Sari la conținut

Masaj tehnic de relaxare Natasha de pe Olx

Postări Recomandate

Postat

@M3Mo0 Doamna între timp și-a mutat locația la Municipal pe Baba Novac prima alee pe dreapta, a trecut în lumea celor drepți 

• Oras:Constanta
Postat

Salutare 

e teafără și nevătămată am vorbit ieri cu ea pe WhatsApp 

250 masajul all inclusiv deci e încă printre noi asta dacă nu cumva are semnal “peste parleaz”🤣

• Haha 1
Postat
Acum 15 ore, Fuhard a spus:

Salutare 

250 masajul all inclusiv deci e încă printre noi asta dacă nu cumva are semnal “peste parleaz”🤣

Poate ne lămurești la ce te referi cu expresia asta 🤣 dacă nu cumva are semnal peste parleaz??? 

Din ce am înțeles doamna nu te lasă niciodată să pleci neterminat, am înțeles că te suge bine tare, o am demult pe listă dar mereu o amân, parcă ceva din interior mă reține 

Bănuiesc că expresia se referă la alcool sau ceva? 

Postat
3 minutes ago, thomaso12 said:

Poate ne lămurești la ce te referi cu expresia asta 🤣 dacă nu cumva are semnal peste parleaz??? 

Din ce am înțeles doamna nu te lasă niciodată să pleci neterminat, am înțeles că te suge bine tare, o am demult pe listă dar mereu o amân, parcă ceva din interior mă reține 

Mă refeream la ce a zis colegul Logic care a insinuat ca a murit.  Nu am vrut sa scriu dincolo de mormânt și am zis peste parleaz…

• Oras:Pe aici
Postat
Acum 2 ore, thomaso12 a spus:

@thomaso12 eu îți recomand să-ți asculți instinctul 😉

Postat
Acum 21 ore, Fuhard a spus:

Salutare 

Uite k la wp nu m am gândit dar am să încerc , eram curios tare , acum 2 luni am fost la un grătar într-un anturaj străin iar la lasatul seri când au plecat doamnele acasă și au rămas doar paharnici discuția a ajuns la forum la dame la chestii , băi nene și erau 2 băieți care o lăudau pe doamna și chiar m au făcut curios rău eu find fan mature și piața constantei e săracă rău la capitolul asta , am să încerc pe wp 

spor la 🔨 

• Oras:constanta
Postat

salutare, pe dna din palas mi-a spus xenia sa ii spun, nu senia...poate am inteles eu prost. este teafara si nevatamata, merg odata la 3 saptamani la ea ptr masaj mai mult, restul bonus. halatul 250 lei cu toate incluse :) ii place rau sa suga. eu ii scriu pe whatsapp si imi raspunde ea cu niste poze provocatoare si stabilesc, rar vorbesc la telefon cu dansa. sunt interesa si de numarul doamnei de la ciresica, daca ma poate ajuta cineva, multumesc!

spor la ciocane

Postat
Acum 9 ore, Fuhard a spus:

Mă refeream la ce a zis colegul Logic care a insinuat ca a murit.  Nu am vrut sa scriu dincolo de mormânt și am zis peste parleaz…

Am înțeles, mi-am dat seama, dar na, într-un fel am vrut să nu mă gândesc deloc la faza cu mormântul sau chestii 

Cred că mă înțelegi 

Mi s-a părut aiurea că membrul de mai sus a scris așa ceva despre doamna 

Sănătate și spor la ciocane 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 ore, spidiloi a spus:

salutare, pe dna din palas mi-a spus xenia sa ii spun, nu senia...poate am inteles eu prost. este teafara si nevatamata, merg odata la 3 saptamani la ea ptr masaj mai mult, restul bonus. halatul 250 lei cu toate incluse :) ii place rau sa suga. eu ii scriu pe whatsapp si imi raspunde ea cu niste poze provocatoare si stabilesc, rar vorbesc la telefon cu dansa. sunt interesa si de numarul doamnei de la ciresica, daca ma poate ajuta cineva, multumesc!

spor la ciocane

Salut, ai un  numar ap doamnei?

Postat

Hai să spun pe scurt impresiile întâlnirea cu madama Senya.

Locatia zona Palas, garsonieră mică tare, aproximez 15-17 mp, improprie total activității pe care o desfășoară.

Madama +/- 60 ani, blondă, constituție normală, nu se poate vorbi de frumusețe, cu siguranță nu am avut și nici nu voi avea vise erotice sau vreun fetis cu genul ei de femeie :D 

Prestația a început pe masa de masaj, cu mine intins pe burtă, cu un masaj al tălpilor, a masat ea ceva pe acolo ca să-mi ”echilibreze chakrele” și imediat după mi-a transmis că sunt sănătos că nu am probleme cu stomacul, inima, plămânii dar că am ficatul gras. Masajul a continuat pe gambe, fese, spate, mâini ... masaj mediu ca intensitate, oarecum relaxant. M-am sucit pe masă cu burta în sus a început doamna cu un masaj pe piept și pe burtă dar tot nu se acumula ”presiune” care trebuia eliberată așa că am rugat-o să continuie și mai jos de burtă cu masajul pentru procesul de ”acumulare-eliberare presiune”, proces dus la capăt cu succes și datorită imaginației mele de mă transpune în alt scenariu. Totul a decurs cu madama îmbrăcată și a fost mai bine pentru mine în felul acesta, totul a fost doar masaj ... doar cu mâinile.

Tarif nu mai țin minte exact, parcă 300 sau 250 aproximativ o oră

Concluzii nu am cum să revin mai ales când îmi vin în minte cel puțin 3 alternative cu mult mai bune din care pot să aleg.

Postat
1 oră în urmă, doncta a spus:

Hai să spun pe scurt impresiile întâlnirea cu madama Senya.

Locatia zona Palas, garsonieră mică tare, aproximez 15-17 mp, improprie total activității pe care o desfășoară.

Madama +/- 60 ani, blondă, constituție normală, nu se poate vorbi de frumusețe, cu siguranță nu am avut și nici nu voi avea vise erotice sau vreun fetis cu genul ei de femeie :D 

Prestația a început pe masa de masaj, cu mine intins pe burtă, cu un masaj al tălpilor, a masat ea ceva pe acolo ca să-mi ”echilibreze chakrele” și imediat după mi-a transmis că sunt sănătos că nu am probleme cu stomacul, inima, plămânii dar că am ficatul gras. Masajul a continuat pe gambe, fese, spate, mâini ... masaj mediu ca intensitate, oarecum relaxant. M-am sucit pe masă cu burta în sus a început doamna cu un masaj pe piept și pe burtă dar tot nu se acumula ”presiune” care trebuia eliberată așa că am rugat-o să continuie și mai jos de burtă cu masajul pentru procesul de ”acumulare-eliberare presiune”, proces dus la capăt cu succes și datorită imaginației mele de mă transpune în alt scenariu. Totul a decurs cu madama îmbrăcată și a fost mai bine pentru mine în felul acesta, totul a fost doar masaj ... doar cu mâinile.

Tarif nu mai țin minte exact, parcă 300 sau 250 aproximativ o oră

Concluzii nu am cum să revin mai ales când îmi vin în minte cel puțin 3 alternative cu mult mai bune din care pot să aleg.

Gând la gând doncta, chiar vroiam să te rog să împărtășești aici puțin, eu unul îți mulțumesc iar doar dacă nu este cu deranj poate poți să împărtășești cu noi aici cele 3 alternative cu mult mai bune, chiar sunt curios 

Mulțumesc tare mult pentru recenzie 

Postat
Acum 13 ore, danobo1 a spus:

Salut, ai un  numar ap doamnei?

0722776493 👍

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...