Sari la conținut

40 Ani Masaj - 0724813974

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în 40 Ani Masaj - 0724813974
Postat

tentativa, sictirita la telefon, a inceput sa ma certe ca de ce o sun, a sunat ea inapoi...am renuntat. Parea interesanta, am senzatia ca e veche dar rebranduita

• Oras:tm
  • Oras:tm
Postat

Salutare,

Am fost eu la ea, saptamana trecuta. o prinzi greu la telefon...sau cu noroc., zice ca nu vrea mai multi de 3-4 pe zi.

Anyway, am stabilit o ora, pret 300 lei cu doua finalizari.era si o optiune cu o finalizare si masaj.nu m-a interesat masajul mai mult decat ceva intre numere.

Face un oral absolut demential, tot ce iti trece prin cap, dar nu face CIM. Mie mi-a placut. Normalul e ok, dar nu special, sau asa a fost la mine, totul profi, dar fara click.

Nu saruta, nu anal, dar foarte atenta la client, e setata sa te simti tu bine, nu o intereseaza limbi sau alte stimulente pentru ea.

Placuta la conversatie, arata normal, nimic iesit din comun, und frumos, sani lasati.

Inca odata, oralul face toti banii. Mi-a placut ca nu e mainstream, dar e un diamant neslefuit.Locatie in zona Torontalului, totul nou.

• Like 2
  • Oras:Timisoar
  • Oras:Timisoar
Postat
Acum 5 ore, velvet a spus:

Salutare,

Am fost eu la ea, saptamana trecuta. o prinzi greu la telefon...sau cu noroc., zice ca nu vrea mai multi de 3-4 pe zi.

Anyway, am stabilit o ora, pret 300 lei cu doua finalizari.era si o optiune cu o finalizare si masaj.nu m-a interesat masajul mai mult decat ceva intre numere.

Face un oral absolut demential, tot ce iti trece prin cap, dar nu face CIM. Mie mi-a placut. Normalul e ok, dar nu special, sau asa a fost la mine, totul profi, dar fara click.

Nu saruta, nu anal, dar foarte atenta la client, e setata sa te simti tu bine, nu o intereseaza limbi sau alte stimulente pentru ea.

Placuta la conversatie, arata normal, nimic iesit din comun, und frumos, sani lasati.

Inca odata, oralul face toti banii. Mi-a placut ca nu e mainstream, dar e un diamant neslefuit.Locatie in zona Torontalului, totul nou.

Un numar de telefon ?

• Oras:Timisoara
Postat

Linia apelata este momentan ocupată, sună odată, după care intra robotul. 

E cu circuit închis, știți cumva ce s-a întâmplat și dacă mai prestează doamna masaj? 

Apropo, te lasă să o atingi pe sâni, la pizda, pe fund? Sau doar ea pe tine îți face oral după masaj? 

Cum e masajul și un pic terapeutic sau doar mângâiere după care trece la partea cu oralul? 

Apreciez! Ciocane tari! 

Postat
La 13.09.2024 la 14:29, freelancer69 a spus:

Linia apelata este momentan ocupată, sună odată, după care intra robotul. 

E cu circuit închis, știți cumva ce s-a întâmplat și dacă mai prestează doamna masaj? 

Apropo, te lasă să o atingi pe sâni, la pizda, pe fund? Sau doar ea pe tine îți face oral după masaj? 

Cum e masajul și un pic terapeutic sau doar mângâiere după care trece la partea cu oralul? 

Apreciez! Ciocane tari! 

Program: Luni - Vineri 10:00 - 19:00
Sâmbăta 10:00 - 17:00
Duminica nu lucrez.

Postat

Și în cursul săptămânii aceiași poveste sau sună dar nu răspunde. 

Ar fi ok dacă măcar ar lăsa un mesaj când se poate reveni cu un apel... 

Postat
La 06.09.2024 la 14:18, velvet a spus:

Salutare,

Nu e Miha Creata?

Mie din pozele din anunt asa mi se pare, dupa cum e formulat anuntul.

+ ca stiu ca zicea ca va trece cu circuit inchis, si nr vechi de telefon nu mai poate fi apelat

Postat
7 hours ago, bounty91 said:

Nu e Miha Creata?

Mie din pozele din anunt asa mi se pare, dupa cum e formulat anuntul.

+ ca stiu ca zicea ca va trece cu circuit inchis, si nr vechi de telefon nu mai poate fi apelat

Şi eu zic la fel. E Miha Creața

Postat

Cu Miha creata am avut o experienta și am plecat în timpul actului are niște gesturi și figuri în ea de te doare mintea.

Nu pune mana acolo, nu fă aia, nu cealaltă... Nu ma atinge acolo ca ma excit și după ce am zis ca plec încerca sa ma convingă sa rămân și se comporta cu mine parca eram într-o relație și ne despărțim... Very weird!

Sporuri,l sa aveți! cur bun, față drăguță, dar cu capsa pusă😏

Postat

Am sunat-o pe duduie acum ceva timp si am intrebato de locatie si dupa s-a suparat ca de ce n-am intrebat-o de servicii, la care eu am vazut serviciile pe publi24 si as vrea un masaj cu finalizare, la care ea: pai si cum vrei sa iti iau 350 lei pe o laba? 

Dupa ii zic ca prima data faci un masaj si vedem dupa, daca imi place face si mai mult... 

Ulterior o intreb cand pot veni si incepe sa imi spuna ca parca mai bine sa nu vin ca nu avem chimie si sa o lasam balta.

Recunosc ca nu sunt cu multa experienta in domeniu, dar din cate mai stiu detaliile se discuta la fata locului...

Anyway, eu personal ii zic pas.

Postat

Știți cumva dacă mai e valabil nr de tel , tot am încercat să o sun, ( 40 (724) 813 974 ) Mersi ! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...