Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Hunedoara
Postat

Salutare.Am fost în acestă seară la această domnișoară minunată.Stabilit întâlnire la telefon,respectată de ambele părți.

150 finalizarea 

GFE 10+

ON 10 +(extra 50)tentă deep

NP 10

FK 10+

Este slim,bronzată super fain,fără mirosuri neplăcute,epilată.M-am dus la ea ca la o veche prietenă,este f.deschisă,cu bun simț,zâmbitoare și nu te grăbește.Chiar dacă mi-am făcut contul azi,nu sunt 🐟 și nici nu mă voi contrazice cu nimeni pe tema asta.

Reputație: 296
Postat
Acum 25 minute, Rob78 a spus:

Salutare.Am fost în acestă seară la această domnișoară minunată.Stabilit întâlnire la telefon,respectată de ambele părți.

150 finalizarea 

GFE 10+

ON 10 +(extra 50)tentă deep

NP 10

FK 10+

Este slim,bronzată super fain,fără mirosuri neplăcute,epilată.M-am dus la ea ca la o veche prietenă,este f.deschisă,cu bun simț,zâmbitoare și nu te grăbește.Chiar dacă mi-am făcut contul azi,nu sunt 🐟 și nici nu mă voi contrazice cu nimeni pe tema asta.

Frate asta a ta este precum Nadia Comăneci, are numai 10 pe linie?

• Like 1
Reputație: 2
Postat

37 minutes ago, Pumat said:

Frate asta a ta este precum Nadia Comăneci, are numai 10 pe linie?

😂Adevărul este că la câte telefoane am dat în ultimele zile și la câte fete am fost,ea m-a făcut fericit.O aștept pe Sara ca pe pâinea caldă și sunt uimit de atitudinea minunată a  Denisei de 19 ani,dar azi am vrut să încerc ceva diferit și după ce am dat un search pe Google,am găsit doar recenzii bune despre ea.

• Oras:deva
Postat

Are multe topicuri deschise, din recenzii fata e super ok,dar totuși am.vo4bit azi cu ea și o f8nalizare e doar 15-20 de minute...inițial am făcut programare dar când mi-a z8s ca doar 15-20 de minute am zis pas...urăsc sa aud "mai ai mult? Ca timpul e aproape gata" 

Topicurile ei:

• Like 1
Reputație: -2
Postat
Acum 8 minute, Revelino a spus:

Are multe topicuri deschise, din recenzii fata e super ok,dar totuși am.vo4bit azi cu ea și o f8nalizare e doar 15-20 de minute...inițial am făcut programare dar când mi-a z8s ca doar 15-20 de minute am zis pas...urăsc sa aud "mai ai mult? Ca timpul e aproape gata" 

Topicurile ei:

Sal colegu,îți recomand Andrada,ai ce fute frate,bafta

Postat
Acum 8 ore, Revelino a spus:

Topicurile ei:

Au înnebunit cu 15 min jur,au și o grămadă de clienți 

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, Pumat a spus:

Au înnebunit cu 15 min jur,au și o grămadă de clienți 

Nu știu ce sa zic dar mi se pare o prostie sa impui 15-20 de minute la o finalizare, e vorba de psihic, eu dacă ma simt ok si nu ma simt grăbit, termin în 10-15 minute dar dacă îmi impune sa termin in 10-15minute nu o sa pot...eu fac pariu ca majoritatea la primul număr nu stau mai mult de 20 de minute deci nu înțeleg de ce impune timpul ala...da, poate tu termini în 25 - 35 de minute dar poate eu termin în 15 minute...se compensează, dar ele vor pe repede înainte..

• Like 2
Postat
Acum 11 minute, Revelino a spus:

Nu știu ce sa zic dar mi se pare o prostie sa impui 15-20 de minute la o finalizare, e vorba de psihic, eu dacă ma simt ok si nu ma simt grăbit, termin în 10-15 minute dar dacă îmi impune sa termin in 10-15minute nu o sa pot...eu fac pariu ca majoritatea la primul număr nu stau mai mult de 20 de minute deci nu înțeleg de ce impune timpul ala...da, poate tu termini în 25 - 35 de minute dar poate eu termin în 15 minute...se compensează, dar ele vor pe repede înainte..

Scopul lor cât mai mulți sa vina bani,sunt unele și iau și 3 într-o ora,vezi ca fata are cont aici și citește 

• Like 1
Postat

Nu sunt Făt frumos,dar din nou am fost la ea ieri pt.că,creează dependență.Nu m-a grăbit deloc,am stat 20 de min.,dar a fost un timp WOW.Este vorbăreață,glumeață,simpăticuță,frumoasă,suplă,cu pielea catifelată și ce am mai observat:în afară de ea,Sara și Deni altele care te sărutau în timpul actului sexual(oricum sunt puține acelea)nu te mai sărută pe gură la plecare,pe când ele te sărută pe gură și înainte de a ieși pe ușă.❤️❤️❤️

• Oras:Deva
Postat
Acum 17 ore, Rob78 a spus:

Nu sunt Făt frumos,dar din nou am fost la ea ieri pt.că,creează dependență.Nu m-a grăbit deloc,am stat 20 de min.,dar a fost un timp WOW.Este vorbăreață,glumeață,simpăticuță,frumoasă,suplă,cu pielea catifelată și ce am mai observat:în afară de ea,Sara și Deni altele care te sărutau în timpul actului sexual(oricum sunt puține acelea)nu te mai sărută pe gură la plecare,pe când ele te sărută pe gură și înainte de a ieși pe ușă.❤️❤️❤️

Nu o știu pe Sara dar corect Deni e lipicioasa tare. E și asta o strategie de a-ți fideliza clientela 

Postat
2 hours ago, Abbadon658 said:

Nu o știu pe Sara dar corect Deni e lipicioasa tare. E și asta o strategie de a-ți fideliza clientela 

Da,dar uite și fata această minunată pe al cărei topic suntem este super,mai rar așa ceva.Te duci a doua,a treia și a așa mai departe oară la ea cu drag,ca la iubita ta.Nu ca și cea care zice că este din Bulgaria și îți zice că,costă 150 lei finalizarea,auzi:10 maximmmm 15 minute.😡

Postat

Oricum sa nu divagam, Deni poate avea alt topic,subiectul acestui topice ste altul.

Postat
56 minutes ago, Abbadon658 said:

Oricum sa nu divagam, Deni poate avea alt topic,subiectul acestui topice ste altul.

🫡

Postat
Acum 23 ore, Pumat a spus:

Scopul lor cât mai mulți sa vina bani,sunt unele și iau și 3 într-o ora,vezi ca fata are cont aici și citește 

Pai asta e ideea, sa ia cât mai mulți. Când mi-a zis ca finalizarea e 15-20 de minute, am zis pas...peste tot finalizarea e 30 de minute, la ea e 15, maxim 20 de minute...nu sunt zgârcit dar nici nu îmi bat joc de banii mei...

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, Revelino a spus:

Pai asta e ideea, sa ia cât mai mulți. Când mi-a zis ca finalizarea e 15-20 de minute, am zis pas...peste tot finalizarea e 30 de minute, la ea e 15, maxim 20 de minute...nu sunt zgârcit dar nici nu îmi bat joc de banii mei...

Asa sunt majoritatea din ele cu dume mai ai,gata timpul sau asa mult te tine un nr,când aud deastea îmi piere tot cheful.Decât sa dau bani la asa ceva,prefer sa I beau 

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat
Acum 6 ore, Pumat a spus:

Asa sunt majoritatea din ele cu dume mai ai,gata timpul sau asa mult te tine un nr,când aud deastea îmi piere tot cheful.Decât sa dau bani la asa ceva,prefer sa I beau 

😎👍🍻

Postat
Acum 13 ore, Abbadon658 a spus:

Care Deni si ce nr de tel are.

Postat
Acum 37 minute, Iubaretul123 a spus:

Care Deni si ce nr de tel are.

Am pus mai sus linkul cu anunțul de pe Publi

Postat
Acum 8 ore, Abbadon658 a spus:

Am pus mai sus linkul cu anunțul de pe Publi

Nu apare anuntul pe publi

Postat
On 7/14/2024 at 1:05 AM, Pumat said:

Salut.Așa am gândit și eu ca și tine.Ieri am fost din nou la ea vreo 20 de minute și să știi că nici eu nu am bani de aruncat,dar m-a primit din nou cu zâmbetul pe buze și-a pus telefonul pe silențios și nici nu m-a grăbit nici măcar o secundă.Eu am fost f.mulțumit de atitudinea ei.Se comportă exemplar.❤️

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...