Sari la conținut

❤️Simona Aleea ciucului📍 +40 759 502 863‬

Postări Recomandate

• Oras:Ploiești
Postat
Acum 38 minute, passatb6xxx a spus:

Brusc ți-ai făcut tu cont de o ora sa o lauzi. Oare miroase a macrou de la o posta? Mai ales că tarifele fetei sunt peste medie.... Aștept și.parerea altor colegi ..

Servus , din această cauză am omis mereu să nu-mi fac cont aici pentru ca urmau aceste versuri banale .... du-te și tu la Simona și după vezi dacă are prețul mare , dacă se merită !!! 

• Simona01x a schimbat titlul în 🍭💣Simona ❤️‪0759502863 Fac și dominare
Postat
1 oră în urmă, Brostarx1 a spus:

Servus , din această cauză am omis mereu să nu-mi fac cont aici pentru ca urmau aceste versuri banale .... du-te și tu la Simona și după vezi dacă are prețul mare , dacă se merită !!! 

Oare să fie întâmplare că și pe topicul de Pitești are recenzii tot de la vreo două conturi noi? Cum reușește să vă facă să faceți cont tocmai ptr ea🤔

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, Mrwarrior a spus:

Oare să fie întâmplare că și pe topicul de Pitești are recenzii tot de la vreo două conturi noi? Cum reușește să vă facă să faceți cont tocmai ptr ea🤔

Poatee vrajitoare,scoate argintul-viu din barbati🤣🤣🤣

• Like 3
  • Haha 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 52 minute, awokeone10 a spus:

Poatee vrajitoare,scoate argintul-viu din barbati🤣🤣🤣

😘😘 

Postat
Acum 13 minute, vasile555 a spus:

Mâncați as alunița aia de pe cur!

😘😘

Postat
Acum 5 ore, 96Marian a spus:

A fost cineva la Simona sa ne spuna experienta?

😘 Aștept și eu dragule !!!  

• Haha 1
Postat
Acum 7 ore, Simona01x a spus:

😘 Aștept și eu dragule !!!  

Buna!

Sincer, fara hate, nu o lua ca pe un lucru negativ ci că pe o recomandare. La Ploiesti cu tarifele acelea e destul de greu sa faci treabă. Sunt puțini care vor plăti. In alta ordine de idei, au venit fete care arătau foarte bine și cu tarife 200/400 și nu au rezistat mult aici. Un dezavantaj e că suntem la o aruncătură de băț de București și cine  caută ceva de lux cu adevărat bate drumul până acolo.

Comentariul meu nu a fost sa îți influențez tariful, tu ceri cat crezi că meriți, până la urmă nu bagi mana in buzunar nimănui, cine vrea plătește cine nu vrea nu te vizitează. Mult succes!

Postat
Acum 1 minut, passatb6xxx a spus:

Buna!

Sincer, fara hate, nu o lua ca pe un lucru negativ ci că pe o recomandare. La Ploiesti cu tarifele acelea e destul de greu sa faci treabă. Sunt puțini care vor plăti. In alta ordine de idei, au venit fete care arătau foarte bine și cu tarife 200/400 și nu au rezistat mult aici. Un dezavantaj e că suntem la o aruncătură de băț de București și cine  caută ceva de lux cu adevărat bate drumul până acolo.

Comentariul meu nu a fost sa îți influențez tariful, tu ceri cat crezi că meriți, până la urmă nu bagi mana in buzunar nimănui, cine vrea plătește cine nu vrea nu te vizitează. Mult succes!

Stai liniștit dragul meu nu duc lipsă de băieți .... cine vrea și își permite fii sigur ca mă vizitează te pup 😘

• Haha 1
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Am întâlnit-o pe Simona la Pitești ! 

Aspect: 9.5

Parcă arată chiar mai bine decât în poze , Un zâmbet plăcut și o privire foarte atractivă. Fundul arată și el într-un mare fel și este tonifiat.

Oral: 9.75

Tehnica si presiunea sunt fix ce trebuie, reușește să o ia pe toată în gură și are o privire ștrengară când o face. Un oral de top pentru mine . 

Normal: 10

Curată 10+ Se vede că face și cu o anumită plăcere asta. Contre perfecte, când ești în misionar te trage în ea, se simte plăcut  (strâmt și fierbinte)

Poziția doggy e clar de încercat și acum am imaginea imprimita în memorie și probabil și pentru viitor.

Raport calitate preț: 10

La prețurile practicate de  nu găsești ceva mai bun pe piață la ora actuală.   

De recomandat: Evident

A fost o experiență care merită repetată !!!! 

simona nu bagă în seamă răutățile ești minunată !!! Bine punctat mesajul de mai sus 😘

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 2 ore, Simona01x a spus:

Stai liniștit dragul meu nu duc lipsă de băieți .... cine vrea și își permite fii sigur ca mă vizitează te pup 😘

Așa este, ai recenzii numai de la useri care au vechime o oră și primul comentariu este la tine.

Problema nu este dacă ne permitem sau nu, ideea e dacă meriti tu banii ăștia ?

Spor, seara faina!

• Like 1
Postat

Tarife de la ora 09:00 pana la 22:00

💰200 lei  (30 min-o finalizare)

💰400 lei  (60 min- doua finalizari sau finalizare+masaj)

Dupa ora 22:00

: 300 lei 30 min 450 lei 1h

• Haha 1

• Oras:Pussy land
  • Oras:Pussy land
Postat

Cat o mai costa petardele ce Crăciun are cineva idee?

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...