Sari la conținut

Giulia 0729447112

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Trebuie sa spun că nu e bine informat colegul Rumburac, Giulia nu s a retras, doar că nu lucrează zilnic. De regulă, o găsiți pe final de săptămână, cam începând de joi, iar ca modalitate de contact este Whatsapp ul, la numărul din titlu, unde trebuie sa i spuneți până la ce oră va poate răspunde înapoi.

• Like 1
Postat

Sunt foarte bine informat colegul Gica !

Am observat  ca promovezi foarte mult pe domnișoara  Giulia  !

Tu oricum promovezi  toate "iubitele tale ! " 

Nu o lua personal !

Postat

Rumburac1971 ( probabil contul cu nr. 20 ) văd că tu o iei personal, te ambalezi și faci aluzii total greșite, doar că sa pari interesant și informat, dar nu prea reușești.

Postat

Sunt foarte bine informat  !

Crede-mă  !

Vreu sa terminăm  discuția asta aici te rog .

Postat

Nici eu nu vreau să intru în polemici inutile, dar am vorbit ieri cu Giulia pe Whatsapp și nu este retrasă. Că probabil răspunde uneori mai greu la mesaje, e altă discuție, dar asta pentru că este disponibilă doar câteva zile pe finalul săptămânii, joi, vineri și colegii care mă cunosc știu că nu scriu aiurea. 🙂

• Like 3
Postat
La 06.04.2025 la 22:11, rumburac1971 a spus:

Giulia nu mai lucrează  în domeniu

😘

Postat
La 06.04.2025 la 22:11, rumburac1971 a spus:

Giulia nu mai lucrează  în domeniu

😘

• Membru Premium
Reputație: 2357
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat
On 4/25/2025 at 11:21 AM, gicacontra2012 said:

Nici eu nu vreau să intru în polemici inutile, dar am vorbit ieri cu Giulia pe Whatsapp și nu este retrasă. Că probabil răspunde uneori mai greu la mesaje, e altă discuție, dar asta pentru că este disponibilă doar câteva zile pe finalul săptămânii, joi, vineri și colegii care mă cunosc știu că nu scriu aiurea. 🙂

Are fotografii profesionale undeva să ne facem o părere?

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Giulia  lucrează  în domeniu nu este  retrasă  am vizitat-o  eu vineri  locație  bld 1 decembrie  lângă reprezinta  Fiat 

Este o fată super de treaba cu forme foarte  frumoase  o gazdă  primitoare  te așteaptă  cu un suc  o apă  plată  este super ok tipa 

Oral  protejat  neprotejat  în funcție de igiena  foarte  bine făcut adânc cu priviri  provocatoare 

Normalul doar  protejat  se mișcă  foarte bine acceptă  toate pozițiile și Geme foarte  frumos 

De revenit sigur 

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...