Cozonac77 Reputație: 3598 Postat Octombrie 24 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Octombrie 24 Eu n-am mai suportat.... La 2-0, de Nervi... Am plecat. Pe Rebreanu... 🤦🏿 (no comment) Vai și Amar(de capul meu...) 2 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2818 Postat Octombrie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Octombrie 25 8 hours ago, Cozonac77 said: Eu n-am mai suportat.... La 2-0, de Nervi... Am plecat. Pe Rebreanu... 🤦🏿 (no comment) Vai și Amar(de capul meu...) Macar Lazio e pe primul loc in "grupa"! Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 117 Postat Octombrie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 25 Chiar la 4-0 nu ma asteptam. Pacat 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33731 Postat Octombrie 25 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Octombrie 25 Ptr. Becali a fost mai important meciul cu Dinamo decât asta, acolo au folosit echipa așa cum trebuia. Problema ii ca au mult prea multe meciuri , trebuie sa folosească des multe rezerve iar astea nu sunt la înălțimea titularilor. 2 Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 117 Postat Octombrie 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 26 Real Madrid - Barcelona 0-4 Umilinta ca asta nu am mai vazut de mult. Tin minte un meci din 2005 tot Real-Barca si tot pe Bernabeu, parca s-a gatat 3-0 tot pt Barca, pe atunci insa juca Ronaldinho. 2 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3598 Postat Octombrie 26 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Octombrie 26 Acum 30 minute, ALEX1_1 a spus: Real Madrid - Barcelona 0-4 Umilinta ca asta nu am mai vazut de mult. Tin minte un meci din 2005 tot Real-Barca si tot pe Bernabeu, parca s-a gatat 3-0 tot pt Barca, pe atunci insa juca Ronaldinho. Au mai fost câteva, tot pe Bernabéu. Un 2-6, un alt 0-4 Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 117 Postat Octombrie 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 26 11 minutes ago, Cozonac77 said: Au mai fost câteva, tot pe Bernabéu. Un 2-6, un alt 0-4 Sincer nu am stiut. Nu m-am uitat la toate derby-urile. Dar ala din 2005 il tin minte foarte bine pt ca l-am vazut live. 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6192 Postat Octombrie 26 Partajează Postat Octombrie 26 1 hour ago, Cozonac77 said: Au mai fost câteva, tot pe Bernabéu. Un 2-6, un alt 0-4 un 0-5 in primul El Clasico al lui Pep. Tin minte, dramatizare mare cu Mourinho. 1 Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 117 Postat Luni la 07:25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Luni la 07:25 https://www.facebook.com/watch/?mibextid=UalRPS&v=1071518624430761&rdid=Bdtll5aSULn1buti Versat Sumudica asta 😂😂😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2818 Postat Marți la 22:43 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat Marți la 22:43 Uite ca si Milan le-a mai scurtat nasu' celor de la Real! 👏👏👏 Dupa "succesul" din derbiul cu Barca... 1 2 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13985 Postat Miercuri la 04:01 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Miercuri la 04:01 Acum 5 ore, danp123 a spus: Uite ca si Milan le-a mai scurtat nasu' celor de la Real! 👏👏👏 Dupa "succesul" din derbiul cu Barca... Am pariat pe Milan. P.S. De fapt, in afara de Celtic - Leipzig unde am pus ca bat nemtii, le-am prins pe toate😔. 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6388 Postat Miercuri la 04:15 Partajează Postat Miercuri la 04:15 Acum 13 minute, nellu2012 a spus: Am pariat pe Milan. P.S. De fapt, in afara de Celtic - Leipzig unde am pus ca bat nemtii, le-am prins pe toate😔. Ai pus si pe Sporting sau ai evitat meciul? Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 117 Postat Miercuri la 04:29 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Miercuri la 04:29 O intrebare care nu are legatura cu acest topic. Sper sa nu ma injurati. Cine credeti ca va castiga Trump sau Harris? Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11826 Postat Miercuri la 04:35 Partajează Postat Miercuri la 04:35 Ca la teatru... 1056A-6JY8EN Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13985 Postat Miercuri la 09:40 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Miercuri la 09:40 Acum 5 ore, reptilozaurusrex a spus: Ai pus si pe Sporting sau ai evitat meciul? Am pus 1 solist. La fel ca și la Real cu Milan...2 solist. Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6388 Postat Miercuri la 17:18 Partajează Postat Miercuri la 17:18 Acum 7 ore, nellu2012 a spus: Am pus 1 solist. La fel ca și la Real cu Milan...2 solist. Ai fost inspirat. Bravo! 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13985 Postat Ieri la 03:55 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Ieri la 03:55 Acum 10 ore, reptilozaurusrex a spus: Ai fost inspirat. Bravo! Da, dar nu de tot. Am muscat-o cu betivanii de la Celtic. Credeam ca-i bat nemtii. 2 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3598 Postat 23 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat 23 ore în urmă Ați pariat pe Steaua? Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2818 Postat 22 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Partajează Postat 22 ore în urmă 35 minutes ago, Cozonac77 said: Ați pariat pe Steaua? Eu nu pariez, dar speram sa castige! Din pacate, Tottenham a luat-o-n freza! ☹️ 1 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3598 Postat 21 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat 21 ore în urmă 1 oră în urmă, danp123 a spus: Eu nu pariez, dar speram sa castige! Din pacate, Tottenham a luat-o-n freza! ☹️ Nu mă interesează de Tottenham. A bătut Lazio 😁 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4289 Postat 19 ore în urmă Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat 19 ore în urmă Acum 4 ore, Cozonac77 a spus: Ați pariat pe Steaua? Niciodata in viata, indiferent cu cine joaca. 😁 ( si nici pe craiova/e) dag dal gas! Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3598 Postat 13 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat 13 ore în urmă Acum 6 ore, farafiltre a spus: Niciodata in viata, indiferent cu cine joaca. 😁 ( si nici pe craiova/e) Păi nah... Cineva mai trebuie să și piardă. Nu doar Nellu să câștige 😁 3 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13985 Postat 10 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat 10 ore în urmă Acum 3 ore, Cozonac77 a spus: Păi nah... Cineva mai trebuie să și piardă. Nu doar Nellu să câștige 😁 Ce-am câștigat eu...ca nu știu? În afara de experienta (si aia discutabila) la fete...nimic. 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4289 Postat 8 ore în urmă Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat 8 ore în urmă Corect, o zis clar omu' ca l au ars nemtii😌...era cat pe ce sa schimbe meniul🤷🏿♂️ ...cu alti ochi privea feliile de paine proaspat feliate cand stia ca urmeaza sa intinda niste pateu d'ala gras ..igp 3 dag dal gas! Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3598 Postat 8 ore în urmă Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat 8 ore în urmă Acum 1 oră, nellu2012 a spus: Ce-am câștigat eu...ca nu știu? În afara de experienta (si aia discutabila) la fete...nimic. Acum 24 minute, farafiltre a spus: Corect, o zis clar omu' ca l au ars nemtii😌...era cat pe ce sa schimbe meniul🤷🏿♂️ ...cu alti ochi privea feliile de paine proaspat feliate cand stia ca urmeaza sa intinda niste pateu d'ala gras ..igp Mi-a scăpat aia... Am crezut că e pe val și că a lovit din Toate părțile 😁 Și pe Milan și pe Sporting... Și pe fete Eram (Foarte) invidios. Nici măcar nu m-a invitat la nuntă. Dar acuma dacă știu că a pierdut și el, parcă E mai senină ziua asta 😇 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum