Sari la conținut

VivianeVogue 0750495616

Postări Recomandate

• Telefon: ‪+40750495616‬
  • Oras:Cluj Napoca
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 37 minute, debian a spus:

Daca spun că nu am bani.....este o minciună cu etaj.

Deci am bani.Acesta este adevărul

Eu nu aș merge la această.....sau acest???...... doamnă sub nici o formă 

Comunicare decenta....nota 2

Promovare .....nota 2

Restul......probabil tot 2

Este simplu, nu-i așa????

Alt deștept 😂

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 minute, debian a spus:

Mulțumesc 

Te-am "deconspirat", nu-i așa???

Clar! Meriți premiul anului pentru… 😂

Noroc că respiratul este reflex condiționat, ca altfel vă sufocați naibii 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 36 minute, VivianeVogue a spus:

Noroc că respiratul este reflex condiționat, ca altfel vă sufocați naibii 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Vivianooo, zi, sa mori tu, de nu ești curva aia care voia sa fie licitata și nu zicea prețul.  Ai văzut ca nu a mers și acum ceri prețul corect pt tine :)))))))

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:ARAD
  • Oras:ARAD
Acum 36 minute, VivianeVogue a spus:

Ai spus ...."Clar"

Atât.Restul este balast.Treaba cu respiratul este aiurea

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am urmărit topicul ăsta cu interes.

Din calculele mele rezultă că fata ori are alergie la săraci, ori are ceva de ascuns. Cred că sant amândouă, dar fata na luat în calcul criza.

Bărbați însurați au fost cu familia în vacanță și nu mai au avut timp și bani să meargă la excorte ceilalți ca și mine au selectat. 

Ee cred eu despre Vivian, ori e măritată ori e trans și respinge tot ce ar putea să-i cauzeze probleme. Asta ca o ultima concluzie după ce ma blocat pe whatsapp fără să o supăr măcar o dată. Aștept o replică clară din partea excortei.

• Haha 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:București
6 hours ago, Iepurashul said:

Pare cam fake recenzia, nimic de la veteranii grupului.

Nu este fals. M-am legat la cap fără să mă doară, spunându-mi că ajut oamenii cu puțină realitate și date noi de combinat cu polemica exagerată de pe topic. Zero beneficiu pentru mine și tot ce am scris este adevărat. Pe de altă parte, pe mine m-au păcălit unele recenzii de la veterani. Este potențial de troc și corupție în sistem, tocmai pentru că mulți dau valoare cam mare acelor recenzii de la veterani. Am aflat de troc de la fete carora le-a fost propus. Recenziile sunt utile, dar cu limite evidente.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
Acum 10 ore, debian a spus:

Eu nu aș merge la această.....sau acest???...... doamnă sub nici o formă 

Comunicare decenta....nota 2

Promovare .....nota 2

Restul......probabil tot 2

Este simplu, nu-i așa????

Ca de obicei, depinde de care parte a pulii te situezi, din perspectiva ta e relativ corect ce spui, din perspectiva ei e la 180*.

1. A spus'o si tind s'o cred ca nu ii vrea pe cei care se agita aici pe topicul ei, se foloseste de coltul fetelor si probabil de o baza de date cu clienti / nr de telefon, tocmai pentru a'i tine la distanta pe agitati.

2. Irelevant, si publicitatea negativa e tot publicitate, iar scopul ei a fost doar de a face valuri, de a incita si de a face din start o selectie a posibilei clientele, astfel, in strategia ei e de nota 12.

3. Tot de 12, iarasi criteriu de selectie, poate cel mai important in strategia ei.

4. Nu e deloc simplu, mai ales daca nu'i vezi intreg "tabloul".

Trebuie sa'mi scot palaria in fata strategiei ei de "punere pe piata", mai ales dupa ce vad ca o face si la nivel national, e ceva inedit, facut la modul asta, si .... functioneaza perfect, sunt realmente uimit de cat de bine functioneaza, de cat de bine ii alimentati strategia.

Daca e gandita de ea, daca punerea in practica si scrierile sunt ale ei ... chiar nu mai conteaza decat intr'o mica masura in care te poti gandi ca exista sanse sa fie ale ei, o poti suspecta de a avea ceva cunostinte de psihologie si inteligenta, iar astfel, si mai incitanta, si mai dezirabila.

• Inimioara 1
Link spre comentariu
4 hours ago, Mutero said:

Din calculele mele rezultă că fata ori are alergie la săraci, ori are ceva de ascuns. Cred că sant amândouă, dar fata na luat în calcul criza.

Bărbați însurați au fost cu familia în vacanță și nu mai au avut timp și bani să meargă la excorte ceilalți ca și mine au selectat. 

Ee cred eu despre Vivian, ori e măritată ori e trans și respinge tot ce ar putea să-i cauzeze probleme. Asta ca o ultima concluzie după ce ma blocat pe whatsapp fără să o supăr măcar o dată. Aștept o replică clară din partea excortei.

Nu este trans.

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, r0bert_st0ica a spus:

Ca de obicei, depinde de care parte a pulii te situezi, din perspectiva ta e relativ corect ce spui, din perspectiva ei e la 180*.

1. A spus'o si tind s'o cred ca nu ii vrea pe cei care se agita aici pe topicul ei, se foloseste de coltul fetelor si probabil de o baza de date cu clienti / nr de telefon, tocmai pentru a'i tine la distanta pe agitati.

2. Irelevant, si publicitatea negativa e tot publicitate, iar scopul ei a fost doar de a face valuri, de a incita si de a face din start o selectie a posibilei clientele, astfel, in strategia ei e de nota 12.

3. Tot de 12, iarasi criteriu de selectie, poate cel mai important in strategia ei.

4. Nu e deloc simplu, mai ales daca nu'i vezi intreg "tabloul".

Trebuie sa'mi scot palaria in fata strategiei ei de "punere pe piata", mai ales dupa ce vad ca o face si la nivel national, e ceva inedit, facut la modul asta, si .... functioneaza perfect, sunt realmente uimit de cat de bine functioneaza, de cat de bine ii alimentati strategia.

Daca e gandita de ea, daca punerea in practica si scrierile sunt ale ei ... chiar nu mai conteaza decat intr'o mica masura in care te poti gandi ca exista sanse sa fie ale ei, o poti suspecta de a avea ceva cunostinte de psihologie si inteligenta, iar astfel, si mai incitanta, si mai dezirabila.

Degeaba încerci să deschizi mintea proștilor, te vei trezi “omorât” de ei.

A arătat clar și Platon în Mitul Peșterii asta.

Au fost 2 recenzii ( deși nu doresc recenzii ), care ar fi trebuit să-i ajute. Când sunt imbecili, au sărit ca oligofrenii că sunt false.

Tine pentru tine ce e bun, lasă “mărgăritarele” porcilor 😁

• Haha 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 24 minute, Veveve a spus:

Sigur una dintre aceste opțiuni, altfel nici eu nu pot sa îmi explic cum de te-a blocat.

Vezi, ce e bun trebuie să ții pentru tine ☺️

Să nu împarți cu prostii. 😋

Vin curând înapoi. Voi căuta o locație pe măsură de data aceasta 😁🙈

• Haha 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, cuntVandal a spus:

Unde ai încadra acest f curand ? Spre exemplu, weekendul acesta iesi pe afara pe la joaca ?

Săptămâna viitoare 😋

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 22 minute, lucianpbt a spus:

Voi stiti ca nu este ea cea din poze nu? De ce inca se mai scrie pe topicul asta.

Tot aici îți curg mucii ? Știe, inteligentul satului, toată lumea că nu sunt eu în poze 🤣🤣🤣🤣

Cât de disperat de viață să fii să stai capră pe topicul meu toată ziua ? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
14 minutes ago, VivianeVogue said:

Tot aici îți curg mucii ? Știe, inteligentul satului, toată lumea că nu sunt eu în poze 🤣🤣🤣🤣

Cât de disperat de viață să fii să stai capră pe topicul meu toată ziua ? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nu fi rea, pe WhatsApp ai fost ok.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 8 ore, lucianpbt a spus:

Nu fi rea, pe WhatsApp ai fost ok.

Cât de disperat să fii ? Cât?! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Confuz 1
Link spre comentariu
1 hour ago, VivianeVogue said:

Cât de disperat să fii ? Cât?! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nu am inteles-o pe asta dar pentru o fata asa inteligenta si speciala cum pretinzi ca esti, prea te cobori la nivelul nostru.

• Minus 1
Link spre comentariu

• Oras:pajiste
  • Oras:pajiste
La 08.10.2024 la 19:46, Mutero a spus:

Din calculele mele rezultă că fata ori are alergie la săraci, ori are ceva de ascuns. ...

...

Ee cred eu despre Vivian, ori e măritată ori ...

Eu nu inteleg inversunarea ei cu acesti 500 de lei. Nu sunt o avere, nu dovedeste cu nimic ca cel care ii da este bogat, ori celalalt este sarac. Nu filtreaza nimic cu ei.

Mai curand cred ca este complexata ca o face pentru atat de putin, si o infurie la culme situatia.

Imi pare rau pentru ea ca nu i-a iesit pasienta cu licitatia. Dar si la licitatie a fost foarte expeditiva, nu a explicat regulile inainte si a pierdut eventuali clienti. Asa este viata, not fair.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...