Sari la conținut

gina-0767863581

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

La cata lene " se exista" sa nu cumva sa ne cheme sa o bagam noi in locul lui ...

Postat

Buna dragilor, am fost cam greu de gasit in ultima saptamana din motive medicale dar am revenit in forma maxima si cu mare chef de tavaleala!!

Stiu ca am ramas datoare cu detaliile referitoare la funduletul meu, dar am sa ma revansez eu cumva...

Am experimentat sexul anal doar o singura data pana acum ( JH ) de accea voi fi precauta in alegerea clientilor pentru acesta placere nedescoperita pana acum. 

Programarile si restul detalilor pentru sex total le fac doar pe PM, iar pentru celelalte servicii pot fi contactata telefonic la numarul din titlul topicului

Pretul este de 200 RON/numar la sexul anal. 

Incepand cu 22:30 voi fi disponibila.

Va pup si o seara minunta

• Oras:Constanta
Postat

Al dracu JH asta. E clar ca daca ma apuca si pe mine nebuneala vreodata, tot la el trebuie sa apelez.  :laugh2  :laugh2

Nebuneala legata de funduletul tau?  :slap2

Postat

Al dracu JH asta. E clar ca daca ma apuca si pe mine nebuneala vreodata, tot la el trebuie sa apelez.  :laugh2  :laugh2

gabi, tu fiind prietenul meu iti pot lejer spune ca oricand doresti sa iti descoperi latura feminina....oricand....nu trebuie decat sa-mi spui~!!! intreab-o pe gina cat de gentil sunt~!!! aproape ca nu simti nimic.....pana trece capu'!!!

• Like 2
  • Oras:dobrogea
Postat

Poi nenea Cool, pe Gina a zapacit-o, pe Annah linistit-o, cu Anna Anna s-a scos pe pretul vechi si n-a luat teapa. Numai succese are. Nu e normal sa ma bazez pe el ?  :laugh2  :laugh2

cu Anna de la Trocadero, ca asta bronzata de la Boema de si-a tras si bodyguard telefonista nu cred ca-l mai recunoaste :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

nu pot eu sa cred asa ceva....cum...... sa nu ma recunoasca? oare???? adevarul este ca m-am schimbat mult.  :pimp

nu te-ai schimbat tu, ci Anna

• Oras:Mamaia
Postat

O alta fata de nota 10.

Sunat, facut programare, totul descurs in conditii normale.

Ca si minusuri - faptul ca este pitigaiata.. si ca se alinta si se prosteste.. cel putin mie nu-mi plac genul asta de fete.

Ca si plusuri... "PASIUNE" pasiune in tot ceea ce face.

Igiena: 10

Oral 10

Normal 10

GFE 10

Halat 100 de trandafiri

Recomand.

Citind de prin postarile lui COSTIN SEF am impresia ca face cam mult Lobby fetelor si mai mult suna a pesteala. Eu unu nu cred ca a vazut macar una din fetele aseta mai ales ca de o vreme nu a mai postat niciuna din receinziile sale atat de "literare"

​Pana la urmatoarea sa recenzie eu zic sa nu va incredeti in aceste picanterii.....

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Si noi ar trebui sa avem incredere in ceea ce spui tu. De ce ? Pentru ca ti-ai ales userul vigilent ? Sau trebuie sa mergem pe baza recenziilor facute de tine ?  :slap2  Dar stai. Tu te-ai inscris azi si nu ai nici o recenzie facuta ( asta daca nu esti un rebrend ) , dar deja ai realizat ca omul este pestisor. :D 

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

e plina lumea de vigilenti ...  care polueaza aiurea. nu se poate da ban permanent pt o faza ca asta ???

Postat

Cati vigilenti apar zilnic pe site...

Postat

bai, eu unul nu stiu....mie mi se pare foarte credibil vigilentu~!!!

si mie mi se pare de mult timp ca al nostru costinsef e peste!!!! chiar mult mai mult, cred ca e cel mai smeker peste din constanta, ca doar pesteste cel putin 10 fete diferite....ca a cam laudat cam atatea fete pe aici...!!! dar sa stiti ca da si buleala la competitie din cand in cand, ca asa se procedeaza acum, lauzi p'ale tale si bombardezi competitia! am vazut si eu cum a scris despre una care zice el ca nu-i place, asa ca ar baga-o la "de evitat". insa printre bijuteriile pe care le manageriaza el se afla si annona... si-ti zic eu ca tipei chiar ii place sa fie pestita!!! ea e genul care nu prea se descurca singura si vrea sa imparta cu un peste!

asa ca vigilentu...eu zic asa...fii vigilent...du-te tu la toate fetele alea la care a fost el...dar la toate si repede la foc automat, dar mai ales la alea care au luat note foarte mari de la el, iar pe urma vino aici si demasca'l... zi-ne cum fetele alea toate sunt niste tzepe, cum el e pestele lor...si cum ne pacaleste aici pe toti! eu as zice sa incepi chiar cu fata asta gina...ca si mie mi se pare ca i-a dat note cam mari si ca o cam umfla!!!

te salut vigiletu si d'abia astept sa'l dai pe bune pe costinsef asta!!! stay strong...stay vigilent~!!! ;)

• Like 2
Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Buna, te-ai intors in Cta? Si locatia ta pe cand ? Adu-ne si niste poze noi.

Mult success!

Postat

Eu peste.. Hai ca asta e tare rau...  mai degraba guvide.. decat peste.. In fine. Nu am mai postat foarte multe recenzii pentru ca nu am mai avut timp. pentru ca nu am mai avut chef... etc..!

Vrei sa iti dau detalii din viata mea private si din ce cauza nu am mai postat????

De fost la fete am mai fost.. Frecventez cateva care imi sunt dragi si la care am avut timp sa ma duc...!

Daca e sa mai fac recenzii ar trebui sa mai fac vre-o zece ca popa.. dar imi este lene si nu am chef sa scriu.

"Vigilentule" daca vrei sa vezi cat de peste sunt.. ii pot spune vre-o "doua" lu Anonna ca sa ma "recunoasca" de guvidele ei .. nu de alta dar pestele ei stim cu toti ca e Obi.

Nu prea mai sunt active in ale scrisului pe forum de ceva vreme pentru ca am foarte multa treaba si numai am timp. De la inceput am tot fost acuzat ca sunt peste.. si etc.. chiar nu sunt curios de ce zice lumea.. daca e nevoie o pot contacta pe Anonna si ea poate confirma cat de peste sunt...!

• Like 2
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Si chiar daca ar fii, ce e rau sa fii fish ? ca ar zice lumea ceva? ar trebui sa te doara la pula, nu iti bate capul prea mult din cauza asta.. daca ai stii tu cate manarii invart astia pe forumuri cu pizdele astea amare si pula mea ramai masca dar sa iti bati capul ca te fac astia pestoi ? fim seriosi

• Like 1

Postat

Eu peste.. Hai ca asta e tare rau...  mai degraba guvide.. decat peste.. In fine. Nu am mai postat foarte multe recenzii pentru ca nu am mai avut timp. pentru ca nu am mai avut chef... etc..!

Vrei sa iti dau detalii din viata mea private si din ce cauza nu am mai postat????

De fost la fete am mai fost.. Frecventez cateva care imi sunt dragi si la care am avut timp sa ma duc...!

Daca e sa mai fac recenzii ar trebui sa mai fac vre-o zece ca popa.. dar imi este lene si nu am chef sa scriu.

"Vigilentule" daca vrei sa vezi cat de peste sunt.. ii pot spune vre-o "doua" lu Anonna ca sa ma "recunoasca" de guvidele ei .. nu de alta dar pestele ei stim cu toti ca e Obi.

Nu prea mai sunt active in ale scrisului pe forum de ceva vreme pentru ca am foarte multa treaba si numai am timp. De la inceput am tot fost acuzat ca sunt peste.. si etc.. chiar nu sunt curios de ce zice lumea.. daca e nevoie o pot contacta pe Anonna si ea poate confirma cat de peste sunt...!

Mie mi-a atras atentia de la bun inceput topicul Ginei. Am facut afirmatia aia si o sustin pentru ca UITA-TE iar ai aparut odata cu aparitia Ginei pe forum. Sa o numim coincidenta? (ma indoiesc)

Mai exista si posibilitate ca tu sa fii indragostit de ea :) (iar ma indoiesc si de lucrul asta)

Nu vad ce legatura are Anona in discutia asta precum nu gasesc nici un fir logic in fraza compusa de tine.

Fac pariu ca nu ai nici macar o recenzie inafara de cea pe care o sa o faci tu Ginei ori de pe userul asta ori dupa altul.

• Like 4
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...