EvaEvaEva69 Reputație: 1139 Postat Vineri la 09:58 Telefon: 0791509630 Oras:București Disponibila Telefon: 0791509630 Oras:București Disponibila Postat Vineri la 09:58 Oferta de astăzi este de: 250 30 min 450 60 min Va aștept cu poftă în zona Pallady sunt până la orele 24 ♥️
Judecator01 Reputație: 6 Postat Sâmbătă la 11:24 Oras:Angels & Devils city Oras:Angels & Devils city Postat Sâmbătă la 11:24 Veni Vidi Vici . Încercând să văd dacă toate Evele sunt la fel , ma uit pe site și privesc , după ce domnișoară lezată de recenzia mea nu i trezește nici o amintire cu mine , încerc să o caut și să văd de ce indignarea îi parvine , logic , nu îi convin multe , filmele de pe net din vremea când era blondă de băiatul de la Brăila , care stătea dar nu contează ce a fost la Colega … divele numai sunt nici ele ce au fost odată , și nici peștii lor ! Programat la @EvaEvaEva69 și bine am Făcut, nici nu am stat să citesc ce scriu ceilalți , eu știam ca merita să o întâlnesc , ce să vă spun mergeți și acordați mult bun simț și în special fiți domni căci de vreți ceva special veți primi în urma plăți, nimic vulgar și nimic făcut doar ca să vă împuște banii , am N Experiențe unde am Poposit și plecăm , după câteva minute de discuție , plictisite obosite și siluite de iubi să ia cat mai mulți ca e vară și vor să fumeze și ei un păi, ca multe au căței , dar unele au păstrat Prostul , revenind îți mulțumesc și sper să ne revedem curând . Made my day 😘 1
Grimweaverr Reputație: 65 Postat 3 ore în urmă Postat 3 ore în urmă Update de abonament la Eva, acum cu o locatie definitva. Contactat de dimineata pe whatsapp, raspuns prompt, programat in aceeasi zi pe dupa amiaza dupa ce am gasit amandoi un interval de timp potrivit. Apartamentul la Alba Iulia, mare si spatios, cu dormitor generos, optim ca locatie pentru tipul si nivelul de servicii. M-a asteptat zambitoare dupa usa, intr-o tinuta deja sexy. Putina apa, o idee de chit chat si apoi un refresh la baie pentru mine. Baia cu de toate, geluri, apa de gura, pahare de unica folosinta, acum si prosoape rulate frumos in stiva, ca sa nu mai trebuiasca a fi cerute. Dupa mine a facut si ea un dus. Eva iesind goala din baie si plimbandu-se prin casa cu parul despletit e o imagine de vis. Dulapul din dormitor are pe una din usi o oglinda imensa pusa strategic in fata patului, pentru urmarirea actiunii. Inceput cu DFK si o verificare temeinica a intregului ei corp, urmat de un ON in fata oglinzii, cu ea in genunchi. Inceput lent, usor, de la cap spre baza, cu cateva deep-uri pe drum, in timp ce crestea ritmul. Mutat actiunea pe pat pentru intors serviciul. Epilata complet, fresh, gemete in surdina ca sa inteleg directia si ritmul. Au ajutat si cele 2 maini cu care m-a luat de cap, temeinic. Continuat cu toata gama de pozitii, LOT, misionar, doggy, pana la a fi ea pe burta. Din nou, privelistea formei fundului face, pardon, toti banii. Mutat apoi cu totul in sufragerie pentru plusul de lumina naturala si temperatura mai scazuta. Contact vizual constant, si permanent, gemete si gafaieli proportionale cu ritmul si intensitatea miscarii, flawless. Multe nu inteleg importanta unui gest atat de mic precum a te uita in ochii celui din fata ta. Plecat reincarcat si mai binedispus decat la venire. Pentru cei care parcheaza in fata blocurilor de pe Unirii recomand plata parcarii, misuna masina de la Primarie sa citeasca numerele de inmatriculare, ar fi ideal de evitat o amenda acasa dintr-o zona care nu e pe traseu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum