Sari la conținut

Raluca🦋0758770910🦋minionă🦄

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Bună ziua!🌞

Vă rog să citiți detaliile despre prețuri și servicii!
În privat doar stabilim ora întâlnirii!💌

Domnii care au poză la whatsapp au mai multă prioritate ca cei ce nu au! 🫶
Programările se confirmă de ambele părți! 🤗

Specificați în mesaj, până la ce oră puteți fi deranjați înapoi și timpul pe care doriți să l petrecem împreună! 🤗😘

Programări doar pe whatsapp: 0758770910

• Inimioara 2
Postat

Bună ziuaaa! ☀️

rog să citiți detaliile despre prețuri și servicii!

Programările se confirmă cu o oră înainte, de ambele părți!🙏

Serviciile mele sunt următoarele: 

▪️preludiu (mângâieri, atingeri, sărutări corporale) 

▪️sex oral în funcție de igienă (rog dușul la mine să fie obligatoriu, primiți prosop curat, apă de gură, geluri de duș pentru bărbați, tot ce aveți nevoie pentru a vă igieniza)

▪️sex între sâni (credeți mă că aveți unde😂)

▪️69

▪️foot fetish

▪️foot job

▪️masaj de relaxare (la oră) 

▪️uro+50 

▪️finalizare corporală, s au in prezervativ! 

☘️Sunt dispusă si la anumite fantezii pe care doresc să le discutăm dinaintea întâlnirii! 
 Prețul serviciilor și a timpului meu sunt:

♠️200 de lei o finalizare (30 de minute) 

♠️350 de lei o oră (1/2 finalizări și masaj)

Nu ofer poze cu fața în privat!
Nu ofer FK, Anal, Cof, Cim! 
Nu accept normal neprotejat! 
Nu accept mărimi mari s-au cu accesorii! 

• Inimioara 4
Postat
1 oră în urmă, 5star a spus:

Asa da Raluca frumos abdomen dacă mai scapi de încă 5 kg vin în fiecare zi la tine

@5star Știi.. pe mine dacă o persoană nu mă bagă în seamă o dată, de două ori, sincer nu mai insist de rușinea mea..😝 Văd că tu nu prea ai limite, de când am venit ai stat cu nasu’ doar între fesele mele(măcar încearcă mai adânc să te simt mai bine)! Nu poți evita acest topic și să mergi să comentezi doar la fetele slim/skiny care îți plac, așa i? Ai doar figuri de prost gust, dar nu impresionezi pe nimeni…

PS: eu de 5kg scap cât de curând, tu să te deșteptezi la anii ăștia… nu prea ai multe șanse.. Te pupă Ralu!🫶🥰

• Haha 5
  • Oras:Pussy land
Postat
3 minutes ago, Raluca02 said:

@5star Știi.. pe mine dacă o persoană nu mă bagă în seamă o dată, de ori, sincer numai insist de rușinea mea..😝 Văd că tu nu prea ai limite, de când am venit ai stat cu nasu’ doar între fesele mele(măcar încearcă mai adânc să te simt mai bine)! Nu poți evita acest topic și să mergi să comentezi doar la fetele slim/skiny care îți plac, așa i? Ai doar figuri de prost gust, dar nu impresionezi pe nimeni…

PS: eu de 5kg scap cât de curând, tu să te deșteptezi la anii ăștia… nu prea ai multe șanse.. Te pupă Ralu!🫶🥰

Pula nu gândește ea intră toată 

Postat
Acum 2 minute, 5star a spus:

Pula nu gândește ea intră toată 

Credeam că bărbații care nu au păr în cap e din cauza faptului că sunt prea deștepți.. Datorită ție mi-am schimbat această părere…😜

Postat

Raluca toți gândim cu pula când intram pe ușă uite uni gândesc cu limba dar eu nu pot decât cu pula😀😀😀😀

Postat
Acum 3 minute, 5star a spus:

Raluca toți gândim cu pula când intram pe ușă uite uni gândesc cu limba dar eu nu pot decât cu pula😀😀😀😀

Nu toți… Unii gândesc cu capu’ de sus.. tu și foarte puțini gândesc cu capu’ de jos..😳🙄

Postat
2 minutes ago, Raluca02 said:

Nu toți… Unii gândesc cu capu’ de sus.. tu și foarte puțini gândesc cu capu’ de jos..😳🙄

Da de șie mai raluca sa găsești când o bagi da-o pizda mm de șie e făcută nu sa între? Apoi dacă stai si-o gândești iti trece di tot.

• Minus 2
Postat
Acum 1 minut, ionutbvun1 a spus:

Săptămâna viitoare mai ești disponibilă? As vrea să-ți fac o vizită 😉

Bună! 🫶 Te rog să mi scrii înainte cu o zi, nu știm ce ne rezervă ziua de mâine! 😘🤗

• Haha 1
  • Oras:Prahova
Postat
Acum 1 minut, Raluca02 a spus:

Bună! 🫶 Te rog să mi scrii înainte cu o zi, nu știm ce ne rezervă ziua de mâine! 😘🤗

Ok. Așa o să fac. Mulțumesc. Abia aștept să te văd, m-au incitat pozele tale, arăți super bine🤗😘

• Inimioara 1
Postat
Acum 4 minute, ionutbvun1 a spus:

Ok. Așa o să fac. Mulțumesc. Abia aștept să te văd, m-au incitat pozele tale, arăți super bine🤗😘

Cu mare drag te aștept! 🤗😘

Postat
Acum 1 minut, Raluca02 a spus:

Cu mare drag te aștept! 🤗😘

As vrea să vin luni, cum facem?

Postat
Chiar acum, ionutbvun1 a spus:

As vrea să vin luni, cum facem?

Scrie mi te rog pe whatsapp! 

Postat

Bună ziuaaa! Duminică minunată să aveți!☀️🫶

rog să citiți detaliile despre prețuri și servicii!

Programările se confirmă cu o oră înainte, de ambele părți!🙏

• Inimioara 2
Postat

Bună ziua!🌞

Vă rog să citiți detaliile despre prețuri și servicii!

Programările se confirmă de ambele părți! 🤗

Specificați în mesaj, până la ce oră puteți fi deranjați înapoi și timpul pe care doriți să l petrecem împreună! 🤗😘

Programări doar pe whatsapp: 0758770910

• Inimioara 3
Postat

Bună ziua dragilor! Prima mea vizită la voi a luat sfârșit! Ne vom revedea curând! Vă îmbrățișez cu drag, și vă doresc doar zile minunate pline de experiețe plăcute!🙏🤗

• Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 19 ore, Antonio24 a spus:

am inteles ca a trebuit să pleci , mai revii azi???

Tu intelegi scopul siteului sau topik...nu e chat aici...recenzie se fac..nu programari ...e greu asa de inteles?? 🙃🫠😅

• Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, novice2018 a spus:

Tu intelegi scopul siteului sau topikului...nu e chat aici...recenzii se fac..nu programari ...e greu asa de inteles?? 🙃🫠😅

• Oras:Bucuresti
Postat

Sa va spun și eu de țeapa cu Raluca. Cu ceva treaba prin Ploiești, am vrut sa ajung la Raluca, am făcut o programare, i am confirmat, a confirmat și ea, am ajuns la timp, apoi când trebuia sa ma primeasca nu a mai răspuns la mesaje. Într un final a răspuns și a venit cu o scuza cel puțin penibila, apoi mi a propus o alta ora. A fost o țeapă clasica, cel mai probabil a ajuns altul înaintea mea și eu am rămas pe afară. Asa ca la prima vedere baga pe banda rulanta. Mergeți doar dacă sunteți în zona și aveți timp de pierdut. 

• Like 2
  • Haha 1
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Postat
Acum 51 minute, gicacontra2012 a spus:

Sa va spun și eu de țeapa cu Raluca. Cu ceva treaba prin Ploiești, am vrut sa ajung la Raluca, am făcut o programare, i am confirmat, a confirmat și ea, am ajuns la timp, apoi când trebuia sa ma primeasca nu a mai răspuns la mesaje. Într un final a răspuns și a venit cu o scuza cel puțin penibila, apoi mi a propus o alta ora. A fost o țeapă clasica, cel mai probabil a ajuns altul înaintea mea și eu am rămas pe afară. Asa ca la prima vedere baga pe banda rulanta. Mergeți doar dacă sunteți în zona și aveți timp de pierdut. 

A scris clar inca de la bun început ca domnii cu poza la profil au prioritate! N-ai poza, astepti la rand. 🥸🥸

Postat

Trebuia sa spună ca vrea poza și sa nu mi facă programare și nu era nici o problema, dar ce a făcut ea este o țeapă, oricât ai încerca să o scoți. 

• Like 1
  • Haha 1

Postat
Acum 8 ore, gicacontra2012 a spus:

Trebuia sa spună ca vrea poza și sa nu mi facă programare și nu era nici o problema, dar ce a făcut ea este o țeapă, oricât ai încerca să o scoți. 

Faceam misto, nici eu nu am reușit sa ma intalnesc cu dânsa. Ma rog, nici n-am insistat prea tare. Sa ma roage ea data viitoare. :)

• Haha 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...