armando77 Reputație: 5147 Postat Vineri la 18:10 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Postat Vineri la 18:10 Acum 7 minute, v92610 a spus: Daca era doar asta si nu o manipulare "de proportii cosmice" cum zicea kremlinel sa isi caute Romania proiecte in care sa se implice, Simion probabil era pe locul 1 detasat, nu sonache asta de care nu auzise nici pulea pana acum 2 luni. Eu inteleg asta cu votul impotriva clase politice actuale, dar si-au ales CEL MAI PROST om caruia sa isi dea votul ala anti clasa politica. Mai ales ca inclusiv Georgescu asta salvatorul tarii a atarnat pe la diverse partide si politicieni de-a lungul timpului, inca de la Revolutie. Daca voiau sa voteze contra clasei politice, aveau destule alte variante. Iar la parlamentare nu stiu cum dracu s-a facut ca n-au mai fost asa contra clasei politice, din moment ce a iesit pesede-ul pe 1. In fine, faptul e consumat. Ști ce a spus Mark Twain -"Daca prin vot am putea schimba ceva , nimeni nu ne-ar mai lasă să votam". Este doar o iluzia a alegerilor libere cu venirea salvatorului .
Criticul Reputație: 4754 Postat Vineri la 18:13 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Postat Vineri la 18:13 Acum 11 minute, v92610 a spus: ... Eu inteleg asta cu votul impotriva clase politice actuale, dar si-au ales CEL MAI PROST om caruia sa isi dea votul ala anti clasa politica. Mai ales ca inclusiv Georgescu asta salvatorul tarii a atarnat pe la diverse partide si politicieni de-a lungul timpului, inca de la Revolutie.Daca voiau sa voteze contra clasei politice, aveau destule alte variante. Știai de el ÎNAINTE de turul 1? Pentru mulți era cel mai necunoscut, adică cel mai bun mod de a-ți arăta disprețul față de clasa politică, după anularea votului...
Scorpions70 Reputație: 175 Postat Vineri la 18:14 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Vineri la 18:14 Acum 9 minute, armando77 a spus: Daca eram pensionar votam și eu cu PSD-ul , îmi marea pensia sa merg mai mult la fetițe 🤭😂 @deliaro_deep cred că ar trebui sa schimbi titlul topicului acum 😂 Faceți "sex" și nu....război!🤣🤣🤣 1
fakeaccount Reputație: 2210 Postat Vineri la 18:16 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Postat Vineri la 18:16 5 hours ago, Onlyfire said: Sasul ramane la butoane. Va instala si noul guvern. Noaptea mintii fratilor. In ce tara traim… Da, o să avem guvern înainte de președinte, nu invers. 1
armando77 Reputație: 5147 Postat Vineri la 18:18 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Postat Vineri la 18:18 Acum 2 minute, Scorpions70 a spus: Faceți "sex" și nu....război!🤣🤣🤣 Ai dreptate , să revenim la recenzii
reptilozaurusrex Reputație: 6640 Postat Vineri la 18:20 Postat Vineri la 18:20 Acum 15 minute, armando77 a spus: Daca eram pensionar votam și eu cu PSD-ul , îmi marea pensia sa merg mai mult la fetițe 🤭😂 @deliaro_deep cred că ar trebui sa schimbi titlul topicului acum 😂 Sa puna un "NU" in fata titlului ca oricum nu conteaza votul nostru, al poporului. 1
armando77 Reputație: 5147 Postat Vineri la 18:26 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Postat Vineri la 18:26 Acum 5 minute, reptilozaurusrex a spus: Sa puna un "NU" in fata titlului ca oricum nu conteaza votul nostru, al poporului. Și dacă nu ieșim , ies de-ai lor , camarila de partid 😅
clubbing Reputație: 949 Postat Vineri la 18:27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Vineri la 18:27 Acum 6 minute, reptilozaurusrex a spus: Sa puna un "NU" in fata titlului ca oricum nu conteaza votul nostru, al poporului. Cred ca conteaza,dar nu vrem noi sa vedem..
reptilozaurusrex Reputație: 6640 Postat Vineri la 18:27 Postat Vineri la 18:27 Chiar acum, armando77 a spus: Și dacă nu ieșim , ies de-ai lor , camarila de partid 😅 Orice am vota noi, nu se valideaza pana nu iese omul lor, care o fi ala...
Membru Premium v92610 Reputație: 3087 Postat Vineri la 18:30 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Vineri la 18:30 8 minutes ago, Criticul said: Știai de el ÎNAINTE de turul 1? Pentru mulți era cel mai necunoscut, adică cel mai bun mod de a-ți arăta disprețul față de clasa politică, după anularea votului... Eu auzisem de asta de prin 2013 sau cand era vehiculat ca posibil premier desemnat de Basau la un moment dat (bineinteles ca a ramas la stadiul de zvon), dar cam atat. Anul asta am aflat cu cateva zile inainte de turul 1 ca ar candida, dar mi s-a parut o glumita de om plictisit, la fel ca la Kelemen. Pe aia care au pus stampila pe asta in t1 ii inteleg, mai ales ca foarte multi habar n-aveau nimic despre el. Pe cei care aveau de gand sa o faca si in turul 2, dupa toate mizeriile care au iesit la suprafata despre el, niciodata. Erau mai ok Floricica dansatoarea, Bianca Dragusanu, Romeo Fantastik ori Florin Salam pentru Cotroceni decat dementul asta. 1 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
armando77 Reputație: 5147 Postat Vineri la 18:32 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Postat Vineri la 18:32 Acum 2 minute, reptilozaurusrex a spus: Orice am vota noi, nu se valideaza pana nu iese omul lor, care o fi ala... Se știe , ii dam de lucru d-nei Cleopatra acum , să vorbim codificat să-i nu-i facem probleme 🤭😂 1
reptilozaurusrex Reputație: 6640 Postat Vineri la 18:33 Postat Vineri la 18:33 Acum 1 minut, clubbing a spus: Cred ca conteaza,dar nu vrem noi sa vedem.. Am vazut, boss. Peste 9 milioane de romani au votat in primul tur, si-au pierdut timp din viata lor pentru a-si alege presedintele...ca sa ce?? L-am votat pe Ciuca in primul tur, n-a fost sa fie, dar respect voturile altora. Daca ei au votat CG si Lasconi, in mod normal ar fi trebuit sa alegem unul dintre cei doi duminica, nu sa anuleze alegerile doar pt ca nu iesea omul lor. 1
reptilozaurusrex Reputație: 6640 Postat Vineri la 18:33 Postat Vineri la 18:33 Chiar acum, armando77 a spus: Se știe , ii dam de lucru d-nei Cleopatra acum , să vorbim codificat să-i nu-i facem probleme 🤭😂 Hai in pm atunci. =)))) 1
beleauaxxx Reputație: 193 Postat Vineri la 18:36 Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Postat Vineri la 18:36 Oricum mai mult de 21% nu a primit nici unul din candidații la alegerile prezidențiale. Mai bine că s-au anulat voturile. Puțin foarte puțin mai ales că au votat doar 52% din cei cu drept de vot Asta înseamnă că nu avem încredere în nici unul din candidații care candidează .
clubbing Reputație: 949 Postat Vineri la 18:37 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Vineri la 18:37 Acum 3 minute, reptilozaurusrex a spus: Am vazut, boss. Peste 9 milioane de romani au votat in primul tur, si-au pierdut timp din viata lor pentru a-si alege presedintele...ca sa ce?? L-am votat pe Ciuca in primul tur, n-a fost sa fie, dar respect voturile altora. Daca ei au votat CG si Lasconi, in mod normal ar fi trebuit sa alegem unul dintre cei doi duminica, nu sa anuleze alegerile doar pt ca nu iesea omul lor. Cred ca e gluma asta si o tratez asa,ti se pare ca asta e motivul de anulare a votului ca nu iesea cine trebuie?
armando77 Reputație: 5147 Postat Vineri la 18:37 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Postat Vineri la 18:37 Chiar acum, reptilozaurusrex a spus: Hai in pm atunci. =)))) Are mult de șters , mai bine șterge tot topicul 😂 Lasa că nu observă că nu i-am dat tag 😂. Ai văzut și ea când avea probleme cu șefu scria toată ziua pe Curte , acum când " s-a văzut cu sacii în căruță " ioc 🤭😂 P.S. Sper că știe de glumă 🤭
reptilozaurusrex Reputație: 6640 Postat Vineri la 18:40 Postat Vineri la 18:40 Acum 1 minut, armando77 a spus: Are mult de șters , mai bine șterge tot topicul 😂 Lasa că nu observă că nu i-am dat tag 😂. Ai văzut și ea când avea probleme cu șefu scria toată ziua pe Curte , acum când " s-a văzut cu sacii în căruță " ioc 🤭😂 P.S. Sper că știe de glumă 🤭 Sa speram ca nu citeste @cleopatra01 pe aici si ne lasa fara topicul asta de bascalie.😂 1
armando77 Reputație: 5147 Postat Vineri la 18:41 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Postat Vineri la 18:41 Chiar acum, reptilozaurusrex a spus: Sa speram ca nu citeste @cleopatra01 pe aici si ne lasa fara topicul asta de bascalie.😂 Iuda aici erai 🙈😂 1
Scorpions70 Reputație: 175 Postat Vineri la 18:43 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Vineri la 18:43 Acum 1 minut, reptilozaurusrex a spus: Sa speram ca nu citeste @cleopatra01 pe aici si ne lasa fara topicul asta de bascalie.😂 Stai liniștit...toți aveți dosare făcute!😂 1 1
Super Premium Pottrivitul Reputație: 141 Postat Vineri la 18:45 Oras:București Oras:București Super Premium Postat Vineri la 18:45 Acum 6 minute, reptilozaurusrex a spus: Am vazut, boss. Peste 9 milioane de romani au votat in primul tur, si-au pierdut timp din viata lor pentru a-si alege presedintele...ca sa ce?? L-am votat pe Ciuca in primul tur, n-a fost sa fie, dar respect voturile altora. Daca ei au votat CG si Lasconi, in mod normal ar fi trebuit sa alegem unul dintre cei doi duminica, nu sa anuleze alegerile doar pt ca nu iesea omul lor. Frate , ca idee ai dreptate. Da dacă s-a constat nereguli grave și poate de natură penală, e normal să se oprească totul. Sunt obligați față de alegători, să iasă în față instituțiile statului și să spună motivul, sau motivele pentru care s-a luat decizia . PS - e înmormântare pe tik tok 🤣🤣 1 1
Scorpions70 Reputație: 175 Postat Vineri la 18:48 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Vineri la 18:48 Acum 1 minut, Pottrivitul a spus: PS - e înmormântare pe tik tok 🤣🤣 Înmormântare zici?! Da de unde, îi pregătesc pomană de șase luni...🤭😉
beleauaxxx Reputație: 193 Postat Vineri la 18:48 Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Postat Vineri la 18:48 Mai bine lăsați politica pe site-ul ăsta că deja a-ți luat-o razna câțiva 😁
armando77 Reputație: 5147 Postat Vineri la 18:50 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Postat Vineri la 18:50 Acum 5 minute, Scorpions70 a spus: Stai liniștit...toți aveți dosare făcute!😂 Sa vina , ii aștept , au bătut și mascații la ușă , sunt obișnuit 😂😂😂
Criticul Reputație: 4754 Postat Vineri la 18:50 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Postat Vineri la 18:50 Acum 14 minute, v92610 a spus: ... Variantă plauzibilă auzită acum: Nu a intrat Ciolacu în turul 2,s-a încercat rezolvarea prin renumararea voturilor (DECIZIA CCR CU 4 JUDECĂTORI NUMIȚI DE PSD), nu s-a reușit așa că au așteptat dar când au văzut că balanța s-a răsturnat în favoarea lui Lasconi (deci nu rămâneam fără președinte în urmă arestării, dacă ar fi ieșit CG) au acționat pentru anulare ca să poată ajunge Ciolacu președinte. 😛 E posibil, acum cred că orice e posibil, inclusiv că Putin e agent CIA pus să distrugă Rusia. 1
reptilozaurusrex Reputație: 6640 Postat Vineri la 18:50 Postat Vineri la 18:50 Acum 13 minute, clubbing a spus: Cred ca e gluma asta si o tratez asa,ti se pare ca asta e motivul de anulare a votului ca nu iesea cine trebuie? Chiar nu glumesc. Asta e teoria mea si nu numai a mea.. Acum 5 minute, Pottrivitul a spus: Frate , ca idee ai dreptate. Da dacă s-a constat nereguli grave și poate de natură penală, e normal să se oprească totul. Sunt obligați față de alegători, să iasă în față instituțiile statului și să spună motivul, sau motivele pentru care s-a luat decizia . PS - e înmormântare pe tik tok 🤣🤣 Cand s-a aprobat participarea lui, de ce nu s-au interesat de el sa vada cine este CG?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum