Sari la conținut

Ieșiți la vot!!

Postări Recomandate

• Super Premium
  • Oras:București
Postat
Acum 1 minut, TreiParale a spus:

De cand cu pandemia, AUR a facut circ si panarama in societate si nu numai. S-a ajuns aici la un punct de cotitura, din cauza mafiei pesedenele care au lasat pe astia sa creasca. De ciolanis nu mai zic, ca e distrus Romania in 10 ani de mandat, Romania esuata. Ciolacu a vrut sa para un fel de superman care salveaza Romania de extremisti, dar si-a luat-o peste bot. Nu cred ca Ciolacu va candida din nou pentru postul de presedinte, pentru ca va pierde garantat, mai degraba pentru postul de premier. Cat de cretini sa vie pesedistii sa moara din nou cu Ciolacu de mana? ai da cioara de pe gard pe vrabia din mana? Nu cred ca Ciolacu este atat de retardat.

Sincer vă spun  

Mie îmi plăcea ( om de stat) Adrian Năstase  . 

Acum , ( poate mă înșel) îl văd pe  Ilie Bolojan .  Da îmi doresc și eu un presedinte patriot .  Nu  unul  care iese în evidență  cu scandal .....  că din păcate,  ăștia câștigă popularitate și încrederea oamenilor 😔.  

• Oras:Moscopole
Postat
Acum 52 minute, TreiParale a spus:

@KaraBenNemsi ai vazut cum CG11 a luat-o peste bot? Degeaba se inscrie din nou, el si cu Sosoaca pentru ca vor fi scosi din lista candidatilor pentru presedintie. Mai ramane doar licheaua de George Simion, omul rusilor , fostul informator KGB Petru Racanel   ibb.co / 72ygych  🙄. Daca nu este scos in afara legii Simion, inseamna ca ce a facut CCR prin mana lui Ciolacu a fost o manevra parsiva de distrugere a democratiei.

Bă cum dreaq Șoșoaca e europarlamentar și a fost lăsată, mă rog partidul ei, să candideze pt Parlamentul României, dar n-a avut voie la președinție ? A fost clar o manevră a statului paralel de a-o scoate din cursă, o să vedem și care a fost motivul din spate. 
De ce să-l scoată pă CG ? Are măcar vreo acuzație ? De sentință nici nu vorbesc…

George Simion ? Păi s-au declasificat informațiile “secrete” și s-a văzut de ce e persoana non grata în Republica Moldova și Ucraina. Nu e omul rușilor, dimpotrivă lupta pt drepturile românilor ! Prima interdicție i-a dat-o Igor Dodon, cu adevărat omul rușilor. Ciocalu știa informațiile despre Simion, el are certificat Orniss și are acces la informații secrete, dar se făcea că plouă și lăsa să planeze misterul. 
Narativul de om al rușilor s-a aplicat rând pe rând oricăruia a părut la un moment dat că are șanse la postul de președinte. Au început cu Geoană, proaspăt revenit de la vârful NATO, a continuat cu Simion și acum cu Călin Georgescu. E un tipar, dacă nu ești dobitoc vei constata că după omul rușilor se va vorbi de corupție și legionarism. 
E simplu ca lumina zilei, regimul Iohannis încearcă să lase la putere tot un regim progresist. Nu vreau să ieșim din NATO, din UE și nu sunt deloc fan al rușilor, dimpotrivă pă ruși și pă nemți îi socotesc cei mai mari dușmani ai României în epoca modernă. Rușii sunt de departe cei mai periculoși, vezi cât de puternic i-au rupt pe moldovenii din Basarabia de noi. De asta îmi doresc ca Ucraina să iasă independentă din război și să adere rapid la UE măcar, dacă în NATO nu vor s-o primească acum. Din păcate nu văd cum ar putea reuși să-și recupereze teritoriile, doar sprijinul cu armament nu ajunge și din ce văd NATO nu are nicio intenție de a interveni militar. Și cu toată dragostea, nici eu nu aș vrea să merg în război pt a recupera Ucraina teritorii. 

• Oras:Bucuresti
Postat
1 minute ago, Pottrivitul said:

Sincer vă spun  

Mie îmi plăcea ( om de stat) Adrian Năstase  . 

Acum , ( poate mă înșel) îl văd pe  Ilie Bolojan .  Da îmi doresc și eu un presedinte patriot .  Nu  unul  care iese în evidență  cu scandal .....  că din păcate,  ăștia câștigă popularitate și încrederea oamenilor 😔.  

Bine zici, Simion, Sosoaca, CG11 sunt niste impostori pusi pe scandal. Au profitat de pe seama oamenilor de buna credinta, care au vrut schimbare inspre bine si i-au pacalit. Trebuie sa vina si nota de plata!

• Like 1
  • Super Premium
Postat
Acum 9 minute, dydy.v.1.1 a spus:

Dacă o instanta face o condamnare pe niște note informative de la servicii ne întoarcem cu 35 ani în urma ,asta este precedentul care trebuie evitat ,asta tot spun. 

Nu am treaba cu CG , dacă este vinovat sa fie judecat și condamnat pe baza unor probe corecte nu făcături ale serviciilor, aici e mare problema!!  Sa fie pedepsit corect ,nu abuziv ! 

Da nu înțeleg,  care sunt argumentele tale , că  CG  ar fi un presedinte bun pentru noi .  

Logic că nimeni nu-și dorește abuzuri.  

• Mersi 1
Postat
1 oră în urmă, TreiParale a spus:

@KaraBenNemsi ai vazut cum CG11 a luat-o peste bot? Degeaba se inscrie din nou, el si cu Sosoaca pentru ca vor fi scosi din lista candidatilor pentru presedintie. Mai ramane doar licheaua de George Simion, omul rusilor , fostul informator KGB Petru Racanel   ibb.co / 72ygych  🙄. Daca nu este scos in afara legii Simion, inseamna ca ce a facut CCR prin mana lui Ciolacu a fost o manevra parsiva de distrugere a democratiei.

Bă cum dreaq Șoșoaca e europarlamentar și a fost lăsată, mă rog partidul ei, să candideze pt Parlamentul României, dar n-a avut voie la președinție ? A fost clar o manevră a statului paralel de a-o scoate din cursă, o să vedem și care a fost motivul din spate. 
De ce să-l scoată pă CG ? Are măcar vreo acuzație ? De sentință nici nu vorbesc…

George Simion ? Păi s-au declasificat informațiile “secrete” și s-a văzut de ce e persoana non grata în Republica Moldova și Ucraina. Nu e omul rușilor, dimpotrivă lupta pt drepturile românilor ! Prima interdicție i-a dat-o Igor Dodon, cu adevărat omul rușilor. Ciocalu știa informațiile despre Simion, el are certificat Orniss și are acces la informații secrete, dar se făcea că plouă și lăsa să planeze misterul. 
Narativul de om al rușilor s-a aplicat rând pe rând oricăruia a părut la un moment dat că are șanse la postul de președinte. Au început cu Geoană, proaspăt revenit de la vârful NATO, a continuat cu Simion și acum cu Călin Georgescu. E un tipar, dacă nu ești dobitoc vei constata că după omul rușilor se va vorbi de corupție și legionarism. 
E simplu ca lumina zilei, regimul Iohannis încearcă să lase la putere tot un regim progresist. Nu vreau să ieșim din NATO, din UE și nu sunt deloc fan al rușilor, dimpotrivă pă ruși și pă nemți îi socotesc cei mai mari dușmani ai României în epoca modernă. Rușii sunt de departe cei mai periculoși, vezi cât de puternic i-au rupt pe moldovenii din Basarabia de noi. De asta îmi doresc ca Ucraina să iasă independentă din război și să adere rapid la UE măcar, dacă în NATO nu vor s-o primească acum. Din păcate nu văd cum ar putea reuși să-și recupereze teritoriile, doar sprijinul cu armament nu ajunge și din ce văd NATO nu are nicio intenție de a interveni militar. Și cu toată dragostea, nici eu nu aș vrea să merg în război pt a recupera Ucraina teritorii. 

Postat
Acum 3 minute, Pottrivitul a spus:

Da nu înțeleg,  care sunt argumentele tale , că  CG  ar fi un presedinte bun pentru noi .  

Pei nu are cum sa fie un presedinte bun,nici nu cred ca il va mai lasa sa candideze, iesea asta presedinte, direct davai pistolet vorbeam😂😂

• Like 1
  • Oras:Ploiești
Postat
Acum 4 minute, Pottrivitul a spus:

Nu spun cine este bun ca președinte și cine nu ,nu vreau sa îmi exprim aceasta opinie aici..spun doar ca abuzurile făcute anumite instituții nu trebuiesc încurajate, nimic altceva!

Uite ca exemplu domnul milionar care a finanțat ilegal campania lui CG a fost eliberat fără nici o măsură!  Ce sa înțelegem de aici?

• Like 1
Postat

Slabe sanse sa il salte pe Victor Micula, mai ales la ce relatii are, aham. 

@KaraBenNemsi de asta cred ca legionarii astia arestati acum 2 zile sunt tapi ispasitori.

Cand politia va salta pe bune pe Simion, Micula, Sosoaca, doar atunci putem vorbi ca intradevar CCR nu a actionat in interesul personal al lui Ciolacu

• Super Premium
Postat
Chiar acum, clubbing a spus:

Pei nu are cum sa fie un presedinte bun,nici nu cred ca il va mai lasa sa candideze, iesea asta presedinte, direct davai pistolet vorbeam😂😂

Eu sunt convins că  nu va ceda atât de ușor....  în plus , am observat un curent  foarte periculos.  

• Super Premium
Postat
Acum 2 minute, dydy.v.1.1 a spus:

Nu spun cine este bun ca președinte și cine nu ,nu vreau sa îmi exprim aceasta opinie aici..spun doar ca abuzurile făcute anumite instituții nu trebuiesc încurajate, nimic altceva!

Uite ca exemplu domnul milionar care a finanțat ilegal campania lui CG a fost eliberat fără nici o măsură!  Ce sa înțelegem de aici?

Cine a încurajat abuzurile  ?  Ai puțină răbdare,  să  vedem  finalul.  

Ce să înțelegem  că  unul a fost eliberat  fără.... ?   Că  organele" își fac treaba corect și dacă a fost eliberat din lipsă de probe,  înseamnă că  nu se face vinovat... și că  nu au aplicat abuzul de care pomenești.  

• Super Premium
Postat
Acum 2 minute, dydy.v.1.1 a spus:

Ce să înțelegem  că  unul a fost eliberat  fără.... ?   Că  organele" își fac treaba corect și dacă a fost eliberat din lipsă de probe,  înseamnă că  nu se face vinovat... și că  nu au aplicat abuzul de care pomenești.  Că dacă  voiau,  îi găseau ei ceva .  Nu au găsit,  

Pa. 

Postat
Acum 27 minute, Pottrivitul a spus:

Eu sunt convins că  nu va ceda atât de ușor....  în plus , am observat un curent  foarte periculos.  

Total de acord cu tine,nu trb sa inchidem ochii sar putea sa fie mai furiosi si mai dârji acum

Postat
Acum 18 minute, Pottrivitul a spus:

Ce să înțelegem  că  unul a fost eliberat  fără.... ?   Că  organele" își fac treaba corect și dacă a fost eliberat din lipsă de probe,  înseamnă că  nu se face vinovat... și că  nu au aplicat abuzul de care pomenești.  Că dacă  voiau,  îi găseau ei ceva .  Nu au găsit,  

Pa. 

Asta zic și eu.. 

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 12 minute, clubbing a spus:

Total de acord cu tine,nu trb sa inchidem ochii sar putea sa fie mai furiosi si mai dârji acum

Da .. nu trebuiesc lăsați  ieși în strada și spargele capul " suvernastilor "

• Like 1
  • Oras:Nicăieri
Postat
1 oră în urmă, KaraBenNemsi a spus:

Boss, ai aruncat o minciună privind declarațiile departamentului de stat al USA cum că ar avea acordul ambilor președinți, ți-am demonstrat că nu e adevărat

Nu ai demonstrat nimic. Ce am spus e adevărat și s-a aplicat de fiecare dată în perioada dintre alegere și punerea în funcție. 

Și vezi că știu stilul de "what about" ca deturnare a discuției, nu încerca să-l aplici cu mine, nu merge. 

Da, clasa politică actuală a dezamăgit crunt și Putin a profitat de situație pentru a se infiltra, acțiune specific KGB, aplicată de multe ori. Că nu i-a ieșit, nu-l va impiedica să nu încerce iarăși, principala țintă e Germania. În februarie e ceea ce vrea să obțină, ce s-a încercat în Moldova și România sunt doar exerciții... 

Postat
44 minutes ago, KaraBenNemsi said:

Sosoaca a ajuns europarlamentar cu ajutorul lui Ciolacu, sa sperie pe aia de acolo.  Cand te uiti la Sosoaca si la alt europarlamentar pesedist roman si vezi comportamentele cu cine ai prefera sa relationezi ?  

Simion este clona lui Iurie Rosca, adica pe bune 2 state precum Ukraina si Rp. Md au ceva cu bietul om? Deciziile de persoana non-grata sunt luate de judecatori. Tu faci o perversa dezinformare cu privire la  Simion. Interdictia a fost pe 16 decembrie 2014. IGOR DODON a fost presedintele RP. Moldova in perioada 23 December 2016 – 24 December 2020.

CG11 este un securist farsor, a fost dat de gol, azi spune ceva , maine altceva, se contrazice de la o zi la alta. Se ascunde ca 🐀 de jurnalisti. Stai linistit ca PSD, PNL, Ciolannis sunt putrezi de corupti, de asta ne aflam aici. 

Postat
1 oră în urmă, Pottrivitul a spus:

Da nici eu nu am încredere în instituțiile de forță.... că  sunt clar supuse  unora . Eu mă încred în ce văd  și am văzut  și auzit  și abia după  mi-am format o opinie .  

Uite ce cred că s-a întâmplat  . 

Ăștia au crezut că  Georgescu nu reprezintă un pericol "  și când au văzut că  e groasă "  s-au activat .  

Da trebuie urgent să  vină cu niște dovezi clare că  omul  nu a jucat corect 

Unii spun că nici ceilalți nu au jucat corect "  și e total adevărat .

Diferența e

că ceilalți,  nu au apucături dubioase .  

Se știa de nemulțumirea față de guvernare și clasa politică, s-a crezut că se va manifesta prin absenteism și voturi anulate sau date unor candidați fără șanse. Nu s-a luat în calcul că poate fi scos unul care să colecteze atât voturile nemulțumilor cât și a suveranilor, a celor ce nu vor LGBTQ, imigranți, Green Deal.... plus frică de conflictul din Ucraina. 

Aici ar trebui să fie niște demisii în serviciile secrete sau, dacă acestea au informat, decidentii politici care nu au acționat. Mijloace aveau, ar fi putut acționa și după alegeri dar mult mai greu așa că au găsit un artificiu tehnic care a rezolvat situația dar ridică mari semne de întrebare privind legalitatea, moralitatea și altele. 

Și cred că Moldova și România au fost doar repetiții, scopul principal sunt alegerile din Germania din februarie. 

• Like 1
Postat

Stati voi linistiti ca veti vedea la anul cateva procese pentru tradare de tara, CG11 va fi extras de securitate, i se va oferi o noua identitate. Asa s-a intamplat si la Revolutie in 89' cand multi securisti au disparut subit si au fost extrasi cu noi identitati.

Simion cum nu e securist, si este doar un prostalau care face tot cea ce face astazi doar pentru bani, va infunda puscaria, alaturi de Diana Iovanovi Sosoaca. Acum depinde cum va pleda in fata judecatorilor: isi vor recunoastele faptele ca sa ia 1/2 din minimul anilor sau vor face 3/4 din sentinta. 

Vom vedea @KaraBenNemsi daca Simion se mai poate bucura de protectia lui Ciolacu, cand e vorba de siguranta patriei ! 

Postat
Acum 18 minute, TreiParale a spus:

Stati voi linistiti ca veti vedea la anul cateva procese pentru tradare de tara,

Eu mă aștept la o lege, poate chiar modificarea Constituției (mult mai greu) în care va fi interzisă orice atitudine contrară apartenenței la UE și NATO (în fapt Putin nu vrea ieșirea ci introducerea unui cal troian). În Slovacia a avut succes cu Fico, a crezut că a reușit și în Italia dar acolo a pierdut căci Giorgia Meloni nu a acționat cum a crezut el... 

Cu Italia voia destabilizarea NATO amplificând sentimentele anti USA și UE... Când Meloni a anunțat sprijin pentru Ucraina, a fost tragedie la Kremlin. 

• Mersi 1
Postat
1 minute ago, Criticul said:

Eu mă aștept la o lege, poate chiar modificarea Constituției (mult mai greu) în care va fi interzisă orice atitudine contrară apartenenței la UE și NATO (în fapt Putin nu vrea ieșirea ci introducerea unui cal troian). În Slovacia a avut succes cu Fico, a crezut că a reușit și în Italia dar acolo a pierdut căci Giorgia Meloni nu a acționat cum a crezut el... 

Bine zici, sper sa fie asa !

Uite in Rp. Moldova s-au luat masuri pentru a opri influenta Kremlinului, pardidul oligarhului fugar Ilan Sor a fost scos in afara legii. Partidele care vorbesc putineze AUR, POT, SOS vor fi primele care vor fi desfiintate.

Posturile care fac propaganda pro-Putin, precum Canal Unu  Akchent TV, Orizont TB, Canal 2,  Canal 3 + Romania TV din Romania au fost interzise. La noi in Romania, CNA-ul le lasa sa isi faca de cap, pentru ca au interese.

• Mersi 1
Postat
1 oră în urmă, Criticul a spus:

Nu ai demonstrat nimic. Ce am spus e adevărat și s-a aplicat de fiecare dată în perioada dintre alegere și punerea în funcție. 

Și vezi că știu stilul de "what about" ca deturnare a discuției, nu încerca să-l aplici cu mine, nu merge. 

Ai declarația purtătorului de cuvânt care spune clar că Biden e președinte ales pă 4 ani nu pă 3 ani și 10 luni și că viitorul președinte și administrație lui își vor putea face politica din momentul în care intră pe funcție. Mai mult ți am pus declarațiile lui Trump Jr cu prilejul nu a una ci a două decizii luate de Biden sau administrația lui. Trump Jr face parte din echipa lui Trump Sr nu vorbește de capul lui. Ți am spus că nu am găsit nicio lege care să susțină ce zici tu și cel mai probabil e o cutumă care în cazul de față e clar că e încălcată. Și ți am spus să dai tu sursa afirmației tale. Nimic….

Nu că știi de stilul what about, dar îl și aplici 😂, nu faci decât să arunci alte acuzații care până acum sunt doar supoziții. 
Până la urmă au anulat alegerile în baza a CE ? Influență și promovare mascată pe rețele și finanțare ilegală, nu ? Astea sunt acuzațiile din hotărârea curții…au trecut 2 zile și nimic…nici măcar o dovadă, deci…

Notele informative nici măcar nu pomenesc rusia și în nici nu există dovada finanțării ilegale 🤷🏻‍♂️

În lipsa oricăror dovezi pe baza a ce s-a luat hotărârea ? Nu mai zic de toată vrăjeala că s-au întâlnit într-o întâlnire informală și apoi au luat o decizie fără a fi prezent un procuror de la Parchetul General și au revenit asupra propriei lor decizii. Părerea mea e că au intrat în panică, Lasconi nu reușea să rezolve problema la vot cu toată propaganda uriașă și atunci nu au mai așteptat să se încheie turul 2, era prea evidentă lovitura de stat, să anulezi alegerile câștigate de un nenic fără partid, pă persoană fizică împotriva unei puteri care are toate pârghiile în stat. Guvern, Parlament, Parchete și CCR unde sunt 9 judecători numiți în proporție de 90% de aceeași coaliție. 
Faptul că unii repetă ca niște handicapați că hotărârile curții trebuie respectate și punct, când CCR a dat LOVITURĂ DE STAT încălcând tocmai ceea ce trebuia să apere, nu dovedește decât că NU AM FOST NICIODATĂ DEMOCRAȚIE din 1989 încoace. 
Nu știu ce se va întâmpla mai departe, NU-MI DORESC haos și anarhie în țară DAR NICI NU MAI CRED ÎN PUTEREA VOTULUI. 
Băi @TreiParale tu nu vorbești decât de pușcărie, ești și procuror și judecător și probabil ți ai desăvârși plăcerea să fii și călău. Ferească Dumnezeu ! 
Eu zic să-l puneți pă Iohannis rege, să nu mai ne încurcăm cu alegeri, eventual îi faceți și un castel Plăvănișu pă la Sibiu și să-i înfieze pă Dominic Fritz și Clotilde Armand să nu se termine dinastia prea curând. 

Postat

@KaraBenNemsi te precipiti, vedem peste cateva luni cum stau lucrurile. Ma astept ca Ciolacu sa il vidanjeze pe Simion pentru ca blatul Ciolacu-Simion s-a fasait big time. Nu uita ca pana si Simion a recunoscut in direct la TV de existenta blatului.  Laitmotivul lui Simion este 💰 💰 💰

Postat
Acum 14 minute, KaraBenNemsi a spus:

Ai declarația purtătorului de cuvânt care spune clar că Biden e președinte ales pă 4 ani nu pă 3 ani și 10 luni și că viitorul președinte și administrație lui își vor putea face politica din momentul în care intră pe funcție. Mai mult ți am pus declarațiile lui Trump Jr cu prilejul nu a una ci a două decizii luate de Biden sau administrația lui. Trump Jr face parte din echipa lui Trump Sr nu vorbește de capul lui. Ți am spus că nu am găsit nicio lege care să susțină ce zici tu și cel mai probabil e o cutumă care în cazul de față e clar că e încălcată. Și ți am spus să dai tu sursa afirmației tale. Nimic….

Nu că știi de stilul what about, dar îl și aplici 😂, nu faci decât să arunci alte acuzații care până acum sunt doar supoziții. 
Până la urmă au anulat alegerile în baza a CE ? Influență și promovare mascată pe rețele și finanțare ilegală, nu ? Astea sunt acuzațiile din hotărârea curții…au trecut 2 zile și nimic…nici măcar o dovadă, deci…

Notele informative nici măcar nu pomenesc rusia și în nici nu există dovada finanțării ilegale 🤷🏻‍♂️

În lipsa oricăror dovezi pe baza a ce s-a luat hotărârea ? Nu mai zic de toată vrăjeala că s-au întâlnit într-o întâlnire informală și apoi au luat o decizie fără a fi prezent un procuror de la Parchetul General și au revenit asupra propriei lor decizii. Părerea mea e că au intrat în panică, Lasconi nu reușea să rezolve problema la vot cu toată propaganda uriașă și atunci nu au mai așteptat să se încheie turul 2, era prea evidentă lovitura de stat, să anulezi alegerile câștigate de un nenic fără partid, pă persoană fizică împotriva unei puteri care are toate pârghiile în stat. Guvern, Parlament, Parchete și CCR unde sunt 9 judecători numiți în proporție de 90% de aceeași coaliție. 
Faptul că unii repetă ca niște handicapați că hotărârile curții trebuie respectate și punct, când CCR a dat LOVITURĂ DE STAT încălcând tocmai ceea ce trebuia să apere, nu dovedește decât că NU AM FOST NICIODATĂ DEMOCRAȚIE din 1989 încoace. 
Nu știu ce se va întâmpla mai departe, NU-MI DORESC haos și anarhie în țară DAR NICI NU MAI CRED ÎN PUTEREA VOTULUI. 
Băi @TreiParale tu nu vorbești decât de pușcărie, ești și procuror și judecător și probabil ți ai desăvârși plăcerea să fii și călău. Ferească Dumnezeu ! 
Eu zic să-l puneți pă Iohannis rege, să nu mai ne încurcăm cu alegeri, eventual îi faceți și un castel Plăvănișu pă la Sibiu și să-i înfieze pă Dominic Fritz și Clotilde Armand să nu se termine dinastia prea curând. 

Te votam pe tn in martie👑👑 El Presidente

Postat
1 oră în urmă, TreiParale a spus:

Sosoaca a ajuns europarlamentar cu ajutorul lui Ciolacu, sa sperie pe aia de acolo.  Cand te uiti la Sosoaca si la alt europarlamentar pesedist roman si vezi comportamentele cu cine ai prefera sa relationezi ?  

Simion este clona lui Iurie Rosca, adica pe bune 2 state precum Ukraina si Rp. Md au ceva cu bietul om? Deciziile de persoana non-grata sunt luate de judecatori. Tu faci o perversa dezinformare cu privire la  Simion. Interdictia a fost pe 16 decembrie 2014. IGOR DODON a fost presedintele RP. Moldova in perioada 23 December 2016 – 24 December 2020.

CG11 este un securist farsor, a fost dat de gol, azi spune ceva , maine altceva, se contrazice de la o zi la alta. Se ascunde ca 🐀 de jurnalisti. Stai linistit ca PSD, PNL, Ciolannis sunt putrezi de corupti, de asta ne aflam aici. 

“George Simion a fost expulzat pe 1 octombrie 2018 din Republica Moldova, fiind declarat persona non grata pentru o perioadă de 5 ani. Potrivit TV8, interdicţia a fost pusă în aplicare după ce, la 27 august 2018, unui grup de cetăţeni români, participanţi la Marşul Unirii, nu li s-a permis trecerea frontierei de stat a Republicii Moldova.

Motivul iniţial a fost comportamentul inadecvat şi provocator al unor persoane, refuzul de a se conforma procedurilor legale şi o serie de ameninţări în discuţiile cu reprezentanţii Poliţiei de Frontieră. În acelaşi timp, autorităţile din România au negat afirmaţiile, spunând că tinerii au avut un comportament adecvat, notează NewsMaker.”

Simion a avut mai multe interdicții, cea din 2018 i-a dat-o Dodon și ai și motivele. 
Îți las și un link dă pă HotNews, bănuiesc k e o sursă okay pt tine, oamenii sunt hashtagiști useriști.🙆🏻‍♂️

Cum comentezi totuși faptul că în diaspora zeci de mii dă oameni s-au strâns și-și cer dreptul la vot ? La alegerea iubitului conducător din 2014 făceați spume la gură că nu votează diaspora, pă 10 august toată piața Victoriei avea orgasm că vine diaspora la miting și salvează România, atunci erau oameni muncitori și deștepți, mândria țării și acum sunt doar niște proști inculți manevrați de ruși ! Wow….

E locu-n care n-ai curaj, n-ai cum să vrei, e
Posibil s-o dai, da' e probabil s-o iei
Și cum se schimbă unii-n curve nici nu-ți vine să crezi.
E capitala României, e, e București!

Postat
Acum 11 minute, clubbing a spus:

Te votam pe tn in martie👑👑 El Presidente

Neah, da’ mă umflă râsul că dacă ipotetic aș candida vreodată m-ar vedea fetele de p-aci și m-ar descoperi ăia că am avut cont pă nimfomane 🤭😂 

Pizda-i seama ? Jihad are fi ! 😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...