Mutero Reputație: -7 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2024 După ce am vizitat foarte multe excorte, am hotărât că eu pot să le ajut așa cum am făcuto mereu. Nu se vor permite injurii de nici un fel, lider voi fi eu iar decizia o va lua @cleopatra01 cred că era nevoie de acest topic. 1
Mutero Reputație: -7 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 10, 2024 Am luat decizia de a face acest topic influențat de un eveniment petrecut ieri. Un coleg care lucra de peste 30 de ani, personal tesa, lider de sindicat a fost forțat să plece pentru că nu rezona cu conducerea. Era un om integru ce cauta să te ajute și apăra interesele muncitorilor. Acoliții au făcut o petiție și trebuia să fie semnată de 50 la sută +1. De aici idea de de a deschide acest topic. Eu voi fi mediator iar decizia o va lua conducerea. Se pot adresa sindicatului atât excortele cât și toți userii. Rugămintea mea e să o faceți într-un mod civilizat, decizia o va lua conducerea. Pup😘M 1
muieno Reputație: 3 Postat Octombrie 10, 2024 Postat Octombrie 10, 2024 boss, intai invata sa scrii corect in romana si dupa aia vii aici si iti dai cu parerea despre ce crezi tu ca e bine sau nu pentru niste lucratoare sexuale 1 2
Membru Premium Criticul Reputație: 5438 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Octombrie 10, 2024 Sunt curios care eXcorte își caută un proxenet virtual... 😛 Material de studiu pentru cei ce vor să-și mărească septelul din subordine. Dar am aflat cine își dorește să fie PIMP... 😛 8 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Mutero Reputație: -7 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 10, 2024 La 10.10.2024 la 5:21, Criticul a spus: Sunt curios care eXcorte își caută un proxenet virtual... 😛 Material de studiu pentru cei ce vor să-și mărească septelul din subordine. Dar am aflat cine își dorește să fie PIMP... 😛 Extinde Nu am nevoie sa fiu proxenet nici măcar virtual. Tu măcar ai ceva în urmă celalalt dinaintea ta a făcut cont acum. 1
Membru Premium guest2023 Reputație: 886 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 10, 2024 Tu vrei, dar "ele" vor?😂 1 1 Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
Mutero Reputație: -7 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 10, 2024 La 10.10.2024 la 8:34, guest2023 a spus: Tu vrei, dar "ele" vor?😂 Extinde Sa vedem când or lua țepe 5 la rând de o oră cum a luat Irina or sa vină să reclame și o să pună nr de telefon să se știe țeparii. 1
Membru Premium guest2023 Reputație: 886 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 10, 2024 La 10.10.2024 la 8:48, Mutero a spus: Sa vedem când or lua țepe 5 la rând de o oră cum a luat Irina or sa vină să reclame și o să pună nr de telefon să se știe țeparii. Extinde Cine este la tepar in coltul fetelor, ramane intre ele. Daca se pune la liber cam ce o sa faca teparul, schimba cartela. Asa, nu stie, oarecum ca este tepar, si in realitate nu mai gaseste disponibilitate. Sincer, te cam bagi unde nu-ti fierbe oala. Fetele sunt destul de capabile sa gestioneze problemele astea si fara sa ne bagam noi in "borșul" lor. 1 1 Dacă o ai mică sau ai fost cel mai prost din curtea scolii, te rog să imi dai minusuri in neștire
natoporus Reputație: 5158 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:* Oras:* Postat Octombrie 10, 2024 Sa inteleg ca se pot face plangeri la sindicat, care apoi sunt inaintate conducerii? Pai exista deja Curtea suprema pentru asta. 2
muieno Reputație: 3 Postat Octombrie 10, 2024 Postat Octombrie 10, 2024 La 10.10.2024 la 6:17, Mutero a spus: Nu am nevoie sa fiu proxenet nici măcar virtual. Tu măcar ai ceva în urmă celalalt dinaintea ta a făcut cont acum. Extinde Si tu la al catalea cont esti? deja ai devenit un penibil si fetele fac tot posibilul sa te evite dupa ce le declari ode de dragoste, nici macar multiplele tale vizite si sponsorizari financiare, nu le mai conving sa te mai primeasca dupa o vreme, la cat de stalker psihopat esti
eturit Reputație: 3409 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 10, 2024 "...din păcate, azi și mâine nu sunt. Da' vine liderul de sindicat Puterro și prestează în locul meu. Vă pup!" 6
witcher Reputație: 16392 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2024 Ar trebui sa se cheme 'xindicat'. Zic si eu. 4
dydy.v.1.1 Reputație: 4306 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Octombrie 10, 2024 La 10.10.2024 la 3:46, Mutero a spus: Se pot adresa sindicatului atât excortele cât și toți userii. Rugămintea mea e să o faceți într-un mod civilizat, decizia o va lua conducerea. Pup😘M Extinde Cum ma poate ajuta sindicatul ,nam bani sa ma duc la femei..si îmi doresc si eu..da dacă nam.. cer ajutor la sindicat 🥹 3
eturit Reputație: 3409 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 10, 2024 La 10.10.2024 la 18:18, dydy.v.1.1 a spus: Cum ma poate ajuta sindicatul ,nam bani sa ma duc la femei..si îmi doresc si eu..da dacă nam.. cer ajutor la sindicat 🥹 Extinde Ai greșit sindicatu'... Ăsta a lu' Puterro garantează că nicio fată nu-și ia țeapă, iar neplătitori nu există! Iar sindicatul clienților... mâncătorie mai mare decât între femei! Așa că: n-ai bani, nu ți-e foame. 1 3
dydy.v.1.1 Reputație: 4306 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Octombrie 10, 2024 La 10.10.2024 la 18:27, eturit a spus: Ai greșit sindicatu'... Ăsta a lu' Puterro garantează că nicio fată nu-și ia țeapă, iar neplătitori nu există! Iar sindicatul clienților... mâncătorie mai mare decât între femei! Așa că: n-ai bani, nu ți-e foame. Extinde Deci am cotizat degeaba atâția ani .. ce înșelătorie mai este si asta 😐 2
eturit Reputație: 3409 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 10, 2024 La 10.10.2024 la 18:31, dydy.v.1.1 a spus: am cotizat degeaba Extinde ...nu chiar degeaba: ai cotizat tu și alții, cu ce s-a strâns au mers ăia mai mari din sindicat la fete, au scris recenzii; comunitatea, alea-alea... 1
dydy.v.1.1 Reputație: 4306 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Octombrie 10, 2024 La 10.10.2024 la 18:35, eturit a spus: ...nu chiar degeaba: ai cotizat tu și alții, cu ce s-a strâns au mers ăia mai mari din sindicat la fete, au scris recenzii; comunitatea, alea-alea... Extinde Adică alții au futut pe banii mei? Ce trist sunt 🥺🥺🥺 1
Mutero Reputație: -7 Postat Octombrie 12, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2024 La 10.10.2024 la 18:18, dydy.v.1.1 a spus: Cum ma poate ajuta sindicatul ,nam bani sa ma duc la femei..si îmi doresc si eu..da dacă nam.. cer ajutor la sindicat 🥹 Extinde Sindicatul este o organizație non profit, nu te poți adresa decât la bancă pentru bani. 1
Mutero Reputație: -7 Postat Octombrie 12, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2024 La 10.10.2024 la 18:27, eturit a spus: Ai greșit sindicatu'... Ăsta a lu' Puterro garantează că nicio fată nu-și ia țeapă, iar neplătitori nu există! Iar sindicatul clienților... mâncătorie mai mare decât între femei! Așa că: n-ai bani, nu ți-e foame. Extinde Ăsta e adevărul, dacă nai bani ești sigur că nai ce pierde. Dacă aveți o problemă vă puteți adresa sindicatului într-un mod civilizat iar liderul de sindicat vă media problema. E simplu îți spui oful, dai urmărire și vei avea un răspuns. Voi răspunde în măsura posibilităților, am servici. 1
Membru Premium altmarz Reputație: 6561 Postat Octombrie 12, 2024 Membru Premium Postat Octombrie 12, 2024 La 12.10.2024 la 13:12, Mutero a spus: Voi răspunde în măsura posibilităților, am servici. Extinde Ce e asta domnu' Puterro, ori ne dedicam 100% sindicatului, ori o facem cu jumate de masura?
Mutero Reputație: -7 Postat Octombrie 12, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2024 La 12.10.2024 la 15:56, altmarz a spus: Ce e asta domnu' Puterro, ori ne dedicam 100% sindicatului, ori o facem cu jumate de masura? Extinde Vam spus am servici, trebuie să trăiesc și de aici nu pot avea un venit, doar mulțumire sufletească.
Membru Premium Criticul Reputație: 5438 Postat Octombrie 12, 2024 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Octombrie 12, 2024 La 12.10.2024 la 16:12, Mutero a spus: Vam spus am servici, trebuie să trăiesc și de aici nu pot avea un venit, doar mulțumire sufletească. Extinde Eu te-aș sfătui mai întâi să te dedici gramaticii... Așa ai afla cum și unde folosești cratima și că nu există cuvântul servici ci serviciu... 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Mutero Reputație: -7 Postat Octombrie 12, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2024 La 12.10.2024 la 16:26, Criticul a spus: Eu te-aș sfătui mai întâi să te dedici gramaticii... Așa ai afla cum și unde folosești cratima și că nu există cuvântul servici ci serviciu... 😛 Extinde Ok, am jucat fotbal la școală. Tot la femei sânt mai tare le fac să râdă, știu să o dau la întors.
Membru Premium Criticul Reputație: 5438 Postat Octombrie 12, 2024 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Octombrie 12, 2024 La 12.10.2024 la 16:29, Mutero a spus: Ok, am jucat fotbal la școală. Tot la femei sânt mai tare le fac să râdă, știu să o dau la întors. Extinde Sunt nu sânt... Și să nu spui că folosești ortografia veche căci atunci scriai: sînt. 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium altmarz Reputație: 6561 Postat Octombrie 12, 2024 Membru Premium Postat Octombrie 12, 2024 La 12.10.2024 la 16:12, Mutero a spus: Vam spus am servici, trebuie să trăiesc și de aici nu pot avea un venit, doar mulțumire sufletească. Extinde Trebuie sa faci sacrificii pentru a avea multumire sufleteasca. Da-ti demisia de la job 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum