fratelexxx Reputație: 0 Postat Noiembrie 4 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 4 Buna seara dragi colegi as dori sa stiu daca a fost cineva la aceasta doamna,daca mai are un topic deschis,stiu ca activa vara aceasta dar din pacate nu am mai gasit anuntul si nu raspunde nici la telefon daca ma poate ajuta un coleg,ii raman dator multumesc Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 931 Postat Noiembrie 4 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 4 Da are deschis, poti cauta simplu dupa nr de telefon Link spre comentariu
alexallin Reputație: 3 Postat Noiembrie 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 11 La un moment dat aparea pe publi.. la sectiune masaj .. asta sa zic aprilie mai daca nu ma insel .. dar n am mai vazut nimic .. Link spre comentariu
Diez2024 Reputație: 1 Postat Noiembrie 15 Partajează Postat Noiembrie 15 La o simpla cautare pe google pt nr 0732833292 rezulta "Alina Travel Excursii Constanta". Link spre comentariu
ionica2000 Reputație: 329 Postat Noiembrie 17 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 17 Doamna deține o agenție de turism, iar când nu este plecata m-ai face un mesaj, se fute. Bani să iasă. Link spre comentariu
baftalo Reputație: 32 Postat Noiembrie 17 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Noiembrie 17 Își face veacul și pe la restaurantul Rustic. Este expirată Link spre comentariu
Diez2024 Reputație: 1 Postat Noiembrie 17 Partajează Postat Noiembrie 17 Acum 4 ore, baftalo a spus: Își face veacul și pe la restaurantul Rustic. Este expirată Acum 6 ore, ionica2000 a spus: Doamna deține o agenție de turism, iar când nu este plecata m-ai face un mesaj, se fute. Bani să iasă. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum