Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7 Postat Februarie 7 Buna sunt Rania am 60 kg 1.70m SUNT NOUA IN ORAS ❤️ Sunt o persoana cominicativa , sociabila si discreta Apreciez glumele de bun simt si sper sa ne creem placeri reciproc 1 finalizare (maxim 30 de minute) 200 ron 1ora 400 ron Servicii: Sex normal ( doar protejat ) Oral ( protejat) Sarut (+50 ron) Foot fetish Handjob Masaj Face sitting Atingeri / mangaieri Sarutari corporale Diferite pozitii 69 Fanteziile pot fi realizate in limita bunului simt 🚫 Anal 🚫Finalizare orala 🚫 Locatia mea va fi : piata Reșița/ straja ❤️ span widget
xxxnickxxx Reputație: 309 Postat Februarie 7 Oras:București Oras:București Postat Februarie 7 Poze nud se poate ?
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 8 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 8 Acum 8 ore, Raniaa a spus: Buna sunt Rania am 60 kg 1.70m SUNT NOUA IN ORAS ❤️ Sunt o persoana cominicativa , sociabila si discreta Apreciez glumele de bun simt si sper sa ne creem placeri reciproc 1 finalizare (maxim 30 de minute) 200 ron 1ora 400 ron Servicii: Sex normal ( doar protejat ) Oral ( protejat) Sarut (+50 ron) Foot fetish Handjob Masaj Face sitting Atingeri / mangaieri Sarutari corporale Diferite pozitii 69 Fanteziile pot fi realizate in limita bunului simt 🚫 Anal 🚫Finalizare orala 🚫Finalizare faciala Locatia mea va fi : Soseaua oltenitei cu Brancoveanu Care este programul de lucru? Ar fi ideal ca noi să putem comunica mai bine cu tine sa instalezi whats app pe nr de telefon.
trumtram Reputație: 585 Postat Februarie 8 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Februarie 8 Acum 13 minute, boy4you43 a spus: Care este programul de lucru? Ar fi ideal ca noi să putem comunica mai bine cu tine sa instalezi whats app pe nr de telefon. Nu va deranjati, arata ca din noul lot, proxenetii adusi saptamana trecuta cu autobuzul. Fără istoric, listă slabă de servicii, prețuri exagerate... Acestea dispar repede într-o săptămână sau două 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8 Postat Februarie 8 Mai tarziu o sa postez programul ❤️ si va astept cu drag . Nu mi se pare un pret exagerat , fiind o fire sociabila imi place sa aplanez situatia , cred ca voi rezona cu multa lume .
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8 Postat Februarie 8 Mi.am inceput programul 💓 va astept cu drag
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8 Postat Februarie 8 6 hours ago, boy4you43 said: Care este programul de lucru? Ar fi ideal ca noi să putem comunica mai bine cu tine sa instalezi whats app pe nr de telefon. Am instalat , daca vrei putem vorbi acolo😍
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8 Postat Februarie 8 Locuri libere pt diseara 😈 va astept sa ne distram impreuna
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8 Postat Februarie 8 Disponibila pt programari incepand cu ora 23.00 ❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8 Postat Februarie 8 Locuri libere pe tot parcursul noptii 😈❤️
johnsnow14 Reputație: 2 Postat Februarie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8 O parere despre Raniaa 0793261109 1
Proffmod Reputație: 110 Postat Februarie 8 Postat Februarie 8 Acum 3 minute, johnsnow14 a spus: O parere despre Raniaa 0793261109 "Inainte de a crea un topic nou asigurati-va ca subiectul nu a mai fost discutat, ca topicul are un titlu cat mai sugestiv si ca este postat in sectiunea corespunzatoare." https://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/ 2
johnsnow14 Reputație: 2 Postat Februarie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8 1 oră în urmă, Proffmod a spus: "Inainte de a crea un topic nou asigurati-va ca subiectul nu a mai fost discutat, ca topicul are un titlu cat mai sugestiv si ca este postat in sectiunea corespunzatoare." https://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/ Treaba buna TOP 👍👍💯💯💯
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9 Postat Februarie 9 20 minutes ago, Raniaa said: liberaaa acuum ❤️❤️ 😈😈
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9 Postat Februarie 9 On 2/9/2025 at 7:49 PM, Raniaa said: liberaaa acuum ❤️❤️ 😈😈
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9 Postat Februarie 9 On 2/9/2025 at 10:48 PM, Raniaa said: 😈😈
daggerdick11 Reputație: 11 Postat Februarie 10 Oras:București Oras:București Postat Februarie 10 Arata bine, daca ati mai fost sa mai lasati recenzii va rog
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum