Sari la conținut

⚡️😈Melyssa😈⚡️0764950871

Postări Recomandate

• Telefon: 0764950871
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 49 minute, amedeo13 a spus:

Nici dupa ce ti-am spus ca am glumit nu te-ai relaxat? Chill girl....

Sunt foarte chill dragule🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 7 minute, JeanVal a spus:

Cum merge căutarea pentru locație? Știu că a devenit mai greu de găsit ceva ok în București…

Dragule am gasit locatie in rond alba iulia🫣😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 30 minute, JeanVal a spus:

O veste foarte bună. 🥳

Da de joi voi incepe activitatea si voi anunta tot atunci si licatia exacta😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 10 minute, Georgeandy1 a spus:

nu cim, fk ..schimba meniul ca sunt fete pe aici care la 150 au fk, cim..un sfat prietenesc 

Dragule acesta este pretul meu nu am de ce sa il schimb cine doreste sa vina vine cine nu merge unde i se ofera ce doreste!!😘

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
21 hours ago, Georgeandy1 said:

nu cim, fk ..schimba meniul ca sunt fete pe aici care la 150 au fk, cim..un sfat prietenesc 

21 hours ago, Melyssa00 said:

Dragule acesta este pretul meu nu am de ce sa il schimb cine doreste sa vina vine cine nu merge unde i se ofera ce doreste!!😘

Cam are dreptate cumetre .. comentariile astea nu-si au rostul .. ele au dreptul sa ceara cat vor, baietii au dreptul sa mearga sau sa nu .. nu iti place pretul .. treci mai departe .. deja devine plictisitor toata chestia asta cu aaa e prea mult .. sau altele au mai putin .. plm .. mergeti coaie la cineva vreti si va permiteti .. Ea daca cere 600 RON ptr 15 min e fix treaba ei tu daca mergi si platesti banii aia e fix treaba ta .. hai sa ne mai oprim cu cacaturile astea .. sunt exista fete pentru toti zic eu. Pe langa asta mai si 4 postari.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 7 minute, inkaddict a spus:

Cam are dreptate cumetre .. comentariile astea nu-si au rostul .. ele au dreptul sa ceara cat vor, baietii au dreptul sa mearga sau sa nu .. nu iti place pretul .. treci mai departe .. deja devine plictisitor toata chestia asta cu aaa e prea mult .. sau altele au mai putin .. plm .. mergeti coaie la cineva vreti si va permiteti .. Ea daca cere 600 RON ptr 15 min e fix treaba ei tu daca mergi si platesti banii aia e fix treaba ta .. hai sa ne mai oprim cu cacaturile astea .. sunt exista fete pentru toti zic eu. Pe langa asta mai si 4 postari.

Te puup😘 ai dreptate asa este dar multi nu inteleg si vorbesc doar pentru ca nu am ce face!! Fiecare este liber sa ceara cat vrea cine poate si vrea da cine nu merge in alta parte!! Iti multumesc😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

❤️ Dragilor din pacate astazi am avut o problema cu locatia si nu imi pot onora programarile❤️ Va rog cei care aveati programare sa imi scrieti!!! Imi cer scuze cum rezolv cu locatia voi reveni aici cu un update!!! Va multumesc pentru intelegere❤️😘

Link spre comentariu
2 hours ago, Melyssa00 said:

❤️ Dragilor din pacate astazi am avut o problema cu locatia si nu imi pot onora programarile❤️ Va rog cei care aveati programare sa imi scrieti!!! Imi cer scuze cum rezolv cu locatia voi reveni aici cu un update!!! Va multumesc pentru intelegere❤️😘

Tot in zona Alba Iulia o sa fii ?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

😈🔥 Buna dragilor sunt disponibila in aceasta seara pana la ora 03:00🔥😈

Locatia este : Moise Nicoara 38(rond alba iulia)

IMG_9061.jpeg

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...