VivianeVogue Reputație: -134 Postat Octombrie 7 Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Partajează Postat Octombrie 7 22 ani, siluetă suplă, brunetă cu un fund ferm si îndrăzneț, sâni mici, însă cu ochi pătrunzători, din păcate fără prea multă experiență, sunt curioasă de Timișoara. 🙈 Nu negociez lipsa protectiei! Fac sex normal si oral doar protejat. - 1 ora 500 lei Nu sunt dispusă să mă întâlnesc cu oricine, doar cu bărbați cu bun simț și o igienă impecabilă. Îmi puteți scrie pe whatsapp ( vă rog să specificati orașul ) pentru programări ( va rog fără apeluri). Încã nu stiu locatia exactă, oricum voi încerca să fiu într-o zonă centrală. Eventual îmi puteți spune unde ar fi mai bine și pentru voi? P.S. Pozele reflectă aproape perfect silueta mea. Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4242 Postat Octombrie 7 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Octombrie 7 Ca locatie, personal as prefera sa ma indrept catre apartamente in blocurile noi din nordul orasului, nidecum spre AEM.🙂 Si... voiam sa intreb daca oferta ta este definitiva, dar mi am qmintit "nu negociezul" ala ferm, asa ca n am s o fac.😁 1 1 dag dal gas! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 Fata a mai vizitat Clujul, Bucureștiul si Constanța. A patra destinație este orasul de pe Bega. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 Un aspect pozitiv ar fi ca normalul e protejat. Aici da e bine sa fie ne negociabil. Link spre comentariu
Alita Reputație: 166 Postat Octombrie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Octombrie 7 Acum 2 minute, Alexx007 a spus: Fata a mai vizitat Clujul, Bucureștiul si Constanța. A patra destinație este orasul de pe Bega. Încă nu se știe unde merge. Într-o ora a postat pe Mureș, Arad, Sibiu, Oradea și Timișoara același anunț, nu știe încă loc exactă. Asa ca nu se știe unde merge. Unde o fii mai mulți doritori. Și cum a zis colegu preturile nu se neg și nu se discuta. Asa preturi chiar nu. 1 Link spre comentariu
VivianeVogue Reputație: -134 Postat Octombrie 7 Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 7 Acum 2 minute, Alita a spus: Încă nu se știe unde merge. Într-o ora a postat pe Mureș, Arad, Sibiu, Oradea și Timișoara același anunț, nu știe încă loc exactă. Asa ca nu se știe unde merge. Unde o fii mai mulți doritori. Și cum a zis colegu preturile nu se neg și nu se discuta. Asa preturi chiar nu. Ce minte brici. Te puteai face milițian😂😂😂 Link spre comentariu
niku731 Reputație: 478 Postat Octombrie 7 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 7 Acum 15 minute, Alita a spus: Încă nu se știe unde merge. Într-o ora a postat pe Mureș, Arad, Sibiu, Oradea și Timișoara același anunț, nu știe încă loc exactă. Asa ca nu se știe unde merge. Unde o fii mai mulți doritori. Și cum a zis colegu preturile nu se neg și nu se discuta. Asa preturi chiar nu. Și pozele "reflectă aproape perfect silueta"...sa înțeleg că nu sunt pozele ei? 1 Link spre comentariu
Alita Reputație: 166 Postat Octombrie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Octombrie 7 Acum 7 minute, VivianeVogue a spus: Ce minte brici. Te puteai face milițian😂😂😂 Am greșit cu ceva ceam scris? E adevărul ca nu se stie unde ajungi. Și dacă am minte brici și puteam fii milițian cum zici tu, și eu cred ca tu puteai fii agent de vinzari, scriind pe 5 orașe sa testezi piața. Cu drag domnișoară , succes 🥰😀 1 7 Link spre comentariu
City_boy Reputație: 66 Postat Octombrie 7 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 7 Pt. mine e suspect tare...a deschis topic in vreo 5 orase in acelasi timp, vine peste tot, ori face studiu de piata ori se teleporteaza/cloneaza. Preturi mari, poze "reprezentative"...eu unul cred ca zic pas de pe acum. Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3548 Postat Octombrie 7 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Octombrie 7 1 oră în urmă, VivianeVogue a spus: 22 ani, siluetă suplă, brunetă cu un fund ferm si îndrăzneț, sâni mici, însă cu ochi pătrunzători, din păcate fără prea multă experiență, sunt curioasă de Timișoara. 🙈 Nu negociez lipsa protectiei! Fac sex normal si oral doar protejat. - 1 ora 500 lei Nu sunt dispusă să mă întâlnesc cu oricine, doar cu bărbați cu bun simț și o igienă impecabilă. Îmi puteți scrie pe whatsapp ( vă rog să specificati orașul ) pentru programări ( va rog fără apeluri). Încã nu stiu locatia exactă, oricum voi încerca să fiu într-o zonă centrală. Eventual îmi puteți spune unde ar fi mai bine și pentru voi? P.S. Pozele reflectă aproape perfect silueta mea. Olá mami qué guapa 🥰 Săptămâna asta am de sărbătorit un eveniment Foarte important. Pe tine te așteptam 🤩 3 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33615 Postat Octombrie 7 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Octombrie 7 Acum 1 oră, VivianeVogue a spus: P.S. Pozele reflectă aproape perfect silueta mea. Hai ca ești simpatică, deci sper ca nu te superi dacă bani noștri vor la fel ca pozele tale , adică vor fi aproape reali 😁😂 1 7 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1807 Postat Octombrie 7 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Octombrie 7 Acum 1 oră, VivianeVogue a spus: 22 ani, siluetă suplă, brunetă cu un fund ferm si îndrăzneț, sâni mici, însă cu ochi pătrunzători, din păcate fără prea multă experiență, sunt curioasă de Timișoara. 🙈 Nu negociez lipsa protectiei! Fac sex normal si oral doar protejat. - 1 ora 500 lei Nu sunt dispusă să mă întâlnesc cu oricine, doar cu bărbați cu bun simț și o igienă impecabilă. Îmi puteți scrie pe whatsapp ( vă rog să specificati orașul ) pentru programări ( va rog fără apeluri). Încã nu stiu locatia exactă, oricum voi încerca să fiu într-o zonă centrală. Eventual îmi puteți spune unde ar fi mai bine și pentru voi? P.S. Pozele reflectă aproape perfect silueta mea. Stati că eu m-am uitat inițial la silueta din tablou... 3 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33615 Postat Octombrie 7 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Octombrie 7 Topic București Recomand și niște popcorn + bere 😂 1 1 Link spre comentariu
VivianeVogue Reputație: -134 Postat Octombrie 7 Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 7 Acum 55 minute, City_boy a spus: Pt. mine e suspect tare...a deschis topic in vreo 5 orase in acelasi timp, vine peste tot, ori face studiu de piata ori se teleporteaza/cloneaza. Preturi mari, poze "reprezentative"...eu unul cred ca zic pas de pe acum. Bravo! Un bărbat adevărat, care știe ce vrea. Așa se procedează. Fără lamentări, fără jigniri, fără milogire pentru scăderea prețului. Mulțumesc că mă eviți! Îți doresc zile cu soare! 🤗 Link spre comentariu
Rares777 Reputație: 25 Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 Vivi aici este cam sărăcie la noi la Banat, preturi de mori și servicii cam slabe , 😝 Link spre comentariu
VivianeVogue Reputație: -134 Postat Octombrie 7 Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 7 Chiar nu mai sunt banati nesimțiții care pun problema prețului mereu și a “serviciilor”? Link spre comentariu
VivianeVogue Reputație: -134 Postat Octombrie 7 Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 7 1 oră în urmă, Cozonac77 a spus: Olá mami qué guapa 🥰 Săptămâna asta am de sărbătorit un eveniment Foarte important. Pe tine te așteptam 🤩 Scrie-mi pe whatsapp să știu cine ești, să-ți ofer un mic cadou 😋 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 Acum 19 minute, VivianeVogue a spus: Chiar nu mai sunt banati nesimțiții care pun problema prețului mereu și a “serviciilor”? Exact de acest lucru ziceam mai demult. Una e sa fii membru din Banat alta e sa fii membru banat Link spre comentariu
VivianeVogue Reputație: -134 Postat Octombrie 7 Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 7 Acum 6 minute, Alexx007 a spus: Exact de acest lucru ziceam mai demult. Una e sa fii membru din Banat alta e sa fii membru banat Bun, bravo ! 😂 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Octombrie 7 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Octombrie 7 Am avut răbdarea sa citesc topicele (sau topicurile cum o fi corect) domnisoarei de pe București și Cluj. Și trebuie sa recunosc ca ma.. intriga fata. Maxim. Vreau neapărat sa o cunosc. Și nu glumesc...știți ca eu dacă vreau sa fluier, fluier. Chit ca uneori o fac precum lupii/câinii la Luna. Dar mi se pare prea tare fata. Țin minte ca a mai fost acum câțiva ani o fata pe aici care ne-a făcut muci... în scris, însă întâlnirea cu ea a fost tare mișto. Sunt curios cum o fi Viviane. Asa ca, domnisoara VivianeVogue, dacă, virgula, corespund cerințelor tale, poți sa ma treci pe lista de clienți. P.S. Ceea ce am scris nu e un pamflet, sa fie clar. Am ținut sa specific asta pentru a nu fi luat la 11 m. încă înainte de întâlnire. După...poate sa faca/zică ce vrea. 2 Link spre comentariu
VivianeVogue Reputație: -134 Postat Octombrie 7 Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Telefon: +40750495616 Oras:Cluj Napoca Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 7 Acum 9 minute, nellu2012 a spus: Am avut răbdarea sa citesc topicele (sau topicurile cum o fi corect) domnisoarei de pe București și Cluj. Și trebuie sa recunosc ca ma.. intriga fata. Maxim. Vreau neapărat sa o cunosc. Și nu glumesc...știți ca eu dacă vreau sa fluier, fluier. Chit ca uneori o fac precum lupii/câinii la Luna. Dar mi se pare prea tare fata. Țin minte ca a mai fost acum câțiva ani o fata pe aici care ne-a făcut muci... în scris, însă întâlnirea cu ea a fost tare mișto. Sunt curios cum o fi Viviane. Asa ca, domnisoara VivianeVogue, dacă, virgula, corespund cerințelor tale, poți sa ma treci pe lista de clienți. P.S. Ceea ce am scris nu e un pamflet, sa fie clar. Am ținut sa specific asta pentru a nu fi luat la 11 m. încă înainte de întâlnire. După...poate sa faca/zică ce vrea. Bunul simț trebuie să corespundă 😋 Te aștept cu drag! 🤗 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Octombrie 7 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Octombrie 7 Chiar acum, VivianeVogue a spus: Bunul simț trebuie să corespundă 😋 Te aștept cu drag! 🤗 Dacă doar bunul simt...sunt salvat. Din fericire am mai mult decât ...7 ani de-acasa. M-au dat ai mei la școală mai târziu. Ce-i drept, n-am reușit sa recuperez decalajul fata de restul, dar măcar stau bine la capitolul bun simt. Abia aștept...confruntarea. Adică, eu sa-ti demonstrez ca am bun simt, iar tu ca ești total diferita în realitate comparativ cu ceea ce pari ...în scris. Pentru ca totuși...ai doar 22 de ani. 2 Link spre comentariu
marcos012 Reputație: 184 Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 Alta cu figuri și tare-n gura,scris!S-a dat drumul la conducta cu fete ,care parca au vorbit între ele ,repezite,intepate,dar cu servicii minime?Întreb pentru un prieten... 1 Link spre comentariu
Alita Reputație: 166 Postat Octombrie 7 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Octombrie 7 Acum 49 minute, VivianeVogue a spus: Bunul simț trebuie să corespundă 😋 Te aștept cu drag! 🤗 Domnișoară va dau dreptate. Și eu consider că o intilnire să fie reușită contează comportamentul adecvat și bunul simț. Cred că majoritatea dintre colegi să zic așa o au. Și dacă în viata de zi cu zi poate nu arată dar cred eu când merg la o domnișoară căi publi sau forum își aduna fiecare tot bunul simț , lasă deoparte latura negativă dacă au și fiecare vrea sa arate partea pozitivă. Acum prob mai sunt excepții. De tarife nu ma leg, fiecare are dreptul sa ceară cât vrea. Problema care a înroșit forumul e ca te-ai anunțat în multe orașe. Trebuia sa vii în Timișoara sau alt oraș și după sa le iei pe rând. Și dacă 2 zile stăteai, vedeai cum merge, dacă nu mergeai mai departe. Dar la o adică și asa e interesant. O domnișoară tinara și frumoasa a reușit să aprindă tot forumul. Unii, poate și eu deja din acest motiv vor să vă viziteze. Luați orașele pe rând. Sper că am scris cu bun simț. Cu drag o seară frumoasă 🥰 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6166 Postat Octombrie 7 Partajează Postat Octombrie 7 1 hour ago, Alita said: O domnișoară tinara și frumoasa a reușit să aprindă tot forumul. De unde stii ca e frumoasa? Ca nu a postat nici unde o poza cu ea 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum