Sari la conținut

0737425544 poarta 6

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
2 hours ago, alexo9 said:

O cunoaște cineva? Masaj erotic în zona poarta 6.

Salut

Ai si anunțul? Din câte știu nu face masaj erotic.

Fave masaj de relaxare pe masa cu finalizare cu mâna și epilare 

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Nu mai am anunțul, era pe olx. Dar am înțeles ca face și finalizare. Cel puțin asa mi-a zis pe whatsapp. 

Postat

Are mai multe servicii , epilare inghinala, tratament facial, sex oral și normal la ora sau o finalizare. De masaj nu știu.

• Like 1
Postat
La 28.12.2024 la 16:51, StRyK3R a spus:

Bănuiesc că ști și tu dacă face parte dintre cei vechi de pe acest forum și oricum cred că ceea ce ai scris aici ai scris în glumă 

Alina numele ei de scenă, practică sex oral și normal de prin 2022 de pe la Brașov și între timp a ajuns și pe la noi 

Acum că nu practică cu oricine și că mai face figuri sau vrea ea să o ardă doar pe epilat și masaj treaba ei, dar tipa a practicat ceva timp sex oral și normal 

Avea anunturi clare pe numărul de telefon cu 496 la final 

Cam asta e treaba cu doamna 

Eu unul nu am mai fost de foarte mult timp 

Oricum numai cuvinte de laudă pentru tratație, acum că or mai fi că nu le convine că are vergeturi pe burtică sau te miri ce, asta e, dar ca și tratație era tare ok 

Spor la ciocane băieți 

• Like 3
Postat
Acum 6 ore, thomaso12 a spus:

Bănuiesc că ști și tu dacă face parte dintre cei vechi de pe acest forum și oricum cred că ceea ce ai scris aici ai scris în glumă 

Alina numele ei de scenă, practică sex oral și normal de prin 2022 de pe la Brașov și între timp a ajuns și pe la noi 

Acum că nu practică cu oricine și că mai face figuri sau vrea ea să o ardă doar pe epilat și masaj treaba ei, dar tipa a practicat ceva timp sex oral și normal 

Avea anunturi clare pe numărul de telefon cu 496 la final 

Cam asta e treaba cu doamna 

Eu unul nu am mai fost de foarte mult timp 

Oricum numai cuvinte de laudă pentru tratație, acum că or mai fi că nu le convine că are vergeturi pe burtică sau te miri ce, asta e, dar ca și tratație era tare ok 

Spor la ciocane băieți 

Salut. Te referi la tipa blonda tunsa baieteste care statea in blocul de garsoniere de langa biserica?

• Like 2
Postat
La 29.12.2024 la 14:53, Diez2024 a spus:

Salut. Te referi la tipa blonda tunsa baieteste care statea in blocul de garsoniere de langa biserica?

Da ea

Postat

Verificat! Doamna in jur de 40,spune ea…dar sincer nu ii arata,pare mai tanara.Masajul slabut,vreo 25 de minute,rareori te mai atinge in puncte sensibile…actiunea consta in atingeri in zona intima,un fel de semilaba,pentru ca doamna refuza sa o ia in mana,se scuza ca ea nu face laba. Finalizat cu greu dupa ce ti-o freaca cu podul palmei…si cand  a reusit in final…sa scuipe gogu…surpriza a luat mana si m-a lasat asa poate termin eu… locatia curata,dus inainte si dupa…dameza arata bine ,intrebat daca se poate si alte servicii,m-a refuzat. Tot timpul a stat imbracata.de revenit NU! Insa pentru prima oara va recomand,poate reusiti sa ajungeti mai departe cu ea.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, Smooker a spus:

Verificat! Doamna in jur de 40,spune ea…dar sincer nu ii arata,pare mai tanara.Masajul slabut,vreo 25 de minute,rareori te mai atinge in puncte sensibile…actiunea consta in atingeri in zona intima,un fel de semilaba,pentru ca doamna refuza sa o ia in mana,se scuza ca ea nu face laba. Finalizat cu greu dupa ce ti-o freaca cu podul palmei…si cand  a reusit in final…sa scuipe gogu…surpriza a luat mana si m-a lasat asa poate termin eu… locatia curata,dus inainte si dupa…dameza arata bine ,intrebat daca se poate si alte servicii,m-a refuzat. Tot timpul a stat imbracata.de revenit NU! Insa pentru prima oara va recomand,poate reusiti sa ajungeti mai departe cu ea.

Tarif?...recomandare e pentru cine nare ce face cu banii !!

Postat

Tarif 150 ron,50 de minute cu dus cu tot.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...