Sari la conținut

gentelsmen s club

Postări Recomandate

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Ahaa, nu facem referire la mine!!  :laugh2

Voiam sa spun ca multi se vor gandi al cui este bebele!

• Oras:bangkok
Postat

obi, nu ne-ai spus, sorin si londra trebuie sa aduca trabuce roz sau albastre???  :laugh2

asta nu am aflat inca baietel sau fata, ar fi bine sa fie baiat,ma gindeam.

Postat

fac apel la toti domnii si conasii de pe site sa ma ajute sa punem stop disputei intre amelia si advanced+ patrick.

am reusit impreuna sa facem atitea lucruri frumoase pe sectiunea noastra si acum ne scufundam prin balacareala actuala.

hai sa fim cu totii  OBIECTIVI  cuvintul preferat al lui advanced, si sa incercam sa atenuam disputa , putem sau nu?

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Daca amelia si patrick nu ar mai incita, discutia s-ar termina ;)

Postat

Pana si amelia e de acord deci.. Cam aia e rezolvarea.

• Oras:Constanta
Postat

Daca amelia si patrick nu ar mai incita, discutia s-ar termina ;)

Pana acum nu stiai/nu intelegeai ce are alexandru cu noi, acum ma acuzi de incitare. Ok... :)

Postat

Stiu ca nici alexandru nu are toate tiglele pe casa. Dar daca voi nu i-at mai raspunde prin tot felul de imagini/filmulete si alte cacaturi care provoaca, cu siguranta nu ar mai continua can-can-ul. ;) Incercati sa nu mai scrieti nimic pe acel topic cateva zile si veti vedea rezultatul.

Dar, probabil ca exista anumite interese din partea voastra, marirea numarului de pagini cu balarii sau alte lucruri de genul asta si atunci va indepliniti scopul perfect.

Nu ma astept sa primiti cu placere remarcile mele asa ca ma astept la orice varianta de raspuns.

Eu unul va spun sincer ca nu am nimic cu nimeni de pe acest forum, si pe patrick si pe amelia ii consider prieteni, nu stiu daca sentimentul e reciproc dar spun asta ca sa intelegeti ca nu am nimic cu nimeni, dar m-am saturat de toate certurile si can-canurile generate de "retragerea" ameliei. Zic "retragerea" pentru ca atata timp cat Amelia exista pe acest forum, eu o consider o "retragere" si nu o retragere in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca este inca foarte activa, in nici un caz retrasa.

Imi pare rau daca poate pentru unii din voi, frazele mele nu au logica dar scriu dupa mai multe beri acumulate la bord si exprimarea mea lasa de dorit.

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Stiu ca nici alexandru nu are toate tiglele pe casa. Dar daca voi nu i-at mai raspunde prin tot felul de imagini/filmulete si alte cacaturi care provoaca, cu siguranta nu ar mai continua can-can-ul. ;) Incercati sa nu mai scrieti nimic pe acel topic cateva zile si veti vedea rezultatul.

Dar, probabil ca exista anumite interese din partea voastra, marirea numarului de pagini cu balarii sau alte lucruri de genul asta si atunci va indepliniti scopul perfect.

Nu ma astept sa primiti cu placere remarcile mele asa ca ma astept la orice varianta de raspuns.

Eu unul va spun sincer ca nu am nimic cu nimeni de pe acest forum, si pe patrick si pe amelia ii consider prieteni, nu stiu daca sentimentul e reciproc dar spun asta ca sa intelegeti ca nu am nimic cu nimeni, dar m-am saturat de toate certurile si can-canurile generate de "retragerea" ameliei. Zic "retragerea" pentru ca atata timp cat Amelia exista pe acest forum, eu o consider o "retragere" si nu o retragere in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca este inca foarte activa, in nici un caz retrasa.

Imi pare rau daca poate pentru unii din voi, frazele mele nu au logica dar scriu dupa mai multe beri acumulate la bord si exprimarea mea lasa de dorit.

Talibane de cate ori m-am abtinut sa postez si aici si prin alte parti?

De cate ori advanced a atacat fara sa ii zica cineva ceva?

Tie ti-ar convenii sa fi amenintat,injurat cand ii se scoala p*la unuia?

Am si eu o limita.

Asa ca e rog sa nu imi iei apararea mie dar nici sa nu ma acuzi ca dau "apa la moara" .

Postat

Nu cred ca te-ai saturat mai mult decat mine. Sa deschizi forumul si sa vezi zilnic jigniri si injuraturi primite gratis. De ce? Nu aparam orice persoana de pe forum. Intelegi? ;)

Am ales gif-urile in lipsa logicii lui. El scria 10 postari jignitoare... eu un gif. :D E mai sanatos asa.

Concluzie mea... Talibane, nu intelegi. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...