Sari la conținut

Am revenit 0765228914

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
  • Oras:Focsani
Postat

Salutare colegi!

Confirm cele spuse de colegul victororban, mai sus...am fost la aceasta domisoara acum vreo 2 saptamani.

Este foarte receptiva, calma si dulce, nu pare sa se grabeasca(cel putin pe mine nu m-a grabit in nici un fel, chiar daca am stat doar o finalizare).

Actiunea in sine a debutat cu on soft, fara sa se ajute de mana, pana am oprit-o eu.A urmat np lot, unde mi-a parut ca stie ce face, finalizand glorios in cim.

Chiar daca domnisoara este inalta 1,78-1,80 si corpolenta(dar nu grasa), eu fiind fan dame slim, a fost o surpriza placuta pentru mine!

Mi-a spus de atunci ca nu sta mai mult de o saptamana intr-un oras si chiar ma bucur ca a revenit, sigur o sa o vizitez din nou pana pleaca.

Ciocane tari si piersici dulci va doresc!

• Oras:Oras
  • Oras:Oras
Postat

Vreau să vă anunț că domnișoara venită din Republica Moldova cu un accent aș putea spune neobservabil, bravo ei, 9/10,  practică iar serviciile pe  noi prin urbe și să las un review.

O sun, nu răspunde la tel. dar raspunde pe whatsapp la un min diferență, cică pot sa vin pe Brailei 37, Sc.1, et.1, ajung în 30min, sun iar, nimic, mesaj etc. aștept, o sun iar când era pe drum, nu răspunde, intra in bloc pe langa mine, avea o gluga pe cap și sacoșe, sun iar raspunde și mă lasă să intru, o vad, o fată la 1.85, cu forme dar nu ferme, pudding cum spune americanul, dar pielea lăsată, te uiți la fața ei a fost și ea frumoasă odată, sală, dietă ceva, nu cred că îi mai pasă, acum cred ca are 28-30 de ani, are gușă are burta lăsată, nu e grasă, un "cât de cât" cum spune românul, pozele nu corespund, anunțul e valid, îmi zic că am văzut și mai urâte, tarif 150/300 standard, îi las 300 și o laud așa ca să prindă curaj, că arată bine, că îmi plac fetele înalte etc. 

Totul bine, ON puțin grabit fară deep, îți spune că ea nu face cu deep, fără tente,  fară să pui mâna pe capul ei, nu simți suptul, 5/10, nu te lasă să îi pui mâna pe vulvă și să te joci cu clitorisul cică e sensibilă acolo și nu, te întrerupe dacă vrei și iți spune ca nu, o vulvă ca două șuvițe de hering,  e înaltă dar e și largă acolo, vulva a pierdut ceva forme, ceva strat adipos  de la jobul ăsta probabil și nu mai e estetică, nu e strâmtă la introitus, deci nu vei simți grip la intrare și apoi e foarte larga la vagin și lăbărțată la pelvis și abdomenul inferior, NP, pune lubrefiant mult de fiecare data când o inserezi, încerc capră, cred că au trecut 5min de fucking efectiv, vibe cât de cât și ... începe drama, o scot cică am o finalizare din două, zic nu are cum pentru că nu am nimic în profilactic, îi arat, şi nu aveam, nu am finalizat, cică nu dom'le că ea a simţit cu vaginul ei şi stie, că vaginul ei nu o înșeală, chiar nu era un strop acolo, mă oprește și  se ridica din pat și pleacă în camera de lângă fără să zică ceva, revine, eu surprins, îmi da un Orbit și îmi zice că îmi miroase gura, mă gandesc că am mancat ceva friptură cu usturoi, îi zic, mie nu mi se pare, facusem și duș înainte ras acolo etc, și iau și mestec, deja încep să pierd din erecție cu toată treaba asta plus că ea e vorbăreață de verzi și uscate fara legăură cu ce are ea de făcut, iți dă sfaturi de viață... când te duci la fete să vorbești așa si să faci așa... te doare capul, refac erecția cu mâna, prima dată când pățesc așa ceva, ea statea acolo ca un sac de cartofi și se uita la mine, la a doua poziție îi dau cât cred și îi zic să schimbăm, ea cică "nu dom'le cum să schimbăm, așa repede, că nu se face așa" comentarii, foarte agresivă, zic că am plătit o oră şi facem mai multe poziţii, schimbăm etc., că e prima dată când paţesc aşa ceva, trec minute de vorbă şi iar pierd erecţie... apoi imi zice că nu merge... că îmi dă jumatate de bani și se hobează la mine şi zice din senin "ori ești drogat?", zic   că nu, surprins de întrebare și că vrea să facă pe nebuna și să mă lase și fără bani, zic "dom'le  dar nici măcar o finalizare ce ..." ea cică "hai" și că după tot circul asta nebun mai am 10min, am pierdut erecția complet iar dupa episodul asta bizar, ea oftează și imi face un oral grăbit iar reface erecția și ca sa scap de comentarii îi zic să facă cowgirl cum știe până la finalizare, îi da ca la formula 1 viteză maximă, cel mai prost sex din viața mea nici nu imi imaginam că pot avea o experiență așa... mi-am dat drumul dar nu mai era vibe de sex sau senzualitate e o ciudățenie pe bani, 1/10.

GFE?! Asta e anti-GFE. E o experiență cu organe genitale pe bani dar nu poate fi numit sex, parcă e ambiția ei să nu te simți bine,  face niște faze de te face să pierzi erecția chiar dacă nu ai avut probleme cu așa ceva toată viața ta.

La orice chestie îi place să îți dea șervețele, am scos-o de cateva ori ea se ridică de ficare data, pleacă și  se duce după șervețele...  pleacă de la pat, când vrei să o bagi imediat să schimbi poziții ea pleacă sau  se ridică și începe cu verzi și uscate,  pune lubrefiant excesiv chiar dacă ea e larga acolo ... e fată înalta, mare, facută, intră si un penis de catâr acolo lejer.

Cea mai proastă experiență de natură sexuală, absolut.

Colacul de pe pupăză e că ea se interesează de locații prin Focșani, adică vrea carieră în Focșani, mă și întreba, e aici din 20.02.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

• Oras:Pattaya
  • Oras:Pattaya
Postat

Este iar prin Focșani, aviz amatorilor, face Focșani- Piatra Neamț și apoi acasă în Republica Moldova.

Poze din anunț sunt de pe net.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...