Raluca02 Reputație: 112 Postat Iulie 12, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 12, 2024 Bună ziua!🌞 Vă rog să citiți detaliile despre prețuri și servicii! În privat doar stabilim ora întâlnirii!💌 Domnii care au poză la whatsapp au mai multă prioritate ca cei ce nu au! 🫶 Programările se confirmă de ambele părți! 🤗 Specificați în mesaj, până la ce oră puteți fi deranjați înapoi și timpul pe care doriți să l petrecem împreună! 🤗😘 Programări doar pe whatsapp: 0758770910! 2
Raluca02 Reputație: 112 Postat Iulie 13, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 13, 2024 Bună ziuaaa! ☀️ Vă rog să citiți detaliile despre prețuri și servicii! În privat doar stabilim ora întâlnirii!💌 Domnii care au poză la whatsapp au mai multă prioritate ca cei ce nu au! 🫶 Programările se confirmă cu o oră înainte, de ambele părți!🙏 Serviciile mele sunt următoarele: ▪️preludiu (mângâieri, atingeri, sărutări corporale) ▪️sex oral în funcție de igienă (rog dușul la mine să fie obligatoriu, primiți prosop curat, apă de gură, geluri de duș pentru bărbați, tot ce aveți nevoie pentru a vă igieniza) ▪️sex între sâni (credeți mă că aveți unde😂) ▪️69 ▪️foot fetish ▪️foot job ▪️masaj de relaxare (la oră) ▪️uro+50 ▪️finalizare corporală, s au in prezervativ! ☘️Sunt dispusă si la anumite fantezii pe care doresc să le discutăm dinaintea întâlnirii! Prețul serviciilor și a timpului meu sunt: ♠️200 de lei o finalizare (30 de minute) ♠️350 de lei o oră (1/2 finalizări și masaj) ❌Nu ofer poze cu fața în privat! ❌Nu ofer FK, Anal, Cof, Cim! ❌Nu accept normal neprotejat! ❌Nu accept mărimi mari s-au cu accesorii! 4
Raluca02 Reputație: 112 Postat Iulie 13, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 13, 2024 1 oră în urmă, 5star a spus: Asa da Raluca frumos abdomen dacă mai scapi de încă 5 kg vin în fiecare zi la tine @5star Știi.. pe mine dacă o persoană nu mă bagă în seamă o dată, de două ori, sincer nu mai insist de rușinea mea..😝 Văd că tu nu prea ai limite, de când am venit ai stat cu nasu’ doar între fesele mele(măcar încearcă mai adânc să te simt mai bine)! Nu poți evita acest topic și să mergi să comentezi doar la fetele slim/skiny care îți plac, așa i? Ai doar figuri de prost gust, dar nu impresionezi pe nimeni… PS: eu de 5kg scap cât de curând, tu să te deșteptezi la anii ăștia… nu prea ai multe șanse.. Te pupă Ralu!🫶🥰 5
5star Reputație: 248 Postat Iulie 13, 2024 Oras:Pussy land Oras:Pussy land Postat Iulie 13, 2024 3 minutes ago, Raluca02 said: @5star Știi.. pe mine dacă o persoană nu mă bagă în seamă o dată, de ori, sincer numai insist de rușinea mea..😝 Văd că tu nu prea ai limite, de când am venit ai stat cu nasu’ doar între fesele mele(măcar încearcă mai adânc să te simt mai bine)! Nu poți evita acest topic și să mergi să comentezi doar la fetele slim/skiny care îți plac, așa i? Ai doar figuri de prost gust, dar nu impresionezi pe nimeni… PS: eu de 5kg scap cât de curând, tu să te deșteptezi la anii ăștia… nu prea ai multe șanse.. Te pupă Ralu!🫶🥰 Pula nu gândește ea intră toată
Raluca02 Reputație: 112 Postat Iulie 13, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 13, 2024 Acum 2 minute, 5star a spus: Pula nu gândește ea intră toată Credeam că bărbații care nu au păr în cap e din cauza faptului că sunt prea deștepți.. Datorită ție mi-am schimbat această părere…😜
5star Reputație: 248 Postat Iulie 13, 2024 Oras:Pussy land Oras:Pussy land Postat Iulie 13, 2024 Raluca toți gândim cu pula când intram pe ușă uite uni gândesc cu limba dar eu nu pot decât cu pula😀😀😀😀
Raluca02 Reputație: 112 Postat Iulie 13, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 13, 2024 Acum 3 minute, 5star a spus: Raluca toți gândim cu pula când intram pe ușă uite uni gândesc cu limba dar eu nu pot decât cu pula😀😀😀😀 Nu toți… Unii gândesc cu capu’ de sus.. tu și foarte puțini gândesc cu capu’ de jos..😳🙄
5star Reputație: 248 Postat Iulie 13, 2024 Oras:Pussy land Oras:Pussy land Postat Iulie 13, 2024 2 minutes ago, Raluca02 said: Nu toți… Unii gândesc cu capu’ de sus.. tu și foarte puțini gândesc cu capu’ de jos..😳🙄 Da de șie mai raluca sa găsești când o bagi da-o pizda mm de șie e făcută nu sa între? Apoi dacă stai si-o gândești iti trece di tot. 2
ionutbvun1 Reputație: 16 Postat Iulie 13, 2024 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Iulie 13, 2024 Săptămâna viitoare mai ești disponibilă? As vrea să-ți fac o vizită 😉 1
Raluca02 Reputație: 112 Postat Iulie 13, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 13, 2024 Acum 1 minut, ionutbvun1 a spus: Săptămâna viitoare mai ești disponibilă? As vrea să-ți fac o vizită 😉 Bună! 🫶 Te rog să mi scrii înainte cu o zi, nu știm ce ne rezervă ziua de mâine! 😘🤗 1
ionutbvun1 Reputație: 16 Postat Iulie 13, 2024 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Iulie 13, 2024 Acum 1 minut, Raluca02 a spus: Bună! 🫶 Te rog să mi scrii înainte cu o zi, nu știm ce ne rezervă ziua de mâine! 😘🤗 Ok. Așa o să fac. Mulțumesc. Abia aștept să te văd, m-au incitat pozele tale, arăți super bine🤗😘 1
Raluca02 Reputație: 112 Postat Iulie 13, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 13, 2024 Acum 4 minute, ionutbvun1 a spus: Ok. Așa o să fac. Mulțumesc. Abia aștept să te văd, m-au incitat pozele tale, arăți super bine🤗😘 Cu mare drag te aștept! 🤗😘
ionutbvun1 Reputație: 16 Postat Iulie 13, 2024 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Iulie 13, 2024 Acum 1 minut, Raluca02 a spus: Cu mare drag te aștept! 🤗😘 As vrea să vin luni, cum facem?
Raluca02 Reputație: 112 Postat Iulie 13, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 13, 2024 Chiar acum, ionutbvun1 a spus: As vrea să vin luni, cum facem? Scrie mi te rog pe whatsapp!
ionutbvun1 Reputație: 16 Postat Iulie 13, 2024 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Iulie 13, 2024 Acum 3 minute, Raluca02 a spus: Scrie mi te rog pe whatsapp! Ok. Mulțumesc
Raluca02 Reputație: 112 Postat Iulie 14, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 14, 2024 Bună ziuaaa! Duminică minunată să aveți!☀️🫶 Vă rog să citiți detaliile despre prețuri și servicii! În privat doar stabilim ora întâlnirii!💌 Domnii care au poză la whatsapp au mai multă prioritate ca cei ce nu au! 🫶 Programările se confirmă cu o oră înainte, de ambele părți!🙏 2
Raluca02 Reputație: 112 Postat Iulie 15, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 15, 2024 Bună ziua!🌞 Vă rog să citiți detaliile despre prețuri și servicii! În privat doar stabilim ora întâlnirii!💌 Domnii care au poză la whatsapp au mai multă prioritate ca cei ce nu au! 🫶 Programările se confirmă de ambele părți! 🤗 Specificați în mesaj, până la ce oră puteți fi deranjați înapoi și timpul pe care doriți să l petrecem împreună! 🤗😘 Programări doar pe whatsapp: 0758770910! 3
Antonio24 Reputație: 12 Postat Iulie 15, 2024 Postat Iulie 15, 2024 am inteles ca a trebuit să pleci , mai revii azi???
Raluca02 Reputație: 112 Postat Iulie 16, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 16, 2024 Bună ziua dragilor! Prima mea vizită la voi a luat sfârșit! Ne vom revedea curând! Vă îmbrățișez cu drag, și vă doresc doar zile minunate pline de experiețe plăcute!🙏🤗 1
Membru Premium novice2018 Reputație: 1010 Postat Iulie 16, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iulie 16, 2024 Acum 19 ore, Antonio24 a spus: am inteles ca a trebuit să pleci , mai revii azi??? Tu intelegi scopul siteului sau topik...nu e chat aici...recenzie se fac..nu programari ...e greu asa de inteles?? 🙃🫠😅 1
Membru Premium novice2018 Reputație: 1010 Postat Iulie 16, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iulie 16, 2024 Acum 1 minut, novice2018 a spus: Tu intelegi scopul siteului sau topikului...nu e chat aici...recenzii se fac..nu programari ...e greu asa de inteles?? 🙃🫠😅
gicacontra2012 Reputație: 4344 Postat Iulie 18, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2024 Sa va spun și eu de țeapa cu Raluca. Cu ceva treaba prin Ploiești, am vrut sa ajung la Raluca, am făcut o programare, i am confirmat, a confirmat și ea, am ajuns la timp, apoi când trebuia sa ma primeasca nu a mai răspuns la mesaje. Într un final a răspuns și a venit cu o scuza cel puțin penibila, apoi mi a propus o alta ora. A fost o țeapă clasica, cel mai probabil a ajuns altul înaintea mea și eu am rămas pe afară. Asa ca la prima vedere baga pe banda rulanta. Mergeți doar dacă sunteți în zona și aveți timp de pierdut. 2 1
caineleDDB Reputație: 4730 Postat Iulie 18, 2024 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Iulie 18, 2024 Acum 51 minute, gicacontra2012 a spus: Sa va spun și eu de țeapa cu Raluca. Cu ceva treaba prin Ploiești, am vrut sa ajung la Raluca, am făcut o programare, i am confirmat, a confirmat și ea, am ajuns la timp, apoi când trebuia sa ma primeasca nu a mai răspuns la mesaje. Într un final a răspuns și a venit cu o scuza cel puțin penibila, apoi mi a propus o alta ora. A fost o țeapă clasica, cel mai probabil a ajuns altul înaintea mea și eu am rămas pe afară. Asa ca la prima vedere baga pe banda rulanta. Mergeți doar dacă sunteți în zona și aveți timp de pierdut. A scris clar inca de la bun început ca domnii cu poza la profil au prioritate! N-ai poza, astepti la rand. 🥸🥸
gicacontra2012 Reputație: 4344 Postat Iulie 18, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2024 Trebuia sa spună ca vrea poza și sa nu mi facă programare și nu era nici o problema, dar ce a făcut ea este o țeapă, oricât ai încerca să o scoți. 1 1
caineleDDB Reputație: 4730 Postat Iulie 19, 2024 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Iulie 19, 2024 Acum 8 ore, gicacontra2012 a spus: Trebuia sa spună ca vrea poza și sa nu mi facă programare și nu era nici o problema, dar ce a făcut ea este o țeapă, oricât ai încerca să o scoți. Faceam misto, nici eu nu am reușit sa ma intalnesc cu dânsa. Ma rog, nici n-am insistat prea tare. Sa ma roage ea data viitoare. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum