sstyle Reputație: 0 Postat August 28 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 28 Va rog mai multe detalii, daca a trecut cineva pe la doamna cu anuntul respectiv.
novice2018 Reputație: 963 Postat August 28 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 28 https://m.olx.ro/d/oferta/masaj-constanta-de-relaxare-tehnic-IDilt0q.html
sstyle Reputație: 0 Postat August 28 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 28 Acesta, nu ma lasa sa postez linkul, dar titlul este cel postat de mine ca si topic. Servicii masaj Tehnic, si sedinte Bioenergetice, Masaj deRelaxare, terapeutic,sportiv Prostatic, Ptr o mai bună imbunatatire a potentei, si a fertilitătii, Masaj Thay, Aroma Oil, si iony, Ptr detalii si programari, mă veti suna.
Fuhard Reputație: 24 Postat August 30 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30 Am sunat eu, dar tot sună ocupat ori m a blocat. Cred ca știu cine este probabil dna din Palas Dacă cineva reușește să afle mai mult
Ciosti10 Reputație: 18 Postat August 30 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 30 Da este doamna în vârstă din palas , locuiește într-o garsoniera Face masaj și cu finalizare prin intermediul masajului
Fuhard Reputație: 24 Postat August 30 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30 5 hours ago, Ciosti10 said: Da este doamna în vârstă din palas , locuiește într-o garsoniera Face masaj și cu finalizare prin intermediul masajului Se și fute dacă îi placi și oral tot tacâmul pe la 300 lei
ceancu Reputație: 3 Postat August 30 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 30 Are peste 50 ani? Arata ok? Are servicii bune?
Fuhard Reputație: 24 Postat August 31 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 31 17 hours ago, ceancu said: Are peste 50 ani? Arata ok? Are servicii bune? Are cam 60, masajul este profi, tehnic, chiar bun. Cat despre restul a fost un fel de bonus nu am discutat despre asta, dar s a ajuns aici.
daniel2496 Reputație: 12 Postat Septembrie 1 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 1 Am fost eu din pacate chiar naspa . Si in bloc miroase rau de tot . Pentru masaj recomand una din Tomis Plus
Ciosti10 Reputație: 18 Postat Septembrie 2 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Septembrie 2 Acum 13 ore, daniel2496 a spus: Am fost eu din pacate chiar naspa . Si in bloc miroase rau de tot . Pentru masaj recomand una din Tomis Plus Salut da ne câteva detalii te rog Acum 13 ore, daniel2496 a spus: Am fost eu din pacate chiar naspa . Si in bloc miroase rau de tot . Pentru masaj recomand una din Tomis Plus
fidel Reputație: 9 Postat Septembrie 5 Postat Septembrie 5 La 01.09.2024 la 20:11, daniel2496 a spus: Pentru masaj recomand una din Tomis Plus Care🤣?
adx0721 Reputație: 0 Postat Septembrie 7 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 7 Are cineva nr doamnei?
Exc... Reputație: 13 Postat Septembrie 10 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Septembrie 10 La 31.08.2024 la 9:13, Fuhard a spus: Are cam 60, masajul este profi, tehnic, chiar bun. Cat despre restul a fost un fel de bonus nu am discutat despre asta, dar s a ajuns aici. Lasa ne si noua un nr de tel
ceancu Reputație: 3 Postat Septembrie 15 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15 Ne poate da cineva mai multe detalii? A fost cineva
Valjean Reputație: 411 Postat Octombrie 27 Oras:Balcik Oras:Balcik Postat Octombrie 27 Va las eu, 2 chiar 0722776493 si mai este si cel de pe olx 0799252602 folositi-l pe cel de pe olx,la celalalt daca nu va cunoaste nu cred ca va raspunde,apoi vi-l da ea pe celalalt,atentie ca va suna ea Blonda ,varsta undeva 55-60,masajul este profesional,vorbeste insa prea mult. In functie de ce si cum discuti si ce inspiri cred ,oferta e mult peste asteptari,250 ora cu multe surprize,oral n cu finalizare chiar iti spune sa nu te abtii ca iti imbolnavesti prostata )))),o suge cu placere si cu o tehnica de nota 10,nomal p,nu am incercat desi tragea de mine,ofera si annilingus,accepta cu greu 69 ,nu ii place cica pozitia ca nu poate ea sa te suga si linga cum trebuie.La fizic nu e chiar de speriat,are tate faine ,un pic de burtica dar na are o varsta,ptr cine are fantezii cu old granny e de incercat Locatia in Palas in blocul cu La 2 pasi, nume de scena Senya,de aici pb ca nu o gasiti,nu e Natasha cum scrie in topic.Face treaba mult peste asteptari,te mai pune si sa ii repari cate ceva prin casa ,a fost interesant,chiar o sa mai merg,la banii astia si masaj si oral cu CIM SI annilingus e BEST BUY IN TOWN. Conditiile sunt decente si dotarile la fel.Spor sa aveti 2
thomaso12 Reputație: 18 Postat Octombrie 29 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 29 La 27.10.2024 la 22:47, Valjean a spus: Va las eu, 2 chiar 0722776493 si mai este si cel de pe olx 0799252602 folositi-l pe cel de pe olx,la celalalt daca nu va cunoaste nu cred ca va raspunde,apoi vi-l da ea pe celalalt,atentie ca va suna ea Blonda ,varsta undeva 55-60,masajul este profesional,vorbeste insa prea mult. In functie de ce si cum discuti si ce inspiri cred ,oferta e mult peste asteptari,250 ora cu multe surprize,oral n cu finalizare chiar iti spune sa nu te abtii ca iti imbolnavesti prostata )))),o suge cu placere si cu o tehnica de nota 10,nomal p,nu am incercat desi tragea de mine,ofera si annilingus,accepta cu greu 69 ,nu ii place cica pozitia ca nu poate ea sa te suga si linga cum trebuie.La fizic nu e chiar de speriat,are tate faine ,un pic de burtica dar na are o varsta,ptr cine are fantezii cu old granny e de incercat Locatia in Palas in blocul cu La 2 pasi, nume de scena Senya,de aici pb ca nu o gasiti,nu e Natasha cum scrie in topic.Face treaba mult peste asteptari,te mai pune si sa ii repari cate ceva prin casa ,a fost interesant,chiar o sa mai merg,la banii astia si masaj si oral cu CIM SI annilingus e BEST BUY IN TOWN. Conditiile sunt decente si dotarile la fel.Spor sa aveti Mulțumim pentru recenzie Din ce am înțeles, nu ar fi singură, ar avea și ceva proaspătura pe lângă ea, ști ceva de lucrul ăsta? Ți-a zis ceva? Eram curios de locație dacă este cât de cât curat... Am înțeles că nu ar fi prea curat... Și Da, ai dreptate, la banii ăștia și ce primești este ce trebuie... Din ce am citit îmi aduce aminte de Moni în apropierea de gara, băi frate pentru vârsta ei se ținea bine deși niciodată nu am știut ce vârstă are dar făcea baba o treabă, nu te lăsa să pleci dacă nu te termina din oral, eu stau prost la categoria asta, îmi dau drumul cam greu din oral, dar Moni m-a speriat cât de mult a insistat doar din oral fără să îmi spună că a obosit sau chestii, pur și simplu nu m-a lăsat să plec și era un preț de căcat 50 sau 60 lei pe vremea aia, plus că îmi aduc aminte că am tras odată în ea și fără prezervativ, chiar în amândouă, mai era una blondă cu țâtele mari, per total am plecat de îmi tremurau picioarele și am rămas uimit la vremea aia de cuibul de așa zise babe. Culmea, noi radem și le numim babe și babele astea dau cu noi de pământ câteodată cum nu dau astea tinere simandicoase, pretențioase pula mea pe banii noștrii, o plătești și face fițe pe banii tăi și numai spun de sumele care le lași 400 450 lei 500 pe când te duci la o așa presupusa babă și îți dă de toate de nu poți tu să duci și te suge de cazi ca bobocul din picioare.... O vânez de ceva timp și tare curios eram de Senya, încă odată mulțumesc pentru o recenzie mai detaliata și serioasă Și mai am o babă de la ciresica care aș vrea să merg, are ea un anunț pe olx care toți îl știu, cum că îți face toate felurile de masaj sau ceva de genul anunțul, o tipă roșcată cu ochii verzi sau albaștrii, cică și aia e doar pe futut deși anunțul pe olx e cu masaj 1 1 1
fidel Reputație: 9 Postat Octombrie 31 Postat Octombrie 31 La 29.10.2024 la 17:41, thomaso12 a spus: Și mai am o babă de la ciresica care aș vrea să merg, are ea un anunț pe olx care toți îl știu, cum că îți face toate felurile de masaj sau ceva de genul anunțul, o tipă roșcată cu ochii verzi sau albaștrii, cică și aia e doar pe futut deși anunțul pe olx e cu masaj Pui linkul aici, sau?
thomaso12 Reputație: 18 Postat Octombrie 31 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 31 Acum 3 ore, fidel a spus: Pui linkul aici, sau? https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/toate-tipurile-de-masaje/9feefd39gd047g9316203gd41e0260e0.html
ionica2000 Reputație: 331 Postat Noiembrie 1 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 1 Salutare, Zilele trecute am fost la d.na Senya la un masaj in Palas. Am sunat-o la primul Nr lăsat de colegul Valjean, am stabilit detaliile. La ora stabilită am ajuns la locație, am parcat, am mers la garsoniera, cam mica, am făcut cunoștință, fiind dusat de acasă , am trecut pe masa de masaj. A început cu un mesaj de relaxare și apoi un mesaj terapeutic. După a început cu un oral neprotejat, lins la oo, cu o tehnica foarte buna, la un moment am oprit-o și i-am cerut să pună prezervativul . S-a urcat pe mine și a început să mă fută ,se mișcă bine, am pus-o capra langa pat, am pompat , după care am trecut la misionar în pat unde am finalizat. Se fute bine, da contre, te trage in ea. M-am dus la dus. Nota 9,5. Aspect este o doamnă de 55-60, blondă, este ok pentru această vârstă. Halatul 250 plătiți la început. De recomandat adepților de milf-uri. Eu voi m-ai reveni. Spor 2
Valjean Reputație: 411 Postat Noiembrie 1 Oras:Balcik Oras:Balcik Postat Noiembrie 1 La 29.10.2024 la 17:41, thomaso12 a spus: Mulțumim pentru recenzie Din ce am înțeles, nu ar fi singură, ar avea și ceva proaspătura pe lângă ea, ști ceva de lucrul ăsta? Ți-a zis ceva? Eram curios de locație dacă este cât de cât curat... Am înțeles că nu ar fi prea curat... Și Da, ai dreptate, la banii ăștia și ce primești este ce trebuie... Din ce am citit îmi aduce aminte de Moni în apropierea de gara, băi frate pentru vârsta ei se ținea bine deși niciodată nu am știut ce vârstă are dar făcea baba o treabă, nu te lăsa să pleci dacă nu te termina din oral, eu stau prost la categoria asta, îmi dau drumul cam greu din oral, dar Moni m-a speriat cât de mult a insistat doar din oral fără să îmi spună că a obosit sau chestii, pur și simplu nu m-a lăsat să plec și era un preț de căcat 50 sau 60 lei pe vremea aia, plus că îmi aduc aminte că am tras odată în ea și fără prezervativ, chiar în amândouă, mai era una blondă cu țâtele mari, per total am plecat de îmi tremurau picioarele și am rămas uimit la vremea aia de cuibul de așa zise babe. Culmea, noi radem și le numim babe și babele astea dau cu noi de pământ câteodată cum nu dau astea tinere simandicoase, pretențioase pula mea pe banii noștrii, o plătești și face fițe pe banii tăi și numai spun de sumele care le lași 400 450 lei 500 pe când te duci la o așa presupusa babă și îți dă de toate de nu poți tu să duci și te suge de cazi ca bobocul din picioare.... O vânez de ceva timp și tare curios eram de Senya, încă odată mulțumesc pentru o recenzie mai detaliata și serioasă Și mai am o babă de la ciresica care aș vrea să merg, are ea un anunț pe olx care toți îl știu, cum că îți face toate felurile de masaj sau ceva de genul anunțul, o tipă roșcată cu ochii verzi sau albaștrii, cică și aia e doar pe futut deși anunțul pe olx e cu masaj despre colega lu senya pot sa iti spun ca da exista,este o optiune,daca vrei si cu ea o anunti pe Senya si o cheama,azi trebuia sa ma intalnesc cu ele,dar ora indicata nu a fost in concordanta cu a mea,a ramas ptr luni. despre doamna care face masaj la ciresica,am fost dar mai demult la ea,te intreaba ce doresti,daca vrei numai masaj iti face masaj profesional,daca vrei si altceva te intreaba cat ai platit la altele,daca ii spui prea putin doar iti face finalizare orin tehnica de masaj,daca treci la 250 300 incepi sa negociezi si servicii erotice,depnde ce vrei si cat oferi,eu m-am limitat la oral ,parca 250 a fost fara CIM
Fuhard Reputație: 24 Postat Noiembrie 2 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 2 13 hours ago, Valjean said: despre colega lu senya pot sa iti spun ca da exista,este o optiune,daca vrei si cu ea o anunti pe Senya si o cheama,azi trebuia sa ma intalnesc cu ele,dar ora indicata nu a fost in concordanta cu a mea,a ramas ptr luni. despre doamna care face masaj la ciresica,am fost dar mai demult la ea,te intreaba ce doresti,daca vrei numai masaj iti face masaj profesional,daca vrei si altceva te intreaba cat ai platit la altele,daca ii spui prea putin doar iti face finalizare orin tehnica de masaj,daca treci la 250 300 incepi sa negociezi si servicii erotice,depnde ce vrei si cat oferi,eu m-am limitat la oral ,parca 250 a fost fara CIM salutare cum este colega? Ce face? Cat este scorul cu amândouă?
dvi32 Reputație: 3 Postat Decembrie 3 Oras:bucuresti Disponibila Oras:bucuresti Disponibila Postat Decembrie 3 Am facut si eu mai multe vizite doamnei, de la mine are 10 cu plus, de revenit oricând
thomaso12 Reputație: 18 Postat Decembrie 5 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 5 La 04.12.2024 la 0:52, dvi32 a spus: Am facut si eu mai multe vizite doamnei, de la mine are 10 cu plus, de revenit oricând Poate poți detalia, o recenzie mai în detaliu, mulțumim
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum