Sari la conținut

Claudya 0793475567

Postări Recomandate

Reputație: 731
  • Telefon: 0739821271
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Telefon: 0739821271
  • Disponibila

Buna! De Luni voi fi disponibila la voi in oraș pentru 6 zile !!

Preturile si serviciile!!

200(1fin ) 30 min

400 (2 fin ) 60 min

500 ( 2 fin+masaj ) 90 min

-fk ( la alegerea mea în funcție de compatibilitate)

-sărutări pe corp

-oral protejat/ neprotejat

- finalizare corporala

-finalizare orala

-sex normal protejat

-accept diferite pozitii( in funcție de marime)

Preturile sunt pentru timpul de când se întra în casa pana se iese!

Locația va fi pe bd. Magheru.

Contact doar pe WhatsApp 0793475567. De luni voi deschide cartela, ne auzim luni pentru programări în funcție de ora la care voi ajunge.

• Like 1
  • Inimioara 6
Link spre comentariu
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Claudya 0793475567
Reputație: 1920

Bună Claudia! Bine ai venit în Bucuresti și îți doresc să ai o experiență plăcută la noi. 

Am urmărit topicul din Constanța și îmi doream să te vizitez. Sper să rămâi mai mult timp la noi.

Link spre comentariu

Mergeti cu toata increderea la Claudia, este o super fata, cu servicii de nota 10. Foarte frumoasa, cu un corp superb, piele catifelata, genul de fata dupa care iti rupi gatul pe strada. 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
1 minute ago, il pupparo said:

Acum am plecat de la Claudya. Abia asteptam sosirea ei în București.  A fost ceva de vis. Revin mâine cu o recenzie .

Daca este cu 10 pe linie ca pe CT... Ce rost mai are?? 

2 minutes ago, reptilozaurusrex said:

Alta care e pusa pe facut bani...cat mai multi. 

"Preturile sunt pentru timpul de când se întra în casa pana se iese!" 

Asta a fost maxima. Spor la fraieri!

Nu asta e problema, nu raspunde pe wap probabil ca au dat toti navala si e ca la metrou. Pacat

• Trist 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 5027
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Acum 1 minut, Stefanelu a spus:

Daca este cu 10 pe linie ca pe CT... Ce rost mai are?? 

Nu asta e problema, nu raspunde pe wap probabil ca au dat toti navala si e ca la metrou. Pacat

Asteptam mâine ce ne spune colegul @il pupparo aveți răbdare , nu trageți concluzii pripite 

• Inimioara 1

Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! 

Link spre comentariu
Reputație: 168
  • Oras:bucuresti
Acum 2 minute, armando77 a spus:

Asteptam mâine ce ne spune colegul @il pupparo aveți răbdare , nu trageți concluzii pripite 

Poate sa scrie ce vrea colegul pupparo mâine. Daca tipa nu răspunde la mesaje, e lipsă de profesionalism și de respect.

• Like 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, sargat85 a spus:

Poate sa scrie ce vrea colegul pupparo mâine. Daca tipa nu răspunde la mesaje, e lipsă de profesionalism și de respect.

Exact. Mai trist e ca sunt multe basinoase d-astea care nici nu se sinchisesc sa raspunda la mesaje, hata sunt printese ele, nu le ajungem noi muritorii la nas.

• Trist 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, Stefanelu a spus:

Translate: Are deja recenzie pe CT, nu e la prima vizita.

Am văzut și eu , știu 👍

• Like 1

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 3 minute, sargat85 a spus:

Poate a fost ocupată , de ce să aruncăm cu pietre . Ai specificat intervalul când poate să-ți răspundă ? Să nu te deranjeze cine știe . Eu unu încă nu am încercat , de ce să zic ca nu răspunde sau răspunde . Cred ca a fost invadată de mesaje și a răspuns la ce a putut și a crezut de cuviință. Mai vedem zilele următoare cum se comportă , ce să spun .

• Like 1
  • Inimioara 1

Link spre comentariu
Reputație: 760
Acum 3 minute, reptilozaurusrex a spus:

Exact. Mai trist e ca sunt multe basinoase d-astea care nici nu se sinchisesc sa raspunda la mesaje, hata sunt printese ele, nu le ajungem noi muritorii la nas.

Fii pozitiv pana la urma urmei nu pierzi nimic,poate chiar tii face un bine 👌

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 168
Chiar acum, armando77 a spus:

Poate a fost ocupată , de ce să aruncăm cu pietre . Ai specificat intervalul când poate să-ți răspundă ? Să nu te deranjeze cine știe . Eu unu încă nu am încercat , de ce să zic ca nu răspunde sau răspunde . Cred ca a fost invadată de mesaje și a răspuns la ce a putut și a crezut de cuviință. Mai vedem zilele următoare cum se comportă , ce să spun .

Da, eu întotdeauna specific când scriu unei fete, că poate răspunde oricând la mesaj. Hai să nu-i mai găsim scuze.

• Like 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
3 minutes ago, armando77 said:

Uite astept sa vad daca imi raspunde pe wap, am scris intervalul de timp cand poate raspunde. Revin maine cu update, asta daca nu cumva a pierdut cartela.  Eu cred ca are in jur de 150 de mesaje si nu face fatza solicitarilor. Nu imi va raspunde nici pana maine EOD. 

• Trist 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, clubbing a spus:

Fii pozitiv pana la urma urmei nu pierzi nimic,poate chiar tii face un bine 👌

Eu niciodata nu insist cu mesajele daca vad ca nu mi-a raspuns. Clar ies mai castigat daca nu stabilesc o intalnire cu asemenea fete, cel mai probabil nici la intalnire nu se implica cine stie ce si iese o experienta proasta.

• Like 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, Stefanelu a spus:

Uite astept sa vad daca imi raspunde pe wap, am scris intervalul de timp cand poate raspunde. Revin maine cu update, asta daca nu cumva a pierdut cartela.  Eu cred ca are in jur de 150 de mesaje si nu face fatza solicitarilor. Nu imi va raspunde nici pana maine EOD. 

Si eu cred ca are multe mesaje . Câți clienți crezi ca poate să primească într-o zi ? Eu zic că maxim 10 într-o zi bună , și dacă are peste 100 mesaje cum le organizează 🤷‍♂️

• Like 1

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 9997
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth

Mama ce isterie este aici 😅

@Dya578 trag concluzia ca 6 zile sunt prea putine, după cum vezi Bucureștiul este mare si suntem mulți care dorim sa-ti trecem pragul așa ca ori te alegi cu mulți “dușmani” ca pleci după 6 zile ori prelungești vizita sau te întorci repede inapoi dacă totusi pleci 😁😂

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 760
Acum 6 minute, armando77 a spus:

Si eu cred ca are multe mesaje . Câți clienți crezi ca poate să primească într-o zi ? Eu zic că maxim 10 într-o zi bună , și dacă are peste 100 mesaje cum le organizează 🤷‍♂️

Depinde cate ore lucreaza…am vazut pe aici program 18-07 sau chiar mai mult..

• Trist 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, Subteranaa a spus:

Mama ce isterie este aici 😅

@Dya578 trag concluzia ca 6 zile sunt prea putine, după cum vezi Bucureștiul este mare si suntem mulți care dorim sa-ti trecem pragul așa ca ori te alegi cu mulți “dușmani” ca pleci după 6 zile ori prelungești vizita sau te întorci repede inapoi dacă totusi pleci 😁😂

Cate 30 min colegu de fiecare să avem loc toți . Crezi că colegu Il Puparro s-a încurcat cu 30 min 😂 

• Haha 2

Link spre comentariu

• Membru Premium
Acum 1 minut, clubbing a spus:

Depinde cate ore lucreaza…am vazut pe aici program 18-07 sau chiar mai mult..

Așa pe banda , la foc automat , fără pauze , nu știu ce să zic 🤷‍♂️

• Trist 1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...