Sari la conținut

Giulia 0729447112

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Am fost la Giulia și a fost foarte bine, asa ca pe scurt : locația în zona bd 1 Decembrie 1918, e o reprezentanta Fiat vis a vis de bloc, destul de ok curat, prosoape geluri de dus, găsești și locuri de parcare, tot ce vrei, aspect fizic 8-9, e 9 dacă iti place cu forme, are sâni mari naturali și forme frumoase, o femeie naturala cum rar mai găsești, frumușică si la fața, cu ochi frumoși, fără buze cu acid, gene false sau alte prostii, oral 8, făcut cum trebuie cu deep, cu priviri, dar fără finalizare orala, normal 8-9 se mișca bine și e cu tine acolo nu te lasă la greu, iar gemetele sunt foarte plăcute nimic exagerat. Cadoul 200 lei finalizarea cu oral neprotejat, 30 de min fără nici o graba. Pentru o ora prețul este de 300 lei, iar o finalizare totul protejat este 150 lei. Ca și concluzie Giulia este pentru cei care prefera o femeie frumoasa, naturala, educata, cu bun simt, cu forme frumoase și cu servicii foarte bune. Am încercat sa atașez link cu anunțul de pe publi24, dar a expirat, insa dacă căutați pe Google numărul vedeți și poze pe un alt site. Metoda de contact a fost pe whatsapp, dar sa i spuneți pana când poate sa va răspundă înapoi și trebuie insistat puțin pentru ca Giulia nu e genul care sa bage pe banda rulanta și nu lucrează decât câteva zile pe săptămână și ia puține programari.

• Like 10
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Colegul Leopard68, da o căutare pe Google cu numărul de telefon și vei găsi un alt site unde exista și pozele Giuliei, azi este disponibila, maine nu cred ca este. PS : eu deja am revenit la Giulia și scriu mai târziu câteva rânduri, de bine evident, e o fata super drăguță. 🙂

Link spre comentariu

Vad ca nu a mai scris nimeni nimic despre Giulia, merge toată lumea pe burta, eu iar am fost în vizita pe la ea, și mie pot sa spun ca îmi aduce aminte de o altă super fata demult retrasa, chiar nu mi dau seama cum trece timpul în compania ei, scriu și o recenzie când am timp. 🙂

• Like 1
Link spre comentariu

In continuare vad ca nu scrie nimeni nimic asa ca scriu eu câteva rânduri : aspect fizic 9 mie îmi place cum arata și are forme frumoase, oral 8-9 se simte bine și nu se grabeste, normal 9 pentru ea mai puțin pentru mine , cadoul 200 lei finalizarea cu oral neprotejat in funcție de igiena 30 de min fără graba. Eu cel puțin m am simțit foarte bine în compania ei de fiecare data și deși zona nu e centrala a meritat efortul sa ajung la Giulia. 🙂

• Like 5
Link spre comentariu
On 10/18/2024 at 11:07 AM, gicacontra2012 said:

In continuare vad ca nu scrie nimeni nimic asa ca scriu eu câteva rânduri : aspect fizic 9 mie îmi place cum arata și are forme frumoase, oral 8-9 se simte bine și nu se grabeste, normal 9 pentru ea mai puțin pentru mine , cadoul 200 lei finalizarea cu oral neprotejat in funcție de igiena 30 de min fără graba. Eu cel puțin m am simțit foarte bine în compania ei de fiecare data și deși zona nu e centrala a meritat efortul sa ajung la Giulia. 🙂

E de etnie si are 33+, ti-o lasam tie toata

Link spre comentariu
Acum 8 ore, gicacontra2012 a spus:

Mihăițăjr, vezi că ești în eroare, fata chiar nu e de etnie, are pielea albă. De unde ai tras tu concluzia că ar fi de etnie ?

Fata este superbă  !

Chiar nu este de etnie 

Giulia este o fată  super super din toate punctele  de vedere ! 

Eu am fost de foarte multe ori la ea  deci nota mea pentru ea este 10 + din toate punctele de vedere!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Into thin air
  • Oras:Into thin air

Am fost si eu la Giulia in weekend si cu siguranta pot spune ca NU este de etnie romă!

Cu mine a fost draguta, lipicioasă, am stat 1 finalizare si nu m-a grabit absolut deloc. Pentru mine este de revizitat.

• Like 3
Link spre comentariu

Eu sunt sigur că Mihăițăjr ( cont făcut în septembrie ) a scris aiurea la mișto că ar fi de etnie, văd că nu a mai zis nimic după ce au confirmat mai multi colegi că fata nu e de etnie. Daca era as fi supus, știți foarte bine că nu am nici o problema cu fetele de etnie, dar chiar nu e cazul Giuliei, care nu este de etnie, iar comportamentul ei este ireproșabil.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pajistea lu' Bucur

Din categoria "cam putin cascaval"... pai daca tot e putin, sa'l cheltuiesc chibzuit zic.

Am contactat'o pe Giulia la numarul din titlu si am stabilit programarea pe whatsapp prin intermediul unei conversatii fluente.

Locatie - Bdul. 1 Decembrie / vis a vis de Autoitalia, locuri de parcare suficiente, garsoniera curata, prosop uscat si curat, sunt si cateva inconveniente dar nu importante, 8.

Giulia - milf 30+, in jur de 1,65m., naturala toata, buze carnoase foarte frumoase, ochi verzi frumosi, parul lung brunet, sani maricei usor lasati dar care se simt foarte bine in mana, 8.

Igiena - fara comentarii, 10

ON - destul de adanc, contact vizual aproape continuu, fara atentie la bijuteriile sceptrului, 8.

NP - foarte implicata, a acceptat toate pozitiile propuse, geme frumos si o suspectez ca nu se preface - 8.

GFE - bun pentru o prima intalnire, 8.

Atitudine - aici situatia trece la nivelul urmator, la foarte bine, si e acel gen de atitudine neaosa, fireasca fara urma de falsitate, un sec 10.

Amenda - 600 lei / 2 ore

Probabil cea mai corecta experienta avuta anul acesta, in mod sigur voi reveni.

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

La 06.11.2024 la 21:46, gicacontra2012 a spus:

Eu sunt sigur că Mihăițăjr ( cont făcut în septembrie ) a scris aiurea la mișto că ar fi de etnie, văd că nu a mai zis nimic după ce au confirmat mai multi colegi că fata nu e de etnie. Daca era as fi supus, știți foarte bine că nu am nici o problema cu fetele de etnie, dar chiar nu e cazul Giuliei, care nu este de etnie, iar comportamentul ei este ireproșabil.

Nu ca ar conta pentru mine apartenenta etnica a femeilor pe care le fut, dar confirm ce spune @gicacontra2012, e romanca 1000%.

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...