reptilozaurusrex Reputație: 6640 Postat Vineri la 17:16 Postat Vineri la 17:16 Acum 5 minute, clubbing a spus: Sper sa fie si sa imi raspunda😂😂, ca sa il injur direct dar putem merge la el personal acasa sa ii dam cateva fumigene😂 Cred ca deja si-a schimbat domiciliul. 😅
Scorpions70 Reputație: 175 Postat Vineri la 17:17 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Vineri la 17:17 Acum 3 minute, 71laciport a spus: Art 83 din constitutie prevede altceva, daca johanis pe care l am auzit ce a declarat vrea altfel , este treaba lui . ARTICOLUL 83Durata mandatului (1) Mandatul Preşedintelui României este de 5 ani şi se exercită de la data depunerii jurământului. (2) Preşedintele României îşi exercită mandatul până la depunerea jurământului de Preşedintele nou ales. (3) Mandatul Preşedintelui României poate fi prelungit, prin lege organică, în caz de război sau de catastrofă. Nu vreau sa intru unele polemici....dar în constituție aceste trei puncte sunt menționate.🥂 1
KaraBenNemsi Reputație: 66 Postat Vineri la 17:17 Oras:Moscopole Oras:Moscopole Postat Vineri la 17:17 Acum 1 oră, Criticul a spus: Probabil dar modul de rezolvare ridică muuuulte întrebări. Adică pune sub semnul întrebării întregul mecanism democratic. Un asasinat ar fi fost mai puțin problematic și nu glumesc... Alegerile astea arată și ineficiența serviciilor de securitate, niciunul nu și-a făcut treaba... SRI e doar unul dar sunt mai multe, nu mai știu numărul exact dar peste 5 (SRI, SIE, STS, DIA, cel al MAI șamd). E o minciună cap coadă, s-a demonstrat pt oricine e un om corect și are puțină demnitate că nu există stat de drept, instituții, democrație…nu există decât mafia transpartinică de la butoane ( vezi coaliția imposibilă și incredibilă psd, pnl, usr, udmr ) cu statul paralel pă post de bodyguard. Singura “probă” în baza căreia au anulat alegerile a fost ultimul sondaj care arăta victoria zdrobitoare a lui Călin Georgescu. Decizia este ilegală, nu are niciun temei legal, cred că e o decizie unică în lume prin care aceeași instanță își anulează o decizie asupra căreia, atenție : nu exista cale de atac. Alegerile nu au fost fraudate la vot, niciun candidat și implicit nicio numărătoare paralelă nu a infirmat rezultate validate. Rezultatele oficiale corelate cu cele ale candidaților fac inutilă orice speculație a ceva ce noi nu putem verifica oricum : atacurile cibernetice. În ceea ce privește influențarea oamenilor prin Tik Tok e o mare mizerie, faptul că materialele nu ar fi fost marcate e o căcănărie ordinară, oamenii știau între cine au de ales, în momentul când îi vezi fața unui candidat știi că-ți cere votul, că d-aia se presupune că te duci să-l votezi. Și oricum simplu fapt că îi vîri unuia sub nas o poză, afișul, un filmuleț nu înseamnă că i-ai și obținut votul. Și una peste alta toți candidații au avut promovare pe toate rețelele, inclusiv Tik Tok. Argumentul suprem și de maxim bun simț : după victoria lui CG din primul tur s-a declanșat jihadul, cred că și copiii nenăscuți au auzit zbieretele reziștilor cum că CG e omul rușilor, că e comunist prăfuit, că e legionar, că e debil mintal, că s-a întâlnit cu extratereștrii, că nanoboții din Pepsi, că delirează, că doar proștii fără educație, fără școală, fără cultură îl votează și ce să vezi : mai mulți oameni vor să-l voteze. Eu în primul tur am votat cu Simion și după toată disperarea asta a hashtagilor și toată chirăiala am fost 1000% convins să-l votez. p.s. : până la anunțarea rezultatelor din primul tur nu mi-a apărut NICIO POSTARE cu CG. Eu l-am căutat și l-am văzut prima oară pă you tube după ce aur anunțase că vrea să l pună premier. Pt ăștia de vor insista cu promovarea fără marcaj electoral și finanțarea ilegală: cele mai șmechere staruri de la Hollywood, cu filme de succes, chiar și la oameni simpli !, au făcut propagandă deșănțată pt Kamala Harris la un nivel incomparabil mai mare decât campania lui CG. Rezultatul ? Victorie istorică a lui Trump. hashtagi rezist = putiniști anularea votului și arestarea contracandidatului în cel mai pur stil putinist 🤢🤮 Iohanea rămâne președinte 🤭😂 zic să-l numească ccr-ul pt încă 2 mandate până reușește să ne “educe”, abia acum înțeleg și eu programul România educată a lucrului bine făcut curat-murdar democrație nene Iancule ! Nu cred că mai revin asupra subiectului, sunt prea mulți mancurți p-aci 🤦🏻 🙆🏻♂️
6characters Reputație: 32 Postat Vineri la 17:17 Postat Vineri la 17:17 Toata lumea se bucura ca am evitat un mare dezastru. Pacat ca nu am sa va vad fetele peste 2-3 ani cand va dati seama de fapt ce s-a intamplat.
Oldredhead Reputație: 98 Postat Vineri la 17:18 Oras:București Oras:București Postat Vineri la 17:18 Cred ca mai toate comentariile sunt de prisos. Orice om normal la cap vede și discerne ce sa întâmplat. Cred ca ne am salvat în ceasul 12.Multi nu și imaginează măcar ce s ar fi întâmplat dacă ieșea nebunul asta președintele României
clubbing Reputație: 949 Postat Vineri la 17:18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Vineri la 17:18 Acum 2 minute, 71laciport a spus: Art 83 din constitutie prevede altceva, daca johanis pe care l am auzit ce a declarat vrea altfel , este treaba lui . Deabia a dat din gura dar e ok..putea sa ramana si dupa 21 Santa Klauss mie imi pare rau😓😓
armando77 Reputație: 5147 Postat Vineri la 17:23 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Postat Vineri la 17:23 Acum 23 minute, Almitak1 a spus: Te rog să îmi dai un singur ceiteriu obiectiv după care acum e mai rău decât acum 35 de ani. Cat despre ruși, normal ca o ținem cu rușii când respectivul candidat zice ca nu vrea în NATO și în Schengen și ca el vrea “neutralitate”. Nu exista neutralitate in zona asta geografica, niciodată nu a existat. Iar orice insinuare de anti NATO mă face să mă gândesc la noi deschilotati în fața prietenului rus. Iar de-a lungul istoriei din postura asta nu am scăpat niciodată neviolati. refeeitor la ambasade, cu băiatul ăla nu ne mai zic ambasadele, ci o singura ambasadă. De la est. Singurul criteriu e votul , dacă nici ăla nu mai e liber , atunci e dictatura . Nu a ieșit cine vrea puterea, repetam alegerile nu ? Și Putin râdea de noi n-ai văzut 🤷♂️. Eu zic că de la vest ;Franta și SUA . Nu suntem neutri sau am scăpat neviolati pentru că suntem datori vânduți de guvernanții ăștia care au fost de la revolutie până acum . Ceaușescu a lăsat tara cu zero datorii , acum suntem vânduți pe 3 generații de acum încolo .
clubbing Reputație: 949 Postat Vineri la 17:23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Vineri la 17:23 Acum 7 minute, reptilozaurusrex a spus: Cred ca deja si-a schimbat domiciliul. 😅 Daca e in România il aflu😎
Criticul Reputație: 4754 Postat Vineri la 17:24 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Postat Vineri la 17:24 Problema MARE și GRAVĂ e alta: românii sunt ușor de prostit iar odată prostiți devin încăpățânați și nu vor să recunoască și să corecteze. Cu alte cuvinte, România e o țară vulnerabilă în fața unui demagog. 1
clubbing Reputație: 949 Postat Vineri la 17:32 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Vineri la 17:32 Acum 4 minute, armando77 a spus: Singurul criteriu e votul , dacă nici ăla nu mai e liber , atunci e dictatura . Nu a ieșit cine vrea puterea, repetam alegerile nu ? Și Putin râdea de noi n-ai văzut 🤷♂️. Eu zic că de la vest ;Franta și SUA . Nu suntem neutri sau am scăpat neviolati pentru că suntem datori vânduți de guvernanții ăștia care au fost de la revolutie până acum . Ceaușescu a lăsat tara cu zero datorii , acum suntem vânduți pe 3 generații de acum încolo . Voiai sa ne ducem catre Est?
Membru Premium v92610 Reputație: 3087 Postat Vineri la 17:36 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Vineri la 17:36 16 minutes ago, armando77 said: Sondajele îl dădeau câștigător cu 65% pe Kremlinescu și de aia au intervenit , mai exact au dictat aliații noștri . Susținut ilegal de Rusi că promovarea lui pe toktok a fost abia pe locul 5 . E mai bine sa promoveze din banii noștri la TV ? La americani sunt sponsori privați , Elon Musk , nu se i-a de la bugetul de stat să plătească televiziunile să spună ce vor ei . Sondajele care? Promovarea aia a lui care era facuta si ilegal pentru ca nu spuneau ca e promovare PLATITA a unui candidat si astfel manipula lumea ca o jigodie si fenta algoritmii rahatului ala de aplicatie, l-a dus de la 0 barat pana pe locul 5 dintre candidati in decurs de vreo 3 saptamani sau o luna maxim, fix acum inainte de turul I, in conditiile in care ceilalti erau sustinuti de partide politice si ajunsesera la cifrele alea de vizualizari de la inceputul anului, adica in vreo 11 luni. Am mai pus o data explicatia de ce e extrem de bizar cum a ajuns asta pe 5 asa peste noapte. Lasam asta la o parte; intrebare de baraj: daca nea 5g kremlinescu venea si spunea adevarul din capul locului, "ba baieti, mie mi-au dat Putin si FSB-ul niste milioane de euro si cateva mii de boti, sa imi fac campanie pe aici ca sa ma alegeti presedinte. Votati-ma!". Cam cate miliarde de voturi zici ca mai lua tovarasu asta in turul 1? Nu stiu cum e mai bine sa se promoveze, daca legea le permite sa faca pe banii nostri la tv, aia e legea in Romanica. Nu ne convine asa, facem petitii la parlamentari sa o modifice sau votam pe altii care o schimba. Dar de preferat nu dilimaci fascisti si care vor sa fim "tovarasi" cu Putin. 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
armando77 Reputație: 5147 Postat Vineri la 17:36 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Postat Vineri la 17:36 Acum 1 minut, clubbing a spus: Voiai sa ne ducem catre Est? Nu în nici un caz , doar in vizită în piața roșie și la metrourile rusești as vrea sa le vizitez că sunt superbe . Ce sa vad și in vest , turnuri , zgârie nori , din sticla și metal 😂
clubbing Reputație: 949 Postat Vineri la 17:37 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Vineri la 17:37 Chiar acum, armando77 a spus: Nu în nici un caz , doar in vizită în piața roșie și la metrourile rusești as vrea sa le vizitez că sunt superbe . Ce sa vad și in vest , turnuri , zgârie nori , din sticla și metal 😂 Mai bine sa vad metal si sticla in vest decat,pe spurcatii de rusi.🖕
Almitak1 Reputație: 21 Postat Vineri la 17:38 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Vineri la 17:38 8 minutes ago, armando77 said: Singurul criteriu e votul , dacă nici ăla nu mai e liber , atunci e dictatura . Nu a ieșit cine vrea puterea, repetam alegerile nu ? Și Putin râdea de noi n-ai văzut 🤷♂️. Eu zic că de la vest ;Franta și SUA . Nu suntem neutri sau am scăpat neviolati pentru că suntem datori vânduți de guvernanții ăștia care au fost de la revolutie până acum . Ceaușescu a lăsat tara cu zero datorii , acum suntem vânduți pe 3 generații de acum încolo . Votul este liber. Problema este ca a fost manipulat și influențat de prietenii de la est. Cred ca până și tu ești de acord ca așa este. Alegeri mai corecte ca astea nu cred ca am avut, din punct de vedere al organizării. Să ne aducem aminte ca in trecut votau morții. cat despre cultul lui Ceaușescu, s-a ne aducem aminte cum era. Nu știu ce vârsta ai tu, dar eu îmi aduc aminte ca aveam 7-8 ani și mă trezea bunica la 5 dimineața să mă trimită cu capacul de butelii să țin rând. Iar la 8 venea ea cu butelia și ghiozdanul. Rămânea ea la coadă și eu plecam la școală. Și mai am imaginea întipărită în memorie cu alimentara care era absolut goală, cu excepția lăzii de pâine în care era sferturi de pâine. Câte un sfert de persoană. Așa ca nu mi-l ridica în slăvi pe Ceaușescu. Nu știu cu ce mă ajută pe mine ca nu avea Romania datorii atunci. Acum are datorii și încă foarte mari. Dar și lucrările de infrastructură sunt în plină desfășurare. Care sper să aducă și ceva investiții. Iar izolarea față de Europa și gonirea investitorilor nu ajută deloc. Coreea de Nord nu prosperă cu economia închisă a lor. Nici lor nu le plac investitorii străini.
Membru Premium v92610 Reputație: 3087 Postat Vineri la 17:39 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Vineri la 17:39 13 minutes ago, armando77 said: Singurul criteriu e votul , dacă nici ăla nu mai e liber , atunci e dictatura . Nu a ieșit cine vrea puterea, repetam alegerile nu ? Și Putin râdea de noi n-ai văzut 🤷♂️. Eu zic că de la vest ;Franta și SUA . Nu suntem neutri sau am scăpat neviolati pentru că suntem datori vânduți de guvernanții ăștia care au fost de la revolutie până acum . Ceaușescu a lăsat tara cu zero datorii , acum suntem vânduți pe 3 generații de acum încolo . Votul a fost liber, dar daca nu se respecta legea complet anulam de cate ori e nevoie, pana totul se face corect. Putin radea pentru ca a vazut ca i-a iesit schema cu asta perfect, l-a bagat in turul 2 de pe primul loc. De-aia ranjea ca o hiena, in caz ca nu te-ai prins. Vad ca esti nostalgic dupa Ceausescu si tot mesteci texte de la Aur si Sosoaca, ce sa zic am inteles sanatate. 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Membru Premium v92610 Reputație: 3087 Postat Vineri la 17:41 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Vineri la 17:41 18 minutes ago, Criticul said: Problema MARE și GRAVĂ e alta: românii sunt ușor de prostit iar odată prostiți devin încăpățânați și nu vor să recunoască și să corecteze. Cu alte cuvinte, România e o țară vulnerabilă în fața unui demagog. Romanii nu vor democratie, ei vor un tatuc sau ayatollah care sa le spuna ce sa gandeasca si ce si cum sa faca, din sculare in culcare, sa nu isi oboseasca creierasu' prea tare. De-aia plang atatia dupa dictatori si vor sa voteze altii in continuare. 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
armando77 Reputație: 5147 Postat Vineri la 17:46 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Postat Vineri la 17:46 Acum 2 minute, v92610 a spus: Votul a fost liber, dar daca nu se respecta legea complet anulam de cate ori e nevoie, pana totul se face corect. Putin radea pentru ca a vazut ca i-a iesit schema cu asta perfect, l-a bagat in turul 2 de pe primul loc. De-aia ranjea ca o hiena, in caz ca nu te-ai prins. Vad ca esti nostalgic dupa Ceausescu si tot mesteci texte de la Aur si Sosoaca, ce sa zic am inteles sanatate. Daca vrei sa ști nici nu am fost la vot în primul tur . Și în turul doi era greu de ales , gen alegeri intre Iliescu (sida) și Vadim ( cancer) asta era . Se pare că sida nu are efect asupra unora , chiar din contră 😂
Criticul Reputație: 4754 Postat Vineri la 17:46 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Postat Vineri la 17:46 Eu am o propunere de afaceri: să facem o schemă Ponzi, o promovăm pe Tik-Tok și într-o lună suntem toți miliardari în EUR... După aia ne luăm tălpășița în Thailanda unde ne luăm fiecare câte o mie de fete... 😛
armando77 Reputație: 5147 Postat Vineri la 17:52 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Postat Vineri la 17:52 Acum 12 minute, v92610 a spus: Votul a fost liber, dar daca nu se respecta legea complet anulam de cate ori e nevoie, pana totul se face corect. Putin radea pentru ca a vazut ca i-a iesit schema cu asta perfect, l-a bagat in turul 2 de pe primul loc. De-aia ranjea ca o hiena, in caz ca nu te-ai prins. Vad ca esti nostalgic dupa Ceausescu si tot mesteci texte de la Aur si Sosoaca, ce sa zic am inteles sanatate. Votul a fost liber cum spui și asta i-a speriat , nu se așteptau la așa ceva . Votul dat de români a fost unul împotriva sistemului , a clasei politice actuale , nu conta că candidatul s-a numit Georgescu , Vasilescu , Basescu , tot un escu 😂 Asta a fost ideea după mine , nu că sunt nostalgic după Ceasescu sau texte de la Aur .Numai bine , weekend plăcut !
beleauaxxx Reputație: 193 Postat Vineri la 17:52 Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Postat Vineri la 17:52 Dovada că suntem o țară liberă este ce s-a întâmplat acum . 😁Rușii au încercat să fure alegerile și nu le-a mers Mergem mai departe, avem alegeri de Crăciun 😂
Criticul Reputație: 4754 Postat Vineri la 17:54 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Postat Vineri la 17:54 Chiar acum, armando77 a spus: Daca vrei sa ști nici nu am fost la vot în primul tur . Eu poate îl votam în primul tur, considerând că nu are șanse, că protest antisistem... asta la concurență cu două stampile puse pe buletin. O bună parte din voturi au fost antisistem, cei ce au votat așa poate și-ar fi modificat votul după ce au aflat cum este în realitate. Doar că voturile venite de la AUR și SOS le-ar fi depășit pe cele ale "răzgandacilor". Oare politicienii au realizat ce vor românii?!? Sau tot în bula lor au rămas? Întrebări retorice, nu îi suspectez de inteligență, vor pune tot în seama acțiunilor rusești, nerealizând că acțiunile lor au pregătit terenul acestora, altfel puteau rușii să cheltuiască miliarde cu propagandă peste tot și tot nu impuneau pe cineva favorabil lor. PS: acum am șanse să merg pe autostradă până la București, sper să ajung și la granița de Vest pe autostradă... 😛 1
Criticul Reputație: 4754 Postat Vineri la 17:54 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Postat Vineri la 17:54 Acum 2 minute, armando77 a spus: ... Votul dat de români a fost unul împotriva sistemului , a clasei politice actuale... Cred că am scris în același timp. 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3087 Postat Vineri la 17:59 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Vineri la 17:59 1 minute ago, armando77 said: Votul a fost liber cum spui și asta i-a speriat , nu se așteptau la așa ceva . Votul dat de români a fost unul împotriva sistemului , a clasei politice actuale , nu conta că candidatul s-a numit Georgescu , Vasilescu , Basescu , tot un escu 😂 Asta a fost ideea după mine , nu că sunt nostalgic după Ceasescu sau texte de la Aur .Numai bine , weekend plăcut ! Daca era doar asta si nu o manipulare "de proportii cosmice" cum zicea kremlinel sa isi caute Romania proiecte in care sa se implice, Simion probabil era pe locul 1 detasat, nu sonache asta de care nu auzise nici pulea pana acum 2 luni. Eu inteleg asta cu votul impotriva clase politice actuale, dar si-au ales CEL MAI PROST om caruia sa isi dea votul ala anti clasa politica. Mai ales ca inclusiv Georgescu asta salvatorul tarii a atarnat pe la diverse partide si politicieni de-a lungul timpului, inca de la Revolutie. Daca voiau sa voteze contra clasei politice, aveau destule alte variante. Iar la parlamentare nu stiu cum dracu s-a facut ca n-au mai fost asa contra clasei politice, din moment ce a iesit pesede-ul pe 1. In fine, faptul e consumat. 3 1 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
armando77 Reputație: 5147 Postat Vineri la 18:04 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Postat Vineri la 18:04 Acum 2 minute, v92610 a spus: Daca era doar asta si nu o manipulare "de proportii cosmice" cum zicea kremlinel sa isi caute Romania proiecte in care sa se implice, Simion probabil era pe locul 1 detasat, nu sonache asta de care nu auzise nici pulea pana acum 2 luni. Eu inteleg asta cu votul impotriva clase politice actuale, dar si-au ales CEL MAI PROST om caruia sa isi dea votul ala anti clasa politica. Mai ales ca inclusiv Georgescu asta salvatorul tarii a atarnat pe la diverse partide si politicieni de-a lungul timpului, inca de la Revolutie. Daca voiau sa voteze contra clasei politice, aveau destule alte variante. Iar la parlamentare nu stiu cum dracu s-a facut ca n-au mai fost asa contra clasei politice, din moment ce a iesit pesede-ul pe 1. In fine, faptul e consumat. Daca eram pensionar votam și eu cu PSD-ul , îmi marea pensia sa merg mai mult la fetițe 🤭😂 @deliaro_deep cred că ar trebui sa schimbi titlul topicului acum 😂 1
clubbing Reputație: 949 Postat Vineri la 18:08 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Vineri la 18:08 Acum 3 minute, armando77 a spus: Daca eram pensionar votam și eu cu PSD-ul , îmi marea pensia sa merg mai mult la fetițe 🤭😂 @deliaro_deep cred că ar trebui sa schimbi titlul topicului acum 😂 Poate sa puna votati Bolojan😂😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum