boss42 Reputație: 163 Postat Septembrie 26 Partajează Postat Septembrie 26 din ce am citit pe alte orase pozele par reale, dar recenziile diferă, cu plusuri si minusuri. daca cineva dintre noi o viziteaza, poate lasă o recenzie. am avut o discutie cu ea pe w' ap, parea ff sictirită ca i-am solicitat sa- mi comunice serviciile si tarifele . aere de sudista (cred). ciocane tari tuturor Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4630 Postat Septembrie 26 Partajează Postat Septembrie 26 Acum 55 minute, boss42 a spus: din ce am citit pe alte orase pozele par reale, dar recenziile diferă, cu plusuri si minusuri. daca cineva dintre noi o viziteaza, poate lasă o recenzie. am avut o discutie cu ea pe w' ap, parea ff sictirită ca i-am solicitat sa- mi comunice serviciile si tarifele . aere de sudista (cred). ciocane tari tuturor Colegu boss42, ești unu bătrân pe aci, pune-i și link-ul de pe publi și măcar un topic aici, sa-l vedem și noi. 2 Link spre comentariu
boss42 Reputație: 163 Postat Septembrie 26 Autor Partajează Postat Septembrie 26 colegu, daca introduci nr de telefon pe Google, găsesti mai multe linkuri. numai bine Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1661 Postat Noiembrie 3 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 3 Ați lăsat-o nerezolvată? Documentarea și doamna! 😊😊😊 Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4630 Postat Noiembrie 3 Partajează Postat Noiembrie 3 Acum 2 ore, papura voda a spus: Ați lăsat-o nerezolvată? Documentarea și doamna! 😊😊😊 Asa sint albanezii , colegu,,,,😄 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum