: Hei bună tuturor!! Am adăugat câteva poze de actualitate pentru voi !! Pentru programări vă aștept de la ora 9:30 până la 23:00 ‼️ pentru programările de dimineață vă rog să îmi scrieți de seara pentru a doua zi !! Nu deranjați inutil !! Seară frumoasă 🥰😍😘😘😘❤️🔥❤️🔥❤️🔥‼️ Ce frumoasa este fata, îți vine să-ți bați.... 1
legolas2197 Reputație: 7 Postat Octombrie 8 Postat Octombrie 8 Buna,nu te pot suna..si pe wapp imi apare ca nu citesti mesajul,desi daca te uiti pe prima pagina am mai fost la tine
Sara224 Reputație: 50 Postat Octombrie 8 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Octombrie 8 Acum 4 ore, legolas2197 a spus: Buna,nu te pot suna..si pe wapp imi apare ca nu citesti mesajul,desi daca te uiti pe prima pagina am mai fost la tine Mai scrie-mi o data te rog și pune un semnul &.. ps (răspund când pot și cum pot , când am pe cineva nu pot răspunde ca nu este frumoas din partea mea să neglijez clientul scriind mesaje ) iar dacă trec mai mult de 2 h de la mesajul pe care l-ai trimis eu nu mai răspund înapoi deoarece aveți și voi famili și nu e ok …. ! Mulțumesc de înțelegere seară faină !! 🥰😘 1 2
raul_123 Reputație: 825 Postat Octombrie 8 Postat Octombrie 8 1 hour ago, Sara224 said: Mai scrie-mi o data te rog și pune un semnul &.. ps (răspund când pot și cum pot , când am pe cineva nu pot răspunde ca nu este frumoas din partea mea să neglijez clientul scriind mesaje ) iar dacă trec mai mult de 2 h de la mesajul pe care l-ai trimis eu nu mai răspund înapoi deoarece aveți și voi famili și nu e ok …. ! Mulțumesc de înțelegere seară faină !! 🥰😘 Daca îți anunți disponibilitatea la începutul zilei ne-ar ajuta foarte mult, asa stim in ce interval orar ne putem programa ( de exemplu: Azi disponibilă în intervalul 10-22) iar daca mai incluzi si cate o poza e perfect :). Pana cand te mai gasim in oras? 1
Sara224 Reputație: 50 Postat Octombrie 8 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Octombrie 8 1 oră în urmă, raul_123 a spus: Daca îți anunți disponibilitatea la începutul zilei ne-ar ajuta foarte mult, asa stim in ce interval orar ne putem programa ( de exemplu: Azi disponibilă în intervalul 10-22) iar daca mai incluzi si cate o poza e perfect :). Pana cand te mai gasim in oras? Bună dacă citeai mai sus vedeai ca am menționat mai sus !! programul meu este de la 9:30 dimineață până la 23:00 iar programările de dimineață se fac de seară pentru a doua zi …. !! Poze am pus mai sus o să le mai actualizez din când în când … nu fac poze în fiecare zi … !! În weekend am program scurt de la ora 11dimineata pana la ora 20 :00 !! Seară frumoasă cred ca ți-a fost de folos informația!! 1
legolas2197 Reputație: 7 Postat Octombrie 8 Postat Octombrie 8 Da ai dreptate,nu e ok sa neglijezi clientul,ideea e ca eu cred ca mai blocat,nu stiu motivul..ti am zis desi am fost la tine odata si pe langa asta ne am si inteles..uitate pe prima pagina ca am facut recenzie buna..probabil a fost greseala,numarul e cu 43 la sfarsit..
Sara224 Reputație: 50 Postat Octombrie 9 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Octombrie 9 Acum 11 ore, legolas2197 a spus: Da ai dreptate,nu e ok sa neglijezi clientul,ideea e ca eu cred ca mai blocat,nu stiu motivul..ti am zis desi am fost la tine odata si pe langa asta ne am si inteles..uitate pe prima pagina ca am facut recenzie buna..probabil a fost greseala,numarul e cu 43 la sfarsit.. Te rog daca poți sa îmi dai mesaj de pe alt număr cu numărul tău complet ca sunt foarte multe numere cu 43 la sfârșit 🤣🤪 2
giussss Reputație: 33 Postat Octombrie 12 Postat Octombrie 12 Ieri de dimineață am avut ocazia sa o cunosc pe Sara, pentru mine wow😍,cred că am avut acel feeling bun din partea lui am2, în sensul că ma înțeles pe deplin în timpul întâlnirii din ce-am povestit (noapte destul de grea la serviciu înainte să ajung la ea)și ce mi-a oferit (citez ce i-am și spus "de asta duc lipsă" (un lucru banal dar ce nu toate fetele pot să-l ofere)a fost prima întâlnire dintre noi,deci o să mai vreau pentru că m-am simțit bine,o să revin. Te 🤗 1
SoulThinker Reputație: 6 Postat Octombrie 13 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Octombrie 13 Mai este in Alba? I-am scris și eu și nu a răspuns pe WhatApp
Membru Premium hunterwhore Reputație: 6155 Postat Octombrie 13 Membru Premium Postat Octombrie 13 Bănuiesc ca nu....ultima postare a fost joi. Trasă concluzie....se descurca mai bine înainte cu publi ca acum. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum