EricaNifo Reputation: 89 Posted August 13, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted August 13, 2024 Bună ziua! Ma chinui de ceva zile să intru și eu în comunitatea aceasta, am reușit și sunt bucuroasa. Nu am experienta, de obicei invat repede, așa că vă rog să aveți putintica răbdare cu mine 😁 Chiar dacă sunt începătoare, ca fire sunt sociabila și recunosc cu rusine ca-mi place sexul. Cui nu-i place, nu? 😁 Aceste doua trasaturi presupun ca ma ajuta sa fiu pe placul musafirului 😊 pentru ca în final, ma gândesc ca un bărbat își dorește o partenera care sa-l alinte, sa-l ajute sa-si exploreze fiecare fantezie și sa-l facă sa se simtă în largul lui. Ca sa nu lungesc vorba va spun ca pot fi vizitata: o jumate de ora pentru un plic cu 150 lei Sau O ora pentru un plic cu 300 lei Revin imediat cu poze și alte detalii, dar mai întâi sa ma familiarizez cu acest forum și felul cum se procedează. ( Omul cât trăiește învață, nu? ☺️ ) Pun doar o poza acum sa știți cu cine vorbiti, apoi voi reveni cu altele și informații despre "servicii extra", cum am citit pe aici ca se procedează 😋 5 10
belestelpeal Reputation: 66 Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Trebuie să ți faci și whats app
Guest Reputation: 0 Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Acum 1 minut, belestelpeal a spus: Trebuie să ți faci și whats app Nu e obligatoriu! Este o aplicație nesigură. Nu vă potoliți până nu o să auziți de vreunul la știri. Oricum ce recomand este să laș cel puțin două variante de contact.
belestelpeal Reputation: 66 Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Acum 2 minute, Max011 a spus: Nu e obligatoriu! Este o aplicație nesigură. Nu vă potoliți până nu o să auziți de vreunul la știri. Oricum ce recomand este să laș cel puțin două variante de contact. Am văzut din ce comentarii ai lăsat până acum 😂😂😂 e vorba că nu ai tu wapp 🤣 și te rogi de fete să și face telegram sau alte prostii care sunt mult mai nesigure cum spui tu, nu o să mai continui. Spor
Guest Reputation: 0 Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Acum 15 minute, EricaNifo a spus: Bună ziua! Ma chinui de ceva zile să intru și eu în comunitatea aceasta, am reușit și sunt bucuroasa. Nu am experienta, de obicei invat repede, așa că vă rog să aveți putintica răbdare cu mine 😁 Chiar dacă sunt începătoare, ca fire sunt sociabila și recunosc cu rusine ca-mi place sexul. Cui nu-i place, nu? 😁 Aceste doua trasaturi presupun ca ma ajuta sa fiu pe placul musafirului 😊 pentru ca în final, ma gândesc ca un bărbat își dorește o partenera care sa-l alinte, sa-l ajute sa-si exploreze fiecare fantezie și sa-l facă sa se simtă în largul lui. Ca sa nu lungesc vorba va spun ca pot fi vizitata: o jumate de ora pentru un plic cu 150 lei Sau O ora pentru un plic cu 300 lei Revin imediat cu poze și alte detalii, dar mai întâi sa ma familiarizez cu acest forum și felul cum se procedează. ( Omul cât trăiește învață, nu? ☺️ ) Pun doar o poza acum sa știți cu cine vorbiti, apoi voi reveni cu altele și informații despre "servicii extra", cum am citit pe aici ca se procedează 😋 Bine ai venit aici Erica🥰🥰🥰😙😙 Poate ne dai și nouă mai multe detalii legate de locație, vârsta, servicii, poze cu tine mai promițătoare. în poza aia pari o fată timidă și cuminte😂😂 Te pup😘😘😘
Guest Reputation: 0 Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Acum 4 minute, belestelpeal a spus: Am văzut din ce comentarii ai lăsat până acum 😂😂😂 e vorba că nu ai tu wapp 🤣 și te rogi de fete să și face telegram sau alte prostii care sunt mult mai nesigure cum spui tu, nu o să mai continui. Spor Cu respect, Am rude în polițe, am o grămadă de prieteni în IT, citesc pe domeniul acesta, ma informez din diverse știri (nu doar cele iudeo americane - Mark Zuckerberg fondator WhatsApp) drept urmare am ceva cunoștințe în domeniu. Desigur toți avem dreptul la opinii dar în secolul acesta e important să avem opțiuni. Dacă nici să satisfac o nevoie primară nu pot pentru lipsa de alternative atunci e grav.
lotekfun Reputation: 187 Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Bună ce servici oferi oral protejat / neprotejat / anal / sărutări corporale / sărutări 🤷♂️. Așteptăm te înțelegem ești la început😝
v92610 Reputation: 3142 Posted August 13, 2024 Oras:Nassau Oras:Nassau Posted August 13, 2024 38 minutes ago, Max011 said: Cu respect, Am rude în polițe, am o grămadă de prieteni în IT, citesc pe domeniul acesta, ma informez din diverse știri (nu doar cele iudeo americane - Mark Zuckerberg fondator WhatsApp) drept urmare am ceva cunoștințe în domeniu. Desigur toți avem dreptul la opinii dar în secolul acesta e important să avem opțiuni. Dacă nici să satisfac o nevoie primară nu pot pentru lipsa de alternative atunci e grav. Esti informat cam gresit, Zuck nu a fondat whatsapp ci doar l-a cumparat de la altii. 5
v92610 Reputation: 3142 Posted August 13, 2024 Oras:Nassau Oras:Nassau Posted August 13, 2024 Si încă ceva, dacă nu ai tu whatsapp ca nu vrei, asta nu le obliga pe ele să isi pună alte aplicatii, odată ce 99% din aia care le cauta au whatsapp. Nu prea functioneaza asa treaba nicăieri, nu doar aici. 1
Guest Reputation: 0 Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Acum 34 minute, v92610 a spus: Esti informat cam gresit, Zuck nu a fondat whatsapp ci doar l-a cumparat de la altii. Și Instagram a fost cumpărat. Aceiași Mărie cu altă pălărie.
Guest Reputation: 0 Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Acum 26 minute, v92610 a spus: Si încă ceva, dacă nu ai tu whatsapp ca nu vrei, asta nu le obliga pe ele să isi pună alte aplicatii, odată ce 99% din aia care le cauta au whatsapp. Nu prea functioneaza asa treaba nicăieri, nu doar aici. Slavă Domnului mai sunt oameni care încep să înțeleagă ce spun eu și alții. Eu nu oblig să renunțe la ce le place ci să ofere alternative. Că până la urmă nu am greșit cu nimic să fiu discriminat pe acest criteriu. Acum 30 minute, v92610 a spus: Si încă ceva, dacă nu ai tu whatsapp ca nu vrei, asta nu le obliga pe ele să isi pună alte aplicatii, odată ce 99% din aia care le cauta au whatsapp. Nu prea functioneaza asa treaba nicăieri, nu doar aici. Slavă Domnului mai sunt oameni care încep să înțeleagă ce spun eu și alții. Eu nu oblig să renunțe la ce le place ci să ofere alternative. Că până la urmă nu am greșit cu nimic să fiu discriminat pe acest criteriu.
Super Premium kainaudron Reputation: 194 Posted August 13, 2024 Telefon: 0000000000 Oras:Bucuresti Telefon: 0000000000 Oras:Bucuresti Super Premium Posted August 13, 2024 Ok, pana una alta a reusit cineva sa se programeze? Am sunat si am si scris si nu am primit raspuns... Inteleg ca are 1-2 ore anuntul dar nu cred ca s-a programat deja toata lumea :)))
sabinmeeee Reputation: 445 Posted August 13, 2024 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Posted August 13, 2024 Acum 1 oră, EricaNifo a spus: Bună ziua! Ma chinui de ceva zile să intru și eu în comunitatea aceasta, am reușit și sunt bucuroasa. Nu am experienta, de obicei invat repede, așa că vă rog să aveți putintica răbdare cu mine 😁 Chiar dacă sunt începătoare, ca fire sunt sociabila și recunosc cu rusine ca-mi place sexul. Cui nu-i place, nu? 😁 Aceste doua trasaturi presupun ca ma ajuta sa fiu pe placul musafirului 😊 pentru ca în final, ma gândesc ca un bărbat își dorește o partenera care sa-l alinte, sa-l ajute sa-si exploreze fiecare fantezie și sa-l facă sa se simtă în largul lui. Ca sa nu lungesc vorba va spun ca pot fi vizitata: o jumate de ora pentru un plic cu 150 lei Sau O ora pentru un plic cu 300 lei Revin imediat cu poze și alte detalii, dar mai întâi sa ma familiarizez cu acest forum și felul cum se procedează. ( Omul cât trăiește învață, nu? ☺️ ) Pun doar o poza acum sa știți cu cine vorbiti, apoi voi reveni cu altele și informații despre "servicii extra", cum am citit pe aici ca se procedează 😋 Bine ai venit Erica, să ne detaliezi serviciile și să specifici in ce zonă te găsim. Succes in această nouă experiență. 1
Membru Premium Subteranaa Reputation: 10752 Posted August 13, 2024 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Posted August 13, 2024 Ma colegilor asta cu discreția/siguranța sau sa nu fii spionat(colectare de date sau altele) depinde de cine vrei sa fii spionat 😂vrei de americani alegi whatsapp vrei de rusi alegi telegram ca doar nu le-o fi rusine rușilor sa colecteze date de pe platforma lor 😂😂 așa am auzit si eu ca telegram ar fi mai sigura ca nu salveaza conversațiile mai ales cele secret chat dar cine stie sigur? Hai totusi sa mutam conversația asta despre platforme la DG Acum sa trecem la domnișoara ca asta ne interesează, locatia in ce zona este si serviciile cu tot cu extra dar si poze mai multe fara haine de preferat!!! 2
Guest Reputation: 0 Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Acum 3 minute, kainaudron a spus: Ok, pana una alta a reusit cineva sa se programeze? Am sunat si am si scris si nu am primit raspuns... Inteleg ca are 1-2 ore anuntul dar nu cred ca s-a programat deja toata lumea :))) Și eu i-am scris și nimic. Cred ca face un studiu de piață și în funcție de asta își anunță serviciile. Poate ne zice și nouă toate informațiile legat de ce oferă și zona în care activează.
Oldredhead Reputation: 138 Posted August 13, 2024 Oras:București Oras:București Posted August 13, 2024 Bun venit, o apariție frumoasa, dar vrem sa vedem și servicii detaliate, adresa, poze mai îndrăznețe 1
EricaNifo Reputation: 89 Posted August 13, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted August 13, 2024 Scuze, am avut un musafir, nu am putut răspunde mesajelor. Ma ocup imediat. Cum spuneam, începătorul face mereu greșeli, încă o data va rog sa aveți răbdare cu mine. Am uitat sa scriu zona, programul și alte detalii importante. Zona : bulevardul Coposu Program de vizita: 09:00 - 22:00 ( pentru musafirii care devin "de-ai casei", pot face excepții la orele de program, dar asta înseamnă să programam din timp vizita ) În 30 de minute sunt convinsa ca poți termina o data. 😊 În 60 de minute sunt convinsa ca poți termina la de doua ori. 😁 Fac dragoste astfel: - dragoste în diferite poziții plus oral,.totul protejat ☺️ - oralul neprotejat în funcție de igiena care presupune un 50 lei extra în plic - CIM condițiile de mai sus - anal 100 lei extra în plic - doar daca iti permite igiena, îmi poți gusta păsărica fără sa te gândești la extra în plic 🙈 - masajul e din partea casei în timpul programului de vizita ales 🤗 - alte fantezii mi le propuneți, iar dacă am curaj să le incercam, vă spun cât adăugați în plic. Vârsta pe care v-o spun este 25, dar, în realitate am cu 3 ani în plus. 🙈🙊 Când nu ma ridic pe vârfuri am 1,65 😊, sunt epilata total, subitirica la 65 kg și cu chef de orgasm. 😈 FOARTE IMPORTANT! Din respect pentru alți musafiri, nu pot sta la vorba foarte mult timp. Deja s-au supărat vreo 2 musafiri pe mine pentru ca nu am răspuns în timp util, pentru ca cineva a vrut doar sa îmi părea timpul la telefon. Îmi cer scuze lor cu aceasta ocazie. Poze și videoclipuri voi pune DOAR PE FORUM! Va rog sa nu insistati sa va trimit pentru ca asta va duce automat la blocarea numărului. Va rog sa aveți răbdare dacă nu răspund, e posibil sa lucrez și nu am cum, chiar dacă mi-as dori. Sunt convinsa ca cine vrea sa ma întâlneasca cu adevărat, are răbdare și revine. Mulțumesc deja anticipat, pentru asta ! 🤗 Regulile casei sunt cele de bun simț. Discutam relaxat, dar nu bruscam, nu vorbim urat, nu ne jignim. Încercăm sa ne cream momente la care sa visam cu drag. Sunt om, nu obiect. Apreciez enorm omul care ma tratează ca pe un suflet și asta se va simți mai ales în viitoarele noastre întâlniri. 🥰 La sosire, o revigorare rapida este obligatorie, iar la baie aveți toate cele necesare. Dacă vreți sa va ajut în dus, îmi puteți spune cu încredere și va ajut cu mare drag, fără sa va gândiți la extra în plic. 🤗 NU CALCULEZ MINUTELE! dar va rog din suflet sa va gândești și la următorul musafir, am nevoie de timp sa ma pregătesc și nu e frumos sa-l lăsăm sa aștepte afara. Va rog sa fim civilizati și sa incercam sa respectam programul! 😇 Va mulțumesc anticipat și pentru asta. 🤗 Pff... nu mai știu acum ce sa mai spun, dar revin. Eventual scrieți-mi voi în comentarii ce detalii ar trebui sa mai pun. Mulțumesc! 8 5
Super Premium kainaudron Reputation: 194 Posted August 13, 2024 Telefon: 0000000000 Oras:Bucuresti Telefon: 0000000000 Oras:Bucuresti Super Premium Posted August 13, 2024 Acum 2 minute, EricaNifo a spus: Scuze, am avut un musafir, nu am putut răspunde mesajelor. Ma ocup imediat. Cum spuneam, începătorul face mereu greșeli, încă o data va rog sa aveți răbdare cu mine. Am uitat sa scriu zona, programul și alte detalii importante. Zona : bulevardul Coposu Program de vizita: 09:00 - 22:00 ( pentru musafirii care devin "de-ai casei", pot face excepții la orele de program, dar asta înseamnă să programam din timp vizita ) În 30 de minute sunt convinsa ca poți termina o data. 😊 În 60 de minute sunt convinsa ca poți termina la de doua ori. 😁 Fac dragoste astfel: - dragoste în diferite poziții plus oral,.totul protejat ☺️ - oralul neprotejat în funcție de igiena care presupune un 50 lei extra în plic - CIM condițiile de mai sus - anal 100 lei extra în plic - doar daca iti permite igiena, îmi poți gusta păsărica fără sa te gândești la extra în plic 🙈 - masajul e din partea casei în timpul programului de vizita ales 🤗 - alte fantezii mi le propuneți, iar dacă am curaj să le incercam, vă spun cât adăugați în plic. Vârsta pe care v-o spun este 25, dar, în realitate am cu 3 ani în plus. 🙈🙊 Când nu ma ridic pe vârfuri am 1,65 😊, sunt epilata total, subitirica la 65 kg și cu chef de orgasm. 😈 FOARTE IMPORTANT! Din respect pentru alți musafiri, nu pot sta la vorba foarte mult timp. Deja s-au supărat vreo 2 musafiri pe mine pentru ca nu am răspuns în timp util, pentru ca cineva a vrut doar sa îmi părea timpul la telefon. Îmi cer scuze lor cu aceasta ocazie. Poze și videoclipuri voi pune DOAR PE FORUM! Va rog sa nu insistati sa va trimit pentru ca asta va duce automat la blocarea numărului. Va rog sa aveți răbdare dacă nu răspund, e posibil sa lucrez și nu am cum, chiar dacă mi-as dori. Sunt convinsa ca cine vrea sa ma întâlneasca cu adevărat, are răbdare și revine. Mulțumesc deja anticipat, pentru asta ! 🤗 Regulile casei sunt cele de bun simț. Discutam relaxat, dar nu bruscam, nu vorbim urat, nu ne jignim. Încercăm sa ne cream momente la care sa visam cu drag. Sunt om, nu obiect. Apreciez enorm omul care ma tratează ca pe un suflet și asta se va simți mai ales în viitoarele noastre întâlniri. 🥰 La sosire, o revigorare rapida este obligatorie, iar la baie aveți toate cele necesare. Dacă vreți sa va ajut în dus, îmi puteți spune cu încredere și va ajut cu mare drag, fără sa va gândiți la extra în plic. 🤗 NU CALCULEZ MINUTELE! dar va rog din suflet sa va gândești și la următorul musafir, am nevoie de timp sa ma pregătesc și nu e frumos sa-l lăsăm sa aștepte afara. Va rog sa fim civilizati și sa incercam sa respectam programul! 😇 Va mulțumesc anticipat și pentru asta. 🤗 Pff... nu mai știu acum ce sa mai spun, dar revin. Eventual scrieți-mi voi în comentarii ce detalii ar trebui sa mai pun. Mulțumesc! Foarte ok detalierea, mai asteptam pozele mai indraznete atunci 1
Condorpasa Reputation: 633 Posted August 13, 2024 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Posted August 13, 2024 Acum 2 minute, kainaudron a spus: Foarte ok detalierea, mai asteptam pozele mai indraznete atunci E tare rău asta cu plicul🤣🤣🤣🤣🤣
Condorpasa Reputation: 633 Posted August 13, 2024 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Posted August 13, 2024 și așa că sa mai ridem puțin,zic,daca îți dau bine limbi pe lindic,tre să mai pun ceva in plic?.Un frumos pamflet,să îl tratați că atare🤣🤣🤣 2
Membru Premium JeanVal Reputation: 1943 Posted August 13, 2024 Membru Premium Posted August 13, 2024 5 minutes ago, EricaNifo said: Scuze, am avut un musafir, nu am putut răspunde mesajelor. Ma ocup imediat. Cum spuneam, începătorul face mereu greșeli, încă o data va rog sa aveți răbdare cu mine. Am uitat sa scriu zona, programul și alte detalii importante. Zona : bulevardul Coposu Program de vizita: 09:00 - 22:00 ( pentru musafirii care devin "de-ai casei", pot face excepții la orele de program, dar asta înseamnă să programam din timp vizita ) În 30 de minute sunt convinsa ca poți termina o data. 😊 În 60 de minute sunt convinsa ca poți termina la de doua ori. 😁 Fac dragoste astfel: - dragoste în diferite poziții plus oral,.totul protejat ☺️ - oralul neprotejat în funcție de igiena care presupune un 50 lei extra în plic - CIM condițiile de mai sus - anal 100 lei extra în plic - doar daca iti permite igiena, îmi poți gusta păsărica fără sa te gândești la extra în plic 🙈 - masajul e din partea casei în timpul programului de vizita ales 🤗 - alte fantezii mi le propuneți, iar dacă am curaj să le incercam, vă spun cât adăugați în plic. Vârsta pe care v-o spun este 25, dar, în realitate am cu 3 ani în plus. 🙈🙊 Când nu ma ridic pe vârfuri am 1,65 😊, sunt epilata total, subitirica la 65 kg și cu chef de orgasm. 😈 FOARTE IMPORTANT! Din respect pentru alți musafiri, nu pot sta la vorba foarte mult timp. Deja s-au supărat vreo 2 musafiri pe mine pentru ca nu am răspuns în timp util, pentru ca cineva a vrut doar sa îmi părea timpul la telefon. Îmi cer scuze lor cu aceasta ocazie. Poze și videoclipuri voi pune DOAR PE FORUM! Va rog sa nu insistati sa va trimit pentru ca asta va duce automat la blocarea numărului. Va rog sa aveți răbdare dacă nu răspund, e posibil sa lucrez și nu am cum, chiar dacă mi-as dori. Sunt convinsa ca cine vrea sa ma întâlneasca cu adevărat, are răbdare și revine. Mulțumesc deja anticipat, pentru asta ! 🤗 Regulile casei sunt cele de bun simț. Discutam relaxat, dar nu bruscam, nu vorbim urat, nu ne jignim. Încercăm sa ne cream momente la care sa visam cu drag. Sunt om, nu obiect. Apreciez enorm omul care ma tratează ca pe un suflet și asta se va simți mai ales în viitoarele noastre întâlniri. 🥰 La sosire, o revigorare rapida este obligatorie, iar la baie aveți toate cele necesare. Dacă vreți sa va ajut în dus, îmi puteți spune cu încredere și va ajut cu mare drag, fără sa va gândiți la extra în plic. 🤗 NU CALCULEZ MINUTELE! dar va rog din suflet sa va gândești și la următorul musafir, am nevoie de timp sa ma pregătesc și nu e frumos sa-l lăsăm sa aștepte afara. Va rog sa fim civilizati și sa incercam sa respectam programul! 😇 Va mulțumesc anticipat și pentru asta. 🤗 Pff... nu mai știu acum ce sa mai spun, dar revin. Eventual scrieți-mi voi în comentarii ce detalii ar trebui sa mai pun. Mulțumesc! Bine ai venit, Erica, în comunitatea noastră! Mulțumim pentru informațiile oferite. Te rog să ne spui dacă accepți și FK (French kiss). În ceea ce privește CIM, ne poți clarifica dacă este inclus în preț atunci când se poate face oral neprotejat?
gicacontra2012 Reputation: 4343 Posted August 13, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted August 13, 2024 Erica, este 200 lei finalizarea cu oral neprotejat si finalizare orala inclusa ?
EricaNifo Reputation: 89 Posted August 13, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted August 13, 2024 Dragii mei, revin după ora 17:00. De la 18:30 voi lua din nou programări. Pana atunci mai pun detalii la punct pentru ca m-au luat prin surprindere numărul mare de mesaje și telefoane și am nevoie sa ma organizez. Pana la ora 17:00 sunt ocupata, vă mulțumesc pentru înțelegere! Va îmbrățișez pe fiecare în parte când ne vedem 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
gicacontra2012 Reputation: 4343 Posted August 13, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted August 13, 2024 Erica, e bine sa te gândești și sa, stabilești serviciile și costurile și sa nu ai prea multe de extra, extra. 🙂 Ți am trimis și eu mesaj pe whatsapp, dar nu ai răspuns. 🙂 La început sunt multe mesaje, dar după depinde de tine dacă vor mai fi. 🙂 Ca și fantezii te vor întreba mulți de FK, finalizare orala, finalizare corporala, pe sâni, sau COF - finalizare pe fata.
Membru Premium Subteranaa Reputation: 10752 Posted August 13, 2024 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Posted August 13, 2024 Dacă nu am plic e gratis? 😜😅😂😂 7
Recommended Posts