Mihai442 Reputație: 19 Postat Martie 14 Postat Martie 14 35 minutes ago, trumtram said: Acum înțeleg de ce nu există recenzii pentru 3 pagini Bine spus frate. Fata noua cu preturi nepotrivite pentru ce ofera. On 3/5/2025 at 12:37 PM, AdamPutero said: trebuie să îți formezi clientela și nu o poți face instant decât dacă ești bombă Si eu am ajuns la acceesi concluzie 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11357 Postat Martie 14 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Martie 14 Acum 4 ore, Isabella2121 a spus: ON nu este inclus in preț , este contra cost 50 in funcție de igienă . Mulțumesc ! 😘 Atunci scrie corect in oferta(in semnătura) pentru ca ai scris “in funcție de ingiena” doar. 3
Isabella2121 Reputație: 161 Postat Martie 14 Oras:Alba Oras:Alba Autor Postat Martie 14 Acum 4 ore, Subteranaa a spus: Atunci scrie corect in oferta(in semnătura) pentru ca ai scris “in funcție de ingiena” doar. Este scris mai sus în serviciile mele , dacă te uiți o să vezi , seară bună ! 😘😘 1 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11357 Postat Martie 14 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Martie 14 Chiar acum, Isabella2121 a spus: Este scris mai sus în serviciile mele , dacă te uiți o să vezi , seară bună ! 😘😘 Trebuie sa scrii si in oferta din semnătura ca nu ai doua oferte diferite, corect? Numai șmechereli aveți in cap. 6
nexus2017 Reputație: 4 Postat Martie 16 Postat Martie 16 Am fost și eu. Frumoasa foc intr-adevar. Dar nu știe sa se miște. În doggy e dezastru, deasupra la fel. Pana la urma cred ca e normal la vârsta ei. Dar merita o data pentru frumusețe. 1
trumtram Reputație: 574 Postat Martie 16 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Martie 16 Acum 2 ore, nexus2017 a spus: Am fost și eu. Frumoasa foc intr-adevar. Dar nu știe sa se miște. În doggy e dezastru, deasupra la fel. Pana la urma cred ca e normal la vârsta ei. Dar merita o data pentru frumusețe. Exact opus, atunci când continui să încerci, ea nu va învăța din greșeli - vin clienții, dar când clienții se opresc, Shell trebuie să se gândească la ce este în neregulă 1
spablo35 Reputație: 137 Postat Martie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18 unde ai locatia?
Isabella2121 Reputație: 161 Postat Martie 18 Oras:Alba Oras:Alba Autor Postat Martie 18 Acum 19 minute, spablo35 a spus: unde ai locatia? Bulevardul Octavian Goga nr 23 1
johnqwer Reputație: 711 Postat Martie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18 Acum 57 minute, Isabella2121 a spus: Bulevardul Octavian Goga nr 23 Singura in locatie sau cu colega?🤗
Isabella2121 Reputație: 161 Postat Martie 19 Oras:Alba Oras:Alba Autor Postat Martie 19 💞Disponibilă începând cu ora 15:00 💞 3
vicusnovus Reputație: 144 Postat Martie 21 Oras:The city we all love to hate Oras:The city we all love to hate Postat Martie 21 Guyz, o recenzie scurta: Am fost ieri la Isabella și mi-a plăcut. Aspect: tânără, chiar frumușică atât la fata cât și la corp, naturala, ceea ce mi se pare un plus. Nu e de nota 10 fix dar, personal, nu pot sa dau mai putin. Subiectivi suntem. Atitudine: aici contează și chimia dintre oameni, atitudinea fiecăruia. Dau un 9 spre 10 și aici ceea ce mi se întâmplă rar. GFE: de aprofundat, deoarece fără FK well... hai sa dau un 9 Actiune: 10 - încercat doar OP și un pe la spate făcut în fata oglinzii... As. Mai. Vrea. O. Data. De revenit? Pentru mine da, e de încercat și la probele opționale... plus ca e un refresh plăcut, destul de greu de găsit prin oras. Succesuri! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum