coryna69 Reputație: 339 Postat Ianuarie 28 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Ianuarie 28 ❌❌❌INDISPONIBILA ❌❌❌ sa incheiat vizita mea în orașul vostru va pup😘😘
coryna69 Reputație: 339 Postat Februarie 21 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Februarie 21 Hei dragi mei începând de mâine o sa fiu disponibila în orașul vostru pentru 3zile, locația pe dem Rădulescu la blocurile cu bariera va pup😘😘
coryna69 Reputație: 339 Postat Martie 2 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Martie 2 Hei dragilor data anterioara nu sa eliberat pana la urma locația unde merg de obicei dar de mâine o sa fiu disponibila la voi pentru câteva zile, locația aceeași pe dem Rădulescu în spate la brothers la blocurile cu bariera va pup duminică frumoasă sa aveti😘
pascuale Reputație: 59 Postat Martie 2 Oras:rm.vâlcea Oras:rm.vâlcea Postat Martie 2 Te asteptam cu drag,chiar am crezut ca ai patit ceva. Ma bucur ca esti bine si revii la noi.
coryna69 Reputație: 339 Postat Martie 3 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Martie 3 Dragilor am ajuns în oraș și sunt disponibila pentru programări Programări pe WhatsApp Program pana la 22 pupici😘😘
mariotyty Reputație: 10 Postat Martie 3 Postat Martie 3 Acum 54 minute, coryna69 a spus: Dragilor am ajuns în oraș și sunt disponibila pentru programări Programări pe WhatsApp Program pana la 22 pupici😘😘 Cat timp stai la noi în oraș scumpo ?
coryna69 Reputație: 339 Postat Martie 4 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Martie 4 Acum 19 ore, mariotyty a spus: Cat timp stai la noi în oraș scumpo ? O sa mai stau 4zile!
coryna69 Reputație: 339 Postat Martie 4 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Martie 4 Neața dragi mei, disponibila pentru programări! Pupiceii😘😘 5
coryna69 Reputație: 339 Postat Martie 5 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Martie 5 Disponibila pentru vizite pupici😘😘
coryna69 Reputație: 339 Postat Martie 6 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Martie 6 Bună dimineața dragilor, libera pentru programări😋voi mai fi în oraș doar azi și maine inclusiv Program normal pana la 22 Programări pe WhatsApp și confirmate cu 1h sau cel puțin 30min înainte💋
coryna69 Reputație: 339 Postat Vineri la 07:17 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Vineri la 07:17 Ultima zi❗disponibila pentru programări😘 Azi nu voi avea program pana la 22, cei care doriți sa ma vizitați azi la ultima ora va rog sa va programati din timp va pup💋
coryna69 Reputație: 339 Postat Vineri la 21:43 Oras:Mureș Oras:Mureș Autor Postat Vineri la 21:43 ❌❌❌INDISPONIBILA ❌❌❌ sa incheiat vizita mea în orașul vostru va pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum