Sari la conținut

0743923901 Emma Trocadero

Postări Recomandate

• Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia

2 fete brunete și frumușele.150 fin 300 ora.Zona Trocadero,2 fete foarte frumoase și plăcute la fizic. Nu grase,nu prea slabe.Am fost in seara asta la Emma o finalizare,regret că nu am luat o ora.Maine după ce ies de la serviciu merg iar și va dau mai multe detalii.

• Like 4
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
Acum 31 minute, sava.nicol a spus:

2 fete brunete și frumușele.150 fin 300 ora.Zona Trocadero,2 fete foarte frumoase și plăcute la fizic. Nu grase,nu prea slabe.Am fost in seara asta la Emma o finalizare,regret că nu am luat o ora.Maine după ce ies de la serviciu merg iar și va dau mai multe detalii.

pozele sunt reale? ca nu prea pare. Daca e ca in poze e bine, exact descrierea ta, nici slabe nici, grase, suple.

poti sa ne dai si acum, apoi aduci + sau - primei recenzii

Link spre comentariu

Datorita recenziei colegului, (caruia ii multumesc, pt ca nu mai merg niciodata blind la anunturile de pe publi intrucat mi am luat multe tepe), am facut si eu o programare pale watsapp la dra Ema astazi la 14. Respectata intocmai, locatie pe bd. Lapusneanu, stradal, cam 200m dupa Trocadero spre Casa de Cultura. Dra tanara, frumoasa, buze superbe, dantura perfecta, igiena asemenea! Tarif 200 pt 30min, FK, 69, limbute, sunt extra! Eu am fost multumit de prestatie, incerc sa o prind si pe colega!

Link spre comentariu
  • Oras:Cta
  • Oras:Cta

I am dat și eu mesaj de curiozitate și am cerut detalii despre anunț . Detaliile ei "200 /400 oral și normal și ' se poate face servicii extra' " ... După ce încerc să îi explic sa aprofundeze îmi zice că astea sunt detaliile ei și că dacă aș fi întrebat de extra mi ar fi spus și tot eu nu pricep ,că ea vorbește românește :)) 

Se poate face serviicii extra mai băieți , fk,limbi in pizda , nu știu la câți bani  dar se poate face.  Bagă mi as pl in ele de țărănci obosite 

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu

Mi-a zis și mie la fel, dar după multe întrebări mi-a spus și preturile cică ar fi 50 ron sărutări și limbi.

Iar după nu știu câte întrebări deale mele mi-a spus ca limbi înseamnă limbi în savarina. După aceea m-a blocat. 🤣🤣. Nicio pierdere.

• Haha 1
Link spre comentariu

Am luat un numar, 30 min, show lesbi Ema cu Delia, cu participarea partenerei mele, care a privit tot show-ul. 700 lei per total. Superbe fetele, curate, deschise, fara extra-uri, am vrut eu cu ele doua plus show lesbi fetele intre ele. Inceput cu show lesbi, nota 10. Apoi oral ele doua in genunchi, si eu in picioare, se vede super penisul intre doua perechi de buze, si in oglinda. Continuat cu fetele lady on top, ele doua fata in fata, mangaieri, saruturi intre fete. Apoi fetele s-au pus caprite, eu pe la spate ma jucam cu pasaricile lor, in timp ce ele se sarutau. Fetele se uda repede, se implica, isi dau limbute in pasarica una alteia fara complexe. Apoi eu pe spate si ele au inceput sa imi faca sex oral , in timp ce ma jucam cu pasaricile lor. Apoi NP cu fiecare in parte, schimbat prezervativul la fiecare separat. A urmat NP cu Delia in caprita, peste coapsele deschise ale Emmei, si finalizat pe sanii celor doua domnisoare. Show lesbi 9, NP 9, ON 10, igiena 10, apa calda la baie, prosoape curate. De revenit . Recomandat si pentru cupluri. 

• Like 2
Link spre comentariu
17 hours ago, morpheuszion said:

Am luat un numar, 30 min, show lesbi Ema cu Delia, cu participarea partenerei mele, care a privit tot show-ul. 700 lei per total. Superbe fetele, curate, deschise, fara extra-uri, am vrut eu cu ele doua plus show lesbi fetele intre ele. Inceput cu show lesbi, nota 10. Apoi oral ele doua in genunchi, si eu in picioare, se vede super penisul intre doua perechi de buze, si in oglinda. Continuat cu fetele lady on top, ele doua fata in fata, mangaieri, saruturi intre fete. Apoi fetele s-au pus caprite, eu pe la spate ma jucam cu pasaricile lor, in timp ce ele se sarutau. Fetele se uda repede, se implica, isi dau limbute in pasarica una alteia fara complexe. Apoi eu pe spate si ele au inceput sa imi faca sex oral , in timp ce ma jucam cu pasaricile lor. Apoi NP cu fiecare in parte, schimbat prezervativul la fiecare separat. A urmat NP cu Delia in caprita, peste coapsele deschise ale Emmei, si finalizat pe sanii celor doua domnisoare. Show lesbi 9, NP 9, ON 10, igiena 10, apa calda la baie, prosoape curate. De revenit . Recomandat si pentru cupluri. 

vrei sa fac si eu un show cu partenera ta si tu sa te privesti ?

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Emma a fost cea care a raspuns prima, spre ghinionul meu. Eu tinteam spre colega ei dar nu am avut placerea inca, asa ca m-am multumit ci cu bronzul. Emma este genul de fata tatuata, aranjata, tunata ( mai putin sanii care sunt putin lasati)...exact genul pe care eu nu il caut la o fata dar fiind faptul ca imi place naturaletea. Buzele sunt injectate excesiv si zambetul complet alb de parca face reclama la vreo clinica dentara din Turcia.

Vroiam sa stau o ora cu ea in prima faza dar mi-a taiat macaroana ca are un client care urmeaza sa vina si nu am lungit-o. Ne-am lungit in pat unde a inceput un oral mecanic cat sa scoale pula si dupa 2 minute m-a intrebat daca doresc sa trec eu deasupra sa nu cumva sa oboseasca ea ( tipic 😁 fast fuck). Am schimbat 2 pozitii in care eu am fost cel care a facut toata treaba si am explodat rapid convins fiind ca trebuie sa plec de urgenta, sa nu cumva sa astepte urmatorul la scara. Ma pregatesc, ma imbrac in trei miscari si ea se uita lung spre mine si imi spune ca pot sa mai stau o finalizare daca vreau ca celalalt e pe la City si am timp 🤣🤣🤣. Am zis ca nu e cazut si am plecat.

O sa dau cateva note asa pe graba 🤣

Chip 8

Corp 8

Sex oral 5

Sex normal 6

Atitudine 4

Cam diva dupa parerea mea. Nu e de revenit!

Cadou 200/400 . La viteza asta era mai corect sa ramana cu cifrele cu care s-au lansat 😉

• Like 8
  • Mersi 1
  • Confuz 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Link spre comentariu

Eu oricum m-am convins de ea după o discuție pe whatsapp si ju m-am mai dus. Dar bine ca ați fost voi și ca mi-ati întărit suspiciunile.

Mai mergeți și alți ca are nevoie fata de bani, ca dacă a venit la noi bănuiesc ca în alte orașe nu a avut succes

• Like 1
Link spre comentariu

Poze false! Tipa e tatuată pe aproape tot corpul si cu botox exagerat. Prezintă niste vergeturi si are sânii nu lăsati ci cumva uscati, semne clare că a trecut printr-o sarcină. Oral slab deși buzele se sint bine pe pulă dar degeaba daca e mecanic. Abia atinge coaiele cu limba că mai mult te gadilă decat să-ti facă plăcere. Baia scarboasă rău. Vasul de wc e negru🤮. La normal nu se implică deloc. 200 lei de care imi pare rău si acum. Pt mine e de evitat! Cum zice si colegul mai sus figuri de divă si aspect/servicii de centuristă

• Like 5
  • Mersi 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...