este Reputație: 77 Postat Septembrie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7 Erau cateva fete bune pe la Fantasy pentru masaj (ex: Ela, Andreea) sau la Nirvana (Andreea), dar au disparut. Ce fete mai recomandati si cu persivitate? Link spre comentariu
este Reputație: 77 Postat Septembrie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 8 Intre timp am aflat ca Andreea de la Nirvana o suge in privat. Link spre comentariu
Rinkirikaki Reputație: 18 Postat Septembrie 8 Partajează Postat Septembrie 8 Acum 9 ore, este a spus: Intre timp am aflat ca Andreea de la Nirvana o suge in privat. Ai un număr de telefon sau un link? 😁 Link spre comentariu
este Reputație: 77 Postat Septembrie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 9 Acum 12 ore, Rinkirikaki a spus: Ai un număr de telefon sau un link? 😁 Da-mi mesaj privat Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Septembrie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9 33 minutes ago, este said: Da-mi mesaj privat si pe mine m-ar fi interesat, doar ca Jupanul nu ne da voie sa folosim mesageria, daca nu suntem macar verzi:)) Link spre comentariu
Frenchy84 Reputație: 63 Postat Septembrie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9 Acum 1 oră, este a spus: Da-mi mesaj privat Salut, sunt interesat. Can you share please in mesaj privat? Merci Link spre comentariu
Rinkirikaki Reputație: 18 Postat Septembrie 9 Partajează Postat Septembrie 9 Acum 2 ore, este a spus: Da-mi mesaj privat Nu merge... Link spre comentariu
alexvia Reputație: 3 Postat Septembrie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9 De Maria de la Ador stie cineva ceva? Link spre comentariu
Frenchy84 Reputație: 63 Postat Septembrie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9 Acum 47 minute, alexvia a spus: De Maria de la Ador stie cineva ceva? A plecat acum de cateva luni. Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Septembrie 9 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Septembrie 9 On 9/8/2024 at 12:43 PM, este said: Intre timp am aflat ca Andreea de la Nirvana o suge in privat. Pai?? Maestre, eu cred ca toate o sug in privat, in sanul familie? PS: plm, altfel le lasa barbatii si ajung sa o suga in public 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
este Reputație: 77 Postat Septembrie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 9 Acum 19 minute, gicanul a spus: Pai?? Maestre, eu cred ca toate o sug in privat, in sanul familie? PS: plm, altfel le lasa barbatii si ajung sa o suga in public 🤣🤣🤣 Tare comentariul. M-am exprimat eu gresit :). Ideea e ca nu mai e la salon. Poate mai recomanda cineva ceva la saloane. Link spre comentariu
Rinkirikaki Reputație: 18 Postat Septembrie 9 Partajează Postat Septembrie 9 Acum 3 ore, este a spus: Tare comentariul. M-am exprimat eu gresit :). Ideea e ca nu mai e la salon. Poate mai recomanda cineva ceva la saloane. Ideea e ca eu am numarul personal al Andreei de la Nirvana, dar nu raspunde la mesaje de cand a plecat, da doar seen. Ca nu mai e la salon, asta stim cu totii. Intrebarea e: stii sigur ca s-a apucat in privat? Baga si noua un link aici sau un numar secundar de telefon :D 1 Link spre comentariu
este Reputație: 77 Postat Septembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 10 Acum 7 ore, Rinkirikaki a spus: Ideea e ca eu am numarul personal al Andreei de la Nirvana, dar nu raspunde la mesaje de cand a plecat, da doar seen. Ca nu mai e la salon, asta stim cu totii. Intrebarea e: stii sigur ca s-a apucat in privat? Baga si noua un link aici sau un numar secundar de telefon Nu am link sau alt numar, dar asa mi-a spus o fata de la salon, citez:"lucreaza pe cont propriu". Mai multe info nu am Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Septembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 10 2 hours ago, este said: Nu am link sau alt numar, dar asa mi-a spus o fata de la salon, citez:"lucreaza pe cont propriu". Mai multe info nu am adica, o suge, dar nu o uda...:) era interesant de aflat detalii... 1 Link spre comentariu
Rinkirikaki Reputație: 18 Postat Septembrie 10 Partajează Postat Septembrie 10 Acum 5 ore, este a spus: Nu am link sau alt numar, dar asa mi-a spus o fata de la salon, citez:"lucreaza pe cont propriu". Mai multe info nu am Ar fi bine daca se apuca in privat. Daca a si scapat de apartul ala dentar, ar fi bomba. Se descurca bine si cu el Link spre comentariu
xxx11xxx Reputație: 0 Postat Septembrie 17 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 17 Daca se poate sa lasati un contact pt andreea.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum