Sari la conținut

gina-0767863581

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Mai aveam o colega mai plinuta... daca mai intrebat de accent regional nu cred ca ma confunzi!

Aha. Daca zici ca mai aveai o colega mai plinuta sigur nu te confund.

Pe tine nu te stiu cum prestezi ca intrasem cu colega ta. Sanii aia ai tai imi ziceau sa intru cu tine, dar semaforul era rosu :(

Postat

O alta fata de nota 10.

Sunat, facut programare, totul descurs in conditii normale.

Ca si minusuri - faptul ca este pitigaiata.. si ca se alinta si se prosteste.. cel putin mie nu-mi plac genul asta de fete.

Ca si plusuri... "PASIUNE" pasiune in tot ceea ce face.

Igiena: 10

Oral 10

Normal 10

GFE 10

Halat 100 de trandafiri

Recomand.

• Like 5
Postat

Ultima data cand am vb cu ea era plecata pentru cateva zile, asta se intampla acum 1 saptaman si ceva. Mi-a zis ca o sa revina in constanta. NU am cerut mai multe detalii.

Insista ca sigur dai de ea.

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Am vorbit cu ea a ajuns recent si face doar deplasări. Din ce mi-a zis ea pretul e 250 + taxi. Baftă colegii

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Am vorbit cu ea a ajuns recent si face doar deplasări. Din ce mi-a zis ea pretul e 250 + taxi. Baftă colegii

DACA-I ASA II DORIM SUCCESE SI IN SPECIAL DUPA CE TRECE VARA :rax2  :rax2 :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  

Postat

Buna dragilor :-*. M-am gandit ca ar fi frumos din partea mea sa postezniste poze .noi pt ochisorii vostri. Pozele sunt realizate de OBI in noua mea locatie din zona tomis nord unde profesez alaturi de Cristina Serafina. Preturile si serviciile au ramas aceleasi. 100ron / finalizare 200 ron o ora.

post-114468-0-24512500-1407930975_thumb.jpg

post-114468-0-62068300-1407931018_thumb.jpg

post-114468-0-70103200-1407931044_thumb.jpg

post-114468-0-50661600-1407931064_thumb.jpg

post-114468-0-82672800-1407931115_thumb.jpg

post-114468-0-95330500-1407931145_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Buna dragi mei!!! Datorită cererilor si insistentei multora dintre voi de a ma stimula cu bani extra pentru a fi primul care are funduletul meu (lucru care mi-a stârnit un pic si mie curiozitatea) m-am hotarat sa incerc sexul anal pentru prima oara.... Astept ofertele voastre pe PM ( NU DOAR BANII CONTEAZA) detaliile le discutam pe PM....

Va pup si o seara plăcută in continuare

Postat

Am uitat sa precizez, imi cer scuze pentru asta, dar oferta cu analul este DOAR pentru membrii acestui site pentru ca sunteti niste oameni de nota 10 si meritati acest lucru... Acum urmează sa vedem cine indeplineste cele doua mari conditii pentru a ma convinge pe deplin sa fac... Bani is pe ultimul loc. Va pup

• Oras:Intre vecini
Postat

Buna dragi mei!!! Datorită cererilor si insistentei multora dintre voi de a ma stimula cu bani extra pentru a fi primul care are funduletul meu (lucru care mi-a stârnit un pic si mie curiozitatea) m-am hotarat sa incerc sexul anal pentru prima oara.... Astept ofertele voastre pe PM ( NU DOAR BANII CONTEAZA) detaliile le discutam pe PM....

Va pup si o seara plăcută in continuare

Uh la la...hmm deci banii nu conteaza, atunci iti dau adreesa mea pe PM , sa experiementam sexul anal MOCA ca ala e cel mai bun :D

• Like 1
Postat

am avut si am succese. Serviciile de calitate au pretul lor si iarna si vara

Alsahia ti-a dat KO cu replica asta =))

Postat

Uh la la...hmm deci banii nu conteaza, atunci iti dau adreesa mea pe PM , sa experiementam sexul anal MOCA ca ala e cel mai bun :D

am precizat caci nu doar banii conteaza.. buaaaa.. nu ma tachina acum te rog.. sunt asa de ...pffff...nu stiu cum sa exprim intrun cuvant si nici macar in mai multe cuvinte..:)) a fost..ceva de neuitat.. buaa .. chiar ma simt super super super superb.. 

Postat

Eu ma incadrez cel mai bine. Sint sigur ca am sa-i dau teapa Ginei. :D Dar exista si o parte buna in treaba asta. Nu o sa o doara nimic.  :laugh2  :laugh2

post-67610-0-08092700-1408647712_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...