Sari la conținut

Raissa Fund bombat 😇0736662726

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare confrati, am fost si eu acum o saptamana si ceva la domnisoara, din cauza timpului, nu am putut face o recenzie mai devreme. Vazand pozele, m-am programat nu mai decat, fix la ora la care am vrut eu. Ajung in locatie, apartamentul pot sa zic ca nu e pe gustul meu, prosoapele zici ca erau d alea de bucatarie ponosite. Raisa este frumusica, nu are mai mult de 20 ani, destul de timida. Sa trecem la note: locatie-7,5, mobilier vechi, nerenovat, in cabina de dus nu prea intri daca esti mai mare de fel, ON-8, avea ritm bunicel, dar am oprit-o dupa 1 minut, eram foc pe piersicuta ei, NP-9, este foarte stramta, d asta am luat-o mai usor fidnca nu a folosit nici lubrifiant, dar i-am facut eu putin cunni, fata-8,5, micuta, timida, bruneta, corp destul de echilibrat, sani mici spre medii, fundulet micut, dar obraznic, fk nu notez, ne-am pupacit ceva timp, dar nu prea ii place cu limba, GFE-9, e acolo cu tine, mai timida la inceput, dar trebuie sa stii cum s-o iei, Igiena-10, nimic de reprosat, niciun miros suspect. Nu stiu sa zic daca mai revin sau nu, cred ca sunt variante si mai bune la pretul asta, dar fata merita incercata macar o data, ciocane tari.

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 6 guests

• Creează nouă...