reptilozaurusrex Reputație: 6360 Postat 13 ore în urmă Partajează Postat 13 ore în urmă Meciuri tari in seara asta in Champions League: Shakhtar Donetsk - Young Boys Club Brugge - Aston Villa Paris SG - Atlético Madrid Sparta Praha - Brest Inter - Arsenal VfB Stuttgart - Atalanta Red Star Belgrad - FC Barcelona Bayern München - Benfica Feyenoord - Red Bull Salzburg 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33691 Postat 12 ore în urmă Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat 12 ore în urmă Acum 43 minute, reptilozaurusrex a spus: Meciuri tari in seara asta in Champions League: Shakhtar Donetsk - Young Boys Club Brugge - Aston Villa Paris SG - Atlético Madrid Sparta Praha - Brest Inter - Arsenal VfB Stuttgart - Atalanta Red Star Belgrad - FC Barcelona Bayern München - Benfica Feyenoord - Red Bull Salzburg Dupa mine tari sunt : PSG -Atletico și Inter-Arsenal . Pariat pe Psg si pe Inter . Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6189 Postat 8 ore în urmă Partajează Postat 8 ore în urmă Credeam ca e un topic pt. fanii Real dupa titlu Link spre comentariu
Membru Premium albdom82 Reputație: 3753 Postat 3 ore în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 10 ore, reptilozaurusrex a spus: Meciuri tari in seara asta in Champions League: Shakhtar Donetsk - Young Boys Club Brugge - Aston Villa Paris SG - Atlético Madrid Sparta Praha - Brest Inter - Arsenal VfB Stuttgart - Atalanta Red Star Belgrad - FC Barcelona Bayern München - Benfica Feyenoord - Red Bull Salzburg Mai e si meciul @Pottrivitul - AlexaNdra1q care se anunta a fi chiar finala 😂😂 Varul Tony e la pamant intradevar, are si o varsta (e batran am inteles 😁), dar totusi eu pariez pe el. Am incredere in Tony! 😀 P.S. Alexandrei nu i-am mai dat tag de frica blestemelor... 1 Link spre comentariu
Super Premium LUMIAR Reputație: 4 Postat 3 ore în urmă Oras:Nord Oras:Nord Super Premium Partajează Postat 3 ore în urmă 6 minutes ago, albdom82 said: Mai e si meciul @Pottrivitul - AlexaNdra1q care se anunta a fi chiar finala 😂😂 Varul Tony e la pamant intradevar, are si o varsta (e batran am inteles 😁), dar totusi eu pariez pe el. Am incredere in Tony! 😀 P.S. Alexandrei nu i-am mai dat tag de frica blestemelor... X 1 Link spre comentariu
Super Premium Pottrivitul Reputație: 197 Postat 19 minute în urmă Oras:București Oras:București Super Premium Partajează Postat 19 minute în urmă Acum 2 ore, albdom82 a spus: Mai e si meciul @Pottrivitul - AlexaNdra1q care se anunta a fi chiar finala 😂😂 Varul Tony e la pamant intradevar, are si o varsta (e batran am inteles 😁), dar totusi eu pariez pe el. Am incredere in Tony! 😀 P.S. Alexandrei nu i-am mai dat tag de frica blestemelor... Acum 2 ore, albdom82 a spus: Mai e si meciul @Pottrivitul - AlexaNdra1q care se anunta a fi chiar finala 😂😂 Varul Tony e la pamant intradevar, are si o varsta (e batran am inteles 😁), dar totusi eu pariez pe el. Am incredere in Tony! 😀 P.S. Alexandrei nu i-am mai dat tag de frica blestemelor... Citez o mahala , puțin altfel 🤏 " Are mama o fetiță cu urechi dă porc Suge , trage și înghite Toate la un loc 🤗" 😌 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum