Sari la conținut

gentelsmen s club

Postări Recomandate

• Oras:bangkok

in urma unei discutii private cu holmes, am decis personal sa deschid un topic nou , in ideea de a creea un club de prieteni ,bazat pe: afinitati reciproce, apropiere de virsta, nivel intelectual, pozitie sociala si nu in ultimul rind ,comportament corect.

daca vom reusi acest lucru , putem sa schimbam informatii utile intre noi, prin pm, fara a mai polua topicele pline de  "recenzii"

dintre cei pe care ii cunosc personal , ii am in vedere pe gabriel, talibanu ,adrian77,gangsterr.

dintre cunoscutii virtuali ma gindesc la j holmes, vertical, coolandhot,patrick,

dintre cei mai noi florincta

cu siguranta ca fiecare din voi are anumite afinitati si cu alti membrii care nu au fost mentionati mai sus.poate reusim sa formam un nucleu pentru a pastra intr-un fel continuitatea forumului ,altfel vom citi la vara pe nimfomane ziarul cancan.

hai sa nu ne lasam calcati in picioare .

post-58400-0-29316300-1395592111_thumb.jpg

• Like 4
Link spre comentariu

Adrian1970 probabil vroia sa zica nea obi :)

adrian 1977c era corect , e absent acum , zgiriie marea, dar sper sa il avem printre noi odata cu inceputul verii. ca si pe sorinache, coiaiencoma. pe el uitasem sa il mentionez.si daca am mai omis pe cineva cu mult bun simt ,imi cer scuze.sper ca la vara sa reusim sa ne cunoastem mai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...