Sari la conținut

Alina plus size/ cubby girl Titan 0767523548

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am fost si eu la Alina si nu a fost o experiența rea. Partea de logistica a funcționat perfect, am găsit locația fără probleme. Camera este frumos aranjata, dar puțin prea întuneric pentru mine care nu am o vedere prea buna.

Din cat am putut sa vad Alina arata mai bine in persoana decât in fotografii. De regula se întâmpla invers. Partea de masaj de relaxare a fost mult mai buna decât mă așteptam. Pot sa spun ca Alina „are mana”, simte câtă presiune sa folosească, si chiar daca nu știe multe mișcări pe cele pe care le știe le face foarte bine. După părerea mea are talent in domeniu, si cu putina practica va deveni o maseuza excelenta.

Masajul erotic nu a fost rău, Alina este cooperanta si receptiva la sugestii. Finalizarea mai trebuie puțin îmbunătățita.

Din păcate însă, partea de GFE nu a fost acolo. Poate Alina era într-o zi mai proastă, sau poate nu i-a plăcut ceva la mine, dar mi s-a părut desul de rece si distanta. Cred ca ar fi vrut sa stăm la o țigara împreuna, dar eu nu fumez.

Am sa merg la ea ceva mai târziu, după ce va mai căpăta experiență.

Postat

Am fost si eu la ea si sincer nu mi s-a parut absolut deloc fitoasa. Da, este o femeie cu forme dar deloc disgratioasa. Insa fata are poze reale, a fost sincera deci no coment, daca nu iti place nu ramai. 
Eu am ramas si am avut parte de o sedinta ok. Nu de top, nu printre cele mai waw dar in nici un caz nu este o fata de evitat

• Oras:Bucharest
Postat
La 28.08.2024 la 16:45, AlinaMasaj a spus:

Iti multumesc ca ti-ai rupt din timp ca sa lasi o recenzie. Apreciez chiar daca nu este una pozitiva. Foarte putini mai lasa recenzii. 

Sunt constienta ca mai am multe de invatat si daca ai ceva sfaturi le primesc cu drag! Imi doresc sa va ofer sedinte reusite asadar pt mine aceasta recenzie este una constructiva. Voi tine cont de ea! 

Legat de aspectul meu fizic, eu am mentionat de la inceput acest lucru si daca ai fost nemultumit imi pare tare rau, asta sunt, am poze reale si fara editari sau fara lucruri care sa va induca in eroare. Probabil ca ar fi bine ca atunci cand alegi sa mergi la cineva daca nu iti place de ea sa nu ramai sau sa nu alegi sa mergi, in acest fel mai eviti dezamagirile🙂. Eu am vrut sa fiu sincera si voi fi in continuare, sunt o femeie cu forme si imi doresc sa fiu pe placul celor care ma viziteaza, am subliniat indelung ca daca vreti fete slim nu sunt ceea ce cautati.

La jalea finalizarii poti detali propunerile pe care le ai daca cele pe care eu le am nu sunt bune ca sa inteleg mai exact ce e gresit si ce sau cum sa imbunatatesc.

Iti multumesc inca o data pentru recenzie si succes la experiente mai placute pe viitor alaturi de fete pe gustul tau🙂

Este foarte frumos ca realizezi ca esti la inceput, n ai experienta, mai ai multe de invatat etc…este foarte frumos, dar intreb si eu: daca stiti ca sunteti incepatoare, aveti dorinta de invatare, de ce nu incepeti cu un pret direct proportional cu experienta?

De ce trb sa platim ca la Ioana sa zicem, care e top din toate pctele de vedere, ca sa invatati voi?

Nu ar fi mai fairplay sa pleci de la 150-200 roni timp de 1-2 luni, acumulezi experienta, ridici pretul treptat si tot asa?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
11 minutes ago, mihaimar said:

Am fost si eu la ea si sincer nu mi s-a parut absolut deloc fitoasa. Da, este o femeie cu forme dar deloc disgratioasa. Insa fata are poze reale, a fost sincera deci no coment, daca nu iti place nu ramai. 
Eu am ramas si am avut parte de o sedinta ok. Nu de top, nu printre cele mai waw dar in nici un caz nu este o fata de evitat

Sunt și eu total de aceasi parere, nu este de evitat. Fiecare dintre noi poate avea însă gusturi diferite. Frumusețea este în ochii care privesc 😊

Postat

Salutare,

Si eu am vizitat-o pe domnisoara Alina. Sustin parerea colegilor, pozele nu sunt in avantajul ei absolut deloc, in locul ei le-as scoate de tot, in realitate e mult mai bine si are o fata dulce si dragalasa. Este amabila si se straduieste sa ofere  totul ca la carte. Nu stiu daca reuseste sa multumeasca pe toata lumea dar nici nu ai cum sa faci asta!
Daca esti genul care prefera skinny atunci nu te duci, daca vrei curvy girl, o companie feminina cu care sa schimbi si doua vorbe si sa razi despre orice atunci sigur este alegerea cea mai buna! 
Nu obisnuiesc sa intervin in topice cu scandal dar mi se pare aiurea ca sunteti asa agresivi cu o tipa pe care am cunoscut-o si care mie personal mi-a placut extrem de mult.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Tipa asta "grasa" mai slabeste dar din prostie nu te faci bine. Oamenii de genul asta care critica nu înțeleg ca îs frustrați și nu au altă treabă în afară de a jigni persoanele care nu le plac lor. Nu trebuie sa placi pe toata lumea nici sa te placa toata lumea.

Ma uit la recenzii si nu inteleg cum sunteti asa rautaciosi. Pana la urma e un serviciu, nu e casting la miss univers. Daca nu va place nu va duceti. A pus fata poze reale care apropo sunt cu muult mai in dezavantajul ei decat arata in realitate pentru ca de fapt are mai putine kg decat in poze si e foarte simpatica la fata. Daca vedeti ca e grasa atunci nu va duceti. 

Eu pot sa va spun ca am vizitat-o si ca este o femeie inteligenta, cu mult bun simt, educata si cu mult peste media de GFe de pe piata. Poti rade cu ea, poti vorbi despre orice, poti avea parte de o companie super ok. Eu am vizitat-o si in primele zile cand a venit si acum cateva zile deci daca era de evitat nu reveneam. Am avut parte de o sedinta respectata ca timp si ca servicii promise, locatia o stie toata lumea ca e colega cu Irina si cu restul fetelor din Rasarit de Soare, masajul si tot ce a continut sedinta au fost multumitoare deci nu am ce sa ii reprosez. 

Ar fi cazul sa incepeti sa vorbiti despre experientele voastre ca vizitatori si ca servicii pe care le-ati primit, nu sa loviti in fetele astea cu pietre si sa le tot jigniti aiurea ca pana la urma sunt fiinte umane si ele, nu trebuie sa le desfiintati. Ca iar repet, daca nu va place cineva nu va duceti fiindca nu sunteti obligati! 

Alina sper sa nu pui la suflet si sa mai ramai pe aici. Invata de la colegele tale ce nu stii (mie mi-a placut, nu stiu ce pretentii au altii desi vorbind cu tine am inteles ca sunt si clienti mai ciudati) si incearca sa selectezi mai atent cine sa te viziteze. Eu cred ca aveti deja clientii vostri fideli ai locatiei care sa te respecte asa cum esti.

• Like 1
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:București
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:București
Postat
Acum 9 ore, catalin mihai a spus:

O grasă răăăău și fițoasă și cu un grad mare de nesimțire.

DE EVITAT CLAR

Nu se poate lua în considerare ca fiind "recenzie" ....

Ori scri o recenzie completă cu detalii ori mai bine nu scri nimic.

Mesajul postat pare a fi un hate din frustrare.

De obicei îl scriu cei ce sunt refuzați sau care nu se înțeleg la "preț/servicii"

Eu am cunoscut-o pe Alina, are forme, dar nu poți spune o grasă raaau, iar de nesimțită.... pe bune?! Fata asta este de un super caracter.

Poate ne lămurești cu mai multe detalii.

Postat

Am fost si eu cu tipa si a fost chiar ok... aspectul fizic nu m-a deranjat deloc, eu fiind invatat de prin saloane cu fetele voluptoase. Este foarte draguta la fata si are o atitudine proclient, se straduieste, rade, zambeste, este vesela. Din pozele pe care mi le-a aratat se vede ca a slabit foarte mult si spune ca inca lucreaza la asta, deci este de apreciat pentru ca face acest efort. Nici noi nu cred ca suntem toti incarnarea lui Adonis, asa ca ar trebui sa ne mai uitam si in oglinda. Daca esti fanul fetelor mai skiny, nu te duci la ea. dar daca esti curios de o experienta peste media saloanelor eu cred ca merita incercata.

• Like 2
Postat

Nu i înțeleg pe unii care încep sa dea aiurea cu hate, deși fata are poze reale și chiar ea spune ca e plinuta și nu e pentru cei cu slim. Dacă citești descrierea ei, vezi pozele reale și totuși te duci la ea și apoi zici ca e grasa ori ești prost, ori ești prost. 🙂

• Like 1
  • Oras:Maldive
  • Oras:Maldive
Postat
Acum 2 ore, gicacontra2012 a spus:

Nu i înțeleg pe unii care încep sa dea aiurea cu hate, deși fata are poze reale și chiar ea spune ca e plinuta și nu e pentru cei cu slim. Dacă citești descrierea ei, vezi pozele reale și totuși te duci la ea și apoi zici ca e grasa ori ești prost, ori ești prost. 🙂

Frustrat,nu trebuie bagat in seama.....probabil nu a reusit sa se programeze la ea.....😂

• Like 1
Postat

Vizitat acum cateva zile din nou pe domnisoara Alina. Am tot vrut sa scriu despre intalnire pentru ca prima data cand am fost nu prea am avut timp si am scris mai putin. Locatia este cea binecunoscuta, in care am facut multe vizite. Alina a fost , la fel ca la prima intalnire, foarte primitoare si m-a intampinat cu multa dragalasenie, mai ales ca veneam dupa job, la ceas de seara. Este o tanara voluptoasa dupa parerea mea si nu vad de ce as face prea multe mofturi, avand in vedere ca si eu am trecut de 40 si nu sunt vreun Adonis. Poate ca la masaj mai are de invatat, ceea ce este si normal pentru ca este la inceput si ar trebui incurajata, dar ca atitudine si implicare mi se pare una dintre cele mai bune si mai afectuoase domnisoare cunoscute acolo.Nu m-am simtit grabit nicio clipa, cu toate ca era tarziu si avea drum lung de facut, iar placerea pe care am simtit o cu Alina ma face sa mai revin la ea cat de curand. Este o fata care are un chip frumos si un mod de a relationa care te binedispune, te relaxeaza si te bucura. Sper sa ramana cat mai mult in domeniu.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Hello!

Am fost la Alina de câteva ori până acum și de fiecare dată m-am simțit foarte bine.

Este o fire foarte primitoare și zambareata. Și bine face ca zâmbește, pentru ca are un zâmbet foarte frumos.

Overall este o prezență foarte plăcută atat fizic cat și intelectual.

Deși este începătoare, pentru mine masajul ei de relaxare este unul foarte plăcut. Pe mine întotdeauna a reușit să mă deconecteze de la încărcătura unei zile.

Masajul erotic este unul extrem de incitant. Știe să fie senzual prin mișcările corpului și modul în care te privește. 

Mulțumesc Alina, cu siguranță voi reveni!

😘😘

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Servus :pope

Am fost la Alina recent și pot spune că mi-a plăcut . Locația în Complex Răsărit , ea este o fată pufoasă dar nu este nici o problemă pentru mine acest aspect . Ai ce să discuți cu ea , este prietenoasă , la început de drum ce-i drept . Masaj de relaxare bunicel , iar la cel erotic se descurcă binișor . Am încercat Cunni , FK și chiar mi-a plăcut . La capitolul igienă , nimic suspect . Dacă faci click cu ea , îți oferă o ședință de neuitat . Numai bine .

• Oras:Pajistea lu' Bucur
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat
La 15.09.2024 la 11:14, catalin mihai a spus:

O grasă răăăău și fițoasă și cu un grad mare de nesimțire.

DE EVITAT CLAR

La 15.09.2024 la 20:55, sabinmeeee a spus:

Nu se poate lua în considerare ca fiind "recenzie" ....

Ori scri o recenzie completă cu detalii ori mai bine nu scri nimic.

Mesajul postat pare a fi un hate din frustrare.

De obicei îl scriu cei ce sunt refuzați sau care nu se înțeleg la "preț/servicii"

Eu am cunoscut-o pe Alina, are forme, dar nu poți spune o grasă raaau, iar de nesimțită.... pe bune?! Fata asta este de un super caracter.

Poate ne lămurești cu mai multe detalii.

La 17.09.2024 la 14:47, gicacontra2012 a spus:

Nu e prost dar nici mai multe detalii nu poate da, ce draq, nu l'ati mirosit ca pute ?

• Inimioara 1

Postat

Pentru ca am vazut ca si-a pus promotie la 200 ora in loc de 300 am impins si eu o vizita. 
Nimic nou de actualizat in rest, aceeasi locatie iar Alina aceeasi fata ok. Acum chiar mi-a convenit si pretul pe deplin. Daca il mentine mai merg de cateva ori

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...