deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 4, 2014 Nu-i mai bine să nu-l mai băgaţi în seamă? Că de vorbit singur se va plictisi la un moment dat. 1
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2014 Nu-i mai bine să nu-l mai băgaţi în seamă? Că de vorbit singur se va plictisi la un moment dat. Wow!!!Ai mers pana acolo,deci iti pasa!!! Pai zi ce am facut gresit? ma bagase @Bastion in seama dar din pacare nu eram pe chat,as fi vorbit cu el...Deci?care este motivul actiunii tale?ce vrei sa transmiti?
Izzard Reputație: 76 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:rai Oras:rai Postat Aprilie 4, 2014 Pisi baga piesa aia: "singuratatea sora imi va fiiiiiiii'"
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 4, 2014 Intrebare: De ce tot scrieti dumnezeu cu D mare,hristos cu H mare,el cu E mare,etcetcetc?Oare sta nebunu` pe fotoliu,cu toiagul in mana si urmareste Formul sa vada cine ii scrie numele cu litera mare si cine nu?Si ce se intampla atunci cand `il respecti` cu adevarat,cand crezi in el ca fiind o unda de energie(una diferita) si scrii despre el/ei cum iti vine la mana,cu litere de tot felul(mici si mari)? Tu de ce ai scris forum( form-ti-o fi fost foame) cu F? )) Sa fie vreo asociere intre cum percepem noi pe Dumnezeu, asa percepi tu Forumul ? )))Zic si eu, asa...)
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2014 Tu de ce ai scris forum( form-ti-o fi fost foame) cu F? )) Sa fie vreo asociere intre cum percepem noi pe Dumnezeu, asa percepi tu Forumul ? )))Zic si eu, asa...) Sa se vada mai bine...mi-a fost foame si am mancat! ...Oare ei scriu dumnezeu,hristos,el,cu litere mari, sa arate cat mai mult respect fata de divinitate? Tu cum scrii?
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 4, 2014 Eu cand scriu ceva cu litera mare, scriu pentru a iesi mai in evidenta acel cuvant. Hai sa-ti dau un exemplu.Un raft cu marfa.De toate felurile.Preturi diferite.Un pret mai mare este scris cu litere mai MARI. Unde iti fug ochii? Sunt sigur de raspuns:))))
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2014 Postat Aprilie 4, 2014 Un pret mai mare este scris cu litere mai MARI. Unde iti fug ochii? Sunt sigur de raspuns:)))) Cu alte cuvinte, isi striga pretul. Stiu ce zici. Si eu rad de aia care scriu pe blocuri "sugi pula cornel" sau "muie steaua". Cine sa le zica de literele mari? Eu nici nu ma obosesc sa citesc mesajele alea daca nu-s scrise corect, cu litere mari.
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2014 Si eu cand vad scris in lift ca Anca Suge Pula altfel parca mi se face chef de-un deep throat!(sa primesc )
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 4, 2014 Si eu cand vad scris in lift ca Anca Suge Pula altfel parca mi se face chef de-un deep throat!(sa primesc )Vad ca mai scapi si Cate UN adevar ;k,noi iti dam si tu primesti deep throat
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2014 Vad ca mai scapi si Cate UN adevar ;k,noi iti dam si tu primesti deep throat Hi hi hi!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wjwyLTxsRSc
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 5, 2014 OK, un preot cu atitudine nepotrivita. Sigur sunt destui! Sunt si unii medici cu atitudini incorecte, care nu fac nimic fara "plic", trateaza preferential etc.Ce facem? Desfiintam spitalele si medicina ca profesie? Ne tratam cu ceaiuri? (Ananda, don't answer that! )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum