gicacontra2012 Reputație: 4438 Postat Aprilie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 23 Trebuie sa spun că nu e bine informat colegul Rumburac, Giulia nu s a retras, doar că nu lucrează zilnic. De regulă, o găsiți pe final de săptămână, cam începând de joi, iar ca modalitate de contact este Whatsapp ul, la numărul din titlu, unde trebuie sa i spuneți până la ce oră va poate răspunde înapoi. 1
rumburac1971 Reputație: 6 Postat Aprilie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24 Sunt foarte bine informat colegul Gica ! Am observat ca promovezi foarte mult pe domnișoara Giulia ! Tu oricum promovezi toate "iubitele tale ! " Nu o lua personal !
gicacontra2012 Reputație: 4438 Postat Aprilie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 24 Rumburac1971 ( probabil contul cu nr. 20 ) văd că tu o iei personal, te ambalezi și faci aluzii total greșite, doar că sa pari interesant și informat, dar nu prea reușești.
rumburac1971 Reputație: 6 Postat Aprilie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24 Sunt foarte bine informat ! Crede-mă ! Vreu sa terminăm discuția asta aici te rog .
gicacontra2012 Reputație: 4438 Postat Aprilie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 25 Nici eu nu vreau să intru în polemici inutile, dar am vorbit ieri cu Giulia pe Whatsapp și nu este retrasă. Că probabil răspunde uneori mai greu la mesaje, e altă discuție, dar asta pentru că este disponibilă doar câteva zile pe finalul săptămânii, joi, vineri și colegii care mă cunosc știu că nu scriu aiurea. 🙂 3
rumburac1971 Reputație: 6 Postat Mai 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24 La 06.04.2025 la 22:11, rumburac1971 a spus: Giulia nu mai lucrează în domeniu 😘
rumburac1971 Reputație: 6 Postat Mai 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26 La 06.04.2025 la 22:11, rumburac1971 a spus: Giulia nu mai lucrează în domeniu 😘
Membru Premium papura voda Reputație: 2357 Postat Iunie 3 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 3 On 4/25/2025 at 11:21 AM, gicacontra2012 said: Nici eu nu vreau să intru în polemici inutile, dar am vorbit ieri cu Giulia pe Whatsapp și nu este retrasă. Că probabil răspunde uneori mai greu la mesaje, e altă discuție, dar asta pentru că este disponibilă doar câteva zile pe finalul săptămânii, joi, vineri și colegii care mă cunosc știu că nu scriu aiurea. 🙂 Are fotografii profesionale undeva să ne facem o părere?
spartacus90 Reputație: 3 Postat Iunie 16 Oras:București Oras:București Postat Iunie 16 Giulia lucrează în domeniu nu este retrasă am vizitat-o eu vineri locație bld 1 decembrie lângă reprezinta Fiat Este o fată super de treaba cu forme foarte frumoase o gazdă primitoare te așteaptă cu un suc o apă plată este super ok tipa Oral protejat neprotejat în funcție de igiena foarte bine făcut adânc cu priviri provocatoare Normalul doar protejat se mișcă foarte bine acceptă toate pozițiile și Geme foarte frumos De revenit sigur 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum