dominoplayer Reputație: 193 Postat Mai 8, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Mai 8, 2014 celor carora le plac minionele:Ce inseamna in viziunea voastra o miniona interesanta?cam cat de micuta sa fie si cat de slabuta/grasuta?Eu de exemplu m-as incadra la minione daca am 157 cm si 45 kg?astea-s cele mai sexy minionehttp://www.stewartsynopsis.com/Communiques/commun4.jpg
inspector g Reputație: 864 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 Da, dar doar cele slim, nu cele cu latimea cat inaltimea.
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 14, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 14, 2014 Vezi bidemensional? Eu le resping si pe cele care nu sunt late dar au "bidon" la purtator.
Hamerhead Reputație: 248 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 Da, ne plac, cu maioneza si cartofi prajiti.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 14, 2014 Postat Mai 14, 2014 Intervalul meu de toleranta este ~1.50 - ~2.00 m. Nu ma intereseaza decat sa fie respectate proportiile. Nu vreau cap de urs, ugere, picioare precum ale minciunii etc.. Din cate am observat, proportiile sunt mai bine respectate in cazul minionelor decat in cazul fetelor inalte.
★★ MESSI ★★ Reputație: 4 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 cele mai bune sunt minionele poti sa le intorci pe toate partile si nici nu obosesti si pe de alta parte daca vine nevasta acasa si esti cu amanta ( o miniona ) o poti ascunde foarte usor
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 15, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Mai 15, 2014 cele mai bune sunt minionele poti sa le intorci pe toate partile si nici nu obosesti si pe de alta parte daca vine nevasta acasa si esti cu amanta ( o miniona ) o poti ascunde foarte usor
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum