Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7248 Postat Noiembrie 6, 2024 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Membru Premium Postat Noiembrie 6, 2024 Meciuri tari in seara asta in Champions League: Shakhtar Donetsk - Young Boys Club Brugge - Aston Villa Paris SG - Atlético Madrid Sparta Praha - Brest Inter - Arsenal VfB Stuttgart - Atalanta Red Star Belgrad - FC Barcelona Bayern München - Benfica Feyenoord - Red Bull Salzburg 1 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
22leon Reputație: 34568 Postat Noiembrie 6, 2024 Oras:Banat Oras:Banat Postat Noiembrie 6, 2024 Acum 43 minute, reptilozaurusrex a spus: Meciuri tari in seara asta in Champions League: Shakhtar Donetsk - Young Boys Club Brugge - Aston Villa Paris SG - Atlético Madrid Sparta Praha - Brest Inter - Arsenal VfB Stuttgart - Atalanta Red Star Belgrad - FC Barcelona Bayern München - Benfica Feyenoord - Red Bull Salzburg Dupa mine tari sunt : PSG -Atletico și Inter-Arsenal . Pariat pe Psg si pe Inter . 1
Membru Premium altmarz Reputație: 6527 Postat Noiembrie 6, 2024 Membru Premium Postat Noiembrie 6, 2024 Credeam ca e un topic pt. fanii Real dupa titlu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2024 Postat Noiembrie 7, 2024 Acum 10 ore, reptilozaurusrex a spus: Meciuri tari in seara asta in Champions League: Shakhtar Donetsk - Young Boys Club Brugge - Aston Villa Paris SG - Atlético Madrid Sparta Praha - Brest Inter - Arsenal VfB Stuttgart - Atalanta Red Star Belgrad - FC Barcelona Bayern München - Benfica Feyenoord - Red Bull Salzburg Mai e si meciul @Pottrivitul - AlexaNdra1q care se anunta a fi chiar finala 😂😂 Varul Tony e la pamant intradevar, are si o varsta (e batran am inteles 😁), dar totusi eu pariez pe el. Am incredere in Tony! 😀 P.S. Alexandrei nu i-am mai dat tag de frica blestemelor...
Membru Premium LUMIAR Reputație: 268 Postat Noiembrie 7, 2024 Oras:Polul Nord Oras:Polul Nord Membru Premium Postat Noiembrie 7, 2024 6 minutes ago, albdom82 said: Mai e si meciul @Pottrivitul - AlexaNdra1q care se anunta a fi chiar finala 😂😂 Varul Tony e la pamant intradevar, are si o varsta (e batran am inteles 😁), dar totusi eu pariez pe el. Am incredere in Tony! 😀 P.S. Alexandrei nu i-am mai dat tag de frica blestemelor... X 1 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2024 Postat Noiembrie 7, 2024 Acum 2 ore, albdom82 a spus: Mai e si meciul @Pottrivitul - AlexaNdra1q care se anunta a fi chiar finala 😂😂 Varul Tony e la pamant intradevar, are si o varsta (e batran am inteles 😁), dar totusi eu pariez pe el. Am incredere in Tony! 😀 P.S. Alexandrei nu i-am mai dat tag de frica blestemelor... Acum 2 ore, albdom82 a spus: Mai e si meciul @Pottrivitul - AlexaNdra1q care se anunta a fi chiar finala 😂😂 Varul Tony e la pamant intradevar, are si o varsta (e batran am inteles 😁), dar totusi eu pariez pe el. Am incredere in Tony! 😀 P.S. Alexandrei nu i-am mai dat tag de frica blestemelor... Citez o mahala , puțin altfel 🤏 " Are mama o fetiță cu urechi dă porc Suge , trage și înghite Toate la un loc 🤗"
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7248 Postat Noiembrie 7, 2024 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Noiembrie 7, 2024 Acum 8 ore, altmarz a spus: Credeam ca e un topic pt. fanii Real dupa titlu Sunt fan Real, intr-adevar, dar nu de aici vine numele topicului, ci de la emisiunea de radio pe care au moderat-o Radu Banciu si Dan Bâra acum cativa ani. Am vazut ca pe alte orase s-au "imprumutat" nume ale diferitelor emisiuni sportive si am zis sa folosesc un nume care nu era folosit deja. Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7248 Postat Noiembrie 7, 2024 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Noiembrie 7, 2024 Rezultate înregistrate miercuri în Liga Campionilor: FC Bruges – Aston Villa 1-0 (Vanaken 52 penalti); Şahtior Doneţk – Young Boys Berna 2-1 (Zubkov 31, Sudakov 41 / Imeri 27); PSG – Atletico Madrid 1-2 (Zaire-Emery 14 / Molina 18, Correa 90+3); Inter Milano – Arsenal Londra 1-0 (Hakan Calhanoglu 45+3 penalti); Feyenoord Rotterdam – FC Salzburg 1-3 (Hadji Moussa 81 / Konate 45+2, 58, Guindo 86); Steaua Roşie Belgrad – FC Barcelona 2-5 (Silas 27, Felicio Milson 84 / Inigo Martinez 13, Lewandowski 43, 53, Raphinha 55, Fermin Lopez 76); Sparta Praga – Brest 1-2 (Olatoundji 90+2 / E. Fernandes 37, Kairinen 80 autogol); VfB Stuttgart – Atalanta Bergamo 0-2 (Lookman 51, Zaniolo 88) Bayern Munchen – Benfica Lisabona 1-0 (Musiala 67) Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Membru Premium LUMIAR Reputație: 268 Postat Noiembrie 7, 2024 Oras:Polul Nord Oras:Polul Nord Membru Premium Postat Noiembrie 7, 2024 FCSB-Midtjylland Ne pisam pe ei. Tarnoveanu omul meciului. Pottrivitu-AlexaNdra1q s-a terminat egal. Imi pare rau ca nu am pariat. 1 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7248 Postat Noiembrie 7, 2024 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Noiembrie 7, 2024 Acum 20 minute, LUMIAR a spus: FCSB-Midtjylland Ne pisam pe ei. Tarnoveanu omul meciului. Pottrivitu-AlexaNdra1q s-a terminat egal. Imi pare rau ca nu am pariat. Pe cine iti pare rau ca n-ai pariat? Pe FCSB sau pe Potrivitu vs Alexandra? :))) Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Membru Premium LUMIAR Reputație: 268 Postat Noiembrie 7, 2024 Oras:Polul Nord Oras:Polul Nord Membru Premium Postat Noiembrie 7, 2024 36 minutes ago, reptilozaurusrex said: Pe cine iti pare rau ca n-ai pariat? Pe FCSB sau pe Potrivitu vs Alexandra? :))) Da. "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2024 Postat Noiembrie 9, 2024 Mișto topic . @reptilozaurusrex . Văd câ te pricepi și că te pasionează pariurile. Postează și tu "biletul zilei " când consideri că merită să punem pe el . Că poate așa, mai facem și noi un ban cinstit și să mergem cu ei la prostituate , să le punem o pâine grasă pe masă, sau un Cozonac77 cu nucă și stafide 😌
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7248 Postat Decembrie 2, 2024 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Decembrie 2, 2024 Azi a murit Helmuth Duckadam. Dumnezeu sa-l odihneasca! 🙏 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
clubbing Reputație: 1016 Postat Decembrie 2, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2024 RIP😓😓.. O legenda.
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7248 Postat Miercuri la 10:08 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Miercuri la 10:08 Astazi va avea loc ultima etapa din Champions League, faza grupelor, unde se vor disputa nu mai putin de 18 meciuri. Liverpool si Barcelona sunt singurele echipe calificate matematic in optimi. Salzburg, Sturm Graz, Steaua Rosie, Girona, Leipzig, Sparta Praga si Bologna nu mai au sanse de calificare in optimi, fiind eliminate matematic. Acestea sunt meciurile: Aston Villa - Celtic Barcelona - Atalanta Bayer Leverkusen - Sparta Praga Bayern Munchen - Slovan Bratislava Brest - Real Madrid Dinamo Zagreb - AC Milan Dortmund - Shakhtar Donetsk Girona - Arsenal Inter - Monaco Juventus - Benfica Lille - Feyenoord Manchester City - Club Brugge PSV - Liverpool Salzburg - Altetico Madrid Sporting - Bologna Sturm Graz - RB Leipzig Stuttgart - PSG Young Boys - Steaua Roșie Belgrad @armando77 @JocelynEon @Pottrivitul @Iulyan20 @cristi bug @nellu2012 @altmarz @Cozonac77 @danp123 @farafiltre cat si ceilalti utilizatori pasionati de fotbal, inclusiv fetele, ce rezultate prevedeti pentru meciurile de diseara? Poate facem si un bilet, de ce nu? 4 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Membru Premium danp123 Reputație: 2893 Postat Miercuri la 11:58 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Miercuri la 11:58 1 hour ago, reptilozaurusrex said: Astazi va avea loc ultima etapa din Champions League, faza grupelor, unde se vor disputa nu mai putin de 18 meciuri. Liverpool si Barcelona sunt singurele echipe calificate matematic in optimi. Salzburg, Sturm Graz, Steaua Rosie, Girona, Leipzig, Sparta Praga si Bologna nu mai au sanse de calificare in optimi, fiind eliminate matematic. Acestea sunt meciurile: Aston Villa - Celtic Barcelona - Atalanta Bayer Leverkusen - Sparta Praga Bayern Munchen - Slovan Bratislava Brest - Real Madrid Dinamo Zagreb - AC Milan Dortmund - Shakhtar Donetsk Girona - Arsenal Inter - Monaco Juventus - Benfica Lille - Feyenoord Manchester City - Club Brugge PSV - Liverpool Salzburg - Altetico Madrid Sporting - Bologna Sturm Graz - RB Leipzig Stuttgart - PSG Young Boys - Steaua Roșie Belgrad @armando77 @JocelynEon @Pottrivitul @Iulyan20 @cristi bug @nellu2012 @altmarz @Cozonac77 @danp123 @farafiltre cat si ceilalti utilizatori pasionati de fotbal, inclusiv fetele, ce rezultate prevedeti pentru meciurile de diseara? Poate facem si un bilet, de ce nu? No horse in this race... Daca e dupa cum mi-ar place, o finala Liverpool - Bayern mi-as dori... desi se joaca la Munchen si poate n-ar fi fair pt englezi. As zice ca tzin cu AC Milan, dar nu-i mai urmaresc de ceva vreme sa vad cum merg! Cand zic "ceva vreme" ma refer la cuplul de fundasi Maldini - Baresi! 🤪 1
Iulyan20 Reputație: 3659 Postat Miercuri la 11:59 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Miercuri la 11:59 Acum 1 oră, reptilozaurusrex a spus: Astazi va avea loc ultima etapa din Champions League, faza grupelor, unde se vor disputa nu mai putin de 18 meciuri. Liverpool si Barcelona sunt singurele echipe calificate matematic in optimi. Salzburg, Sturm Graz, Steaua Rosie, Girona, Leipzig, Sparta Praga si Bologna nu mai au sanse de calificare in optimi, fiind eliminate matematic. Acestea sunt meciurile: Aston Villa - Celtic Barcelona - Atalanta Bayer Leverkusen - Sparta Praga Bayern Munchen - Slovan Bratislava Brest - Real Madrid Dinamo Zagreb - AC Milan Dortmund - Shakhtar Donetsk Girona - Arsenal Inter - Monaco Juventus - Benfica Lille - Feyenoord Manchester City - Club Brugge PSV - Liverpool Salzburg - Altetico Madrid Sporting - Bologna Sturm Graz - RB Leipzig Stuttgart - PSG Young Boys - Steaua Roșie Belgrad @armando77 @JocelynEon @Pottrivitul @Iulyan20 @cristi bug @nellu2012 @altmarz @Cozonac77 @danp123 @farafiltre cat si ceilalti utilizatori pasionati de fotbal, inclusiv fetele, ce rezultate prevedeti pentru meciurile de diseara? Poate facem si un bilet, de ce nu? Salut. Încerc și eu câteva pronosticuri: Villa-Celtic-GG sau P2,5 Barca-Atalanta- GG și peste 2,5 Leverkusen-Sparta-1 pauză Bayern-Slovan-1 și peste 2,5 Brest -Real M-2 și peste 2,5 D. Zagreb-AC Milan-PSF2 Dortmund-Shakhtar-peste 2,5 Girona-Arsenal-PSF2 Inter-Monaco-GG sau peste 2,5 Juventus-Benfica-GG sau peste 2,5 Man.City-C. Brugge-1 și peste 2,5 PSV-Liverpool-peste 2,5 Salzburg-At. Madrid-2 și peste 2,5 Sporting-Bologna-1 St.Graz-Leipzig-sub3,5 Stuttgart-PSG-2 și peste 2,5 Y.Boys-Steaua Roșie B.-GG sau peste 2,5 Sa avem spor !!! 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4203 Postat Miercuri la 14:04 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Miercuri la 14:04 Când sunt Prea multe meciuri (cum sunt în seara asta) pe mine mă bulversează și tot timpul aleg (cel puțin!) o gherlă. Aș miza pe Barcelona, Real și Arsenal soliste... Și mai câteva meciuri cu GG sau 3+. Dar nu m-am hotărât care. În schimb, pe mâine seară... Nu știu de ce aș pune FCSB că marchează 2 goluri. Așa mi-ar placea mie, aia e clară treaba, și Nici imposibil n-ar fi. Dar de regulă când pariez pe echipe românești, pariez cu sufletul și mereu fut buha... 🥲 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7248 Postat Miercuri la 17:18 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Miercuri la 17:18 Eu asa le vad https://ibb.co/KjYkpBdk https://ibb.co/Wvy1MNz3 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Membru Premium Viorellus Reputație: 57 Postat Miercuri la 17:31 Oras:Sin City Oras:Sin City Membru Premium Postat Miercuri la 17:31 Na'searaaa, In afara e BVB(sper sa nu pierdem😑) si Sporting la care am mers pe solist cred ca vor fi goluri in seara asta... Vedem, oricum e un mini-campionat editia asta de cupe europene si acum e ultima etapa in UCL There will be excitement for sure 😄 Goluri si goale😏 vrem sa vedem, orice ar fi... Sa fie cu 🍀 la toți... Super topicul, felicitări, sa mai facem 🥹 1 Excommunicado...
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7248 Postat Miercuri la 18:01 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Miercuri la 18:01 Acum 29 minute, Viorellus a spus: Goluri si goale😏 Tare rau emisiunea aia. Ce vremuri... 😃 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Medveus Reputație: 10 Postat Miercuri la 18:20 Oras:Ar,Bh Oras:Ar,Bh Postat Miercuri la 18:20 Acum 17 minute, reptilozaurusrex a spus: Tare rau emisiunea aia. Ce vremuri... 😃 Chiar fain , am îmbătrânit 😅. Mulți au lovit virtual pe fetele din emisiune 😁👍 1
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7248 Postat Miercuri la 18:58 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Miercuri la 18:58 Acum 37 minute, Medveus a spus: Chiar fain , am îmbătrânit 😅. Mulți au lovit virtual pe fetele din emisiune 😁👍 Atunci ne-am facut antrenamentul 💪, ne-am pregatit pt. viata 👉👌😅 1 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Membru Premium altmarz Reputație: 6527 Postat Miercuri la 19:06 Membru Premium Postat Miercuri la 19:06 Din pacate, cred ca o sa castige si City azi. Speram ca macar una dintre echipele orientul mijlociu sa pice. 1
cristi bug Reputație: 1048 Postat Miercuri la 19:24 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Miercuri la 19:24 @reptilozaurusrex mă uit foarte puțin la meciuri urmăresc doar finalele mi-aș dori o finală AC Milan - Arsenal echipele mele favorite. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum