Andreea210 Reputație: 568 Postat Martie 2 Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Autor Postat Martie 2 Disponibilă pentru programări începând cu ora 16:00 🕓 Programarile se fac doar pe Whatsapp 📲 Locatia : Vitan, Str. Nucului 📍 Vă rog să specificați până când vă pot răspunde ! Lista prețuri și servicii ⤵️ Sex Oral protejat/neprotejat(în funcție de igienă) ✔️ Sex Normal - DOAR PROTEJAT !! ✔️ COB Masaj de relaxare ✔️ 69 , diferite poziții FK ✔️ ➡️ 30 de minute ( o finalizare ) - 200 de lei ➡️ O oră ( 2 finalizări) - 400 de lei
Andreea210 Reputație: 568 Postat Martie 2 Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Autor Postat Martie 2 4
alexanderr22 Reputație: 121 Postat Martie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2 La 22.02.2025 la 14:12, Andreea210 a spus: Heiii dragilor, eu și colega mea @Issa111 intenționam să vizităm orașul vostru, ținând cont ca este pentru prima dată când venim, suntem în căutare de locație, dar până vom găsi și ne vom hotărî, vă voi lăsa câteva păreri despre mine pentru a vă putea face o idee despre mine 🫶🏼 Pupici 💋💋 @Andreea210, cati ani ai?
Andreea210 Reputație: 568 Postat Martie 2 Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Autor Postat Martie 2 1 oră în urmă, alexanderr22 a spus: @Andreea210, cati ani ai? 25 de ani 🥰
johnqwer Reputație: 701 Postat Martie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2 Acum 2 ore, Andreea210 a spus: Hello! Haide si cu niste foto cu sanii plz🤗
dau cu sabia in balta Reputație: 394 Postat Martie 2 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Martie 2 O primăvara frumoasa,Frumoasa rău inimioara 🌹🌹🌹 1
71laciport Reputație: 4339 Postat Martie 3 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Martie 3 Am beneficiat de serviciile si de compania domnisoarei pentru jumatate de ora , cost 200 lei . Tinand cont ca a fost prima intalnire nu o pot nota decat ca fiind una decenta, cu asteptari mai mari insa ce i drept dar sunt constient de fatul ca trebuie sa tin mai mult seama de sintagma "frumusetea sta in ochii privitorului" aici nu ma refer strict sau doar la aceasta caracteristica. Andreea este de inaltime medie spre mica, bine "echipata", carne tare , fund obraznic si sanii mici frumosi cu aureole mai inchise la culoare, o mica "bomba sexy" ingrijita, la fata nu poti sa nu remarci ochii care sunt frumosi si buzele carnoase( posibil injectate). Locatia ok, cea din pozele postate cu bara de dans si oglinda pat confortsbil, cam jos ca inaltime, igiena nimc suspect sau de reclamat, pe colega nu am auzit o cu toate ca voiam sa vad daca mi ar prinde bine sa mi fac cadou un 3some ,dar n a fost sa fie. Oralul slabut, neprotejat (dupa o inspectie si o igienizare cu servete umede, cam ciudat dar respect grija pentru a asigura mai bine inainte sa bage n gura) se straduieste , ceva priviri, nu este in largul ei, a fost suficient pentru erectie, dupa care a montat prezervativ , a folodit cam mumt lubrifiant si ea deasupra, stramta si se misca bine, pe la spate a mai aplicat lubrifiant si asa s a scurs timpul rezervat mie. O sa incerc sa ajung si la colega dupa care, poate in 3. Ar trebui sa ma iau dupa expresia " curiosity killed the cat" si sa merg doar la sigur la "consacratele" mele, dar na, "ochii vad, inima cere" Ps Pantofii sunt numai pentru poze , pe motiv ca nu se simte confortabil in ei...bafta la clienti buni, tinand cont ca lucrezi/lucrati prima data in Bucuresti 5 3
Andreea210 Reputație: 568 Postat Martie 3 Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Autor Postat Martie 3 Acum 30 minute, 71laciport a spus: Am beneficiat de serviciile si de compania domnisoarei pentru jumatate de ora , cost 200 lei . Tinand cont ca a fost prima intalnire nu o pot nota decat ca fiind una decenta, cu asteptari mai mari insa ce i drept dar sunt constient de fatul ca trebuie sa tin mai mult seama de sintagma "frumusetea sta in ochii privitorului" aici nu ma refer strict sau doar la aceasta caracteristica. Andreea este de inaltime medie spre mica, bine "echipata", carne tare , fund obraznic si sanii mici frumosi cu aureole mai inchise la culoare, o mica "bomba sexy" ingrijita, la fata nu poti sa nu remarci ochii care sunt frumosi si buzele carnoase( posibil injectate). Locatia ok, cea din pozele postate cu bara de dans si oglinda pat confortsbil, cam jos ca inaltime, igiena nimc suspect sau de reclamat, pe colega nu am auzit o cu toate ca voiam sa vad daca mi ar prinde bine sa mi fac cadou un 3some ,dar n a fost sa fie. Oralul slabut, neprotejat (dupa o inspectie si o igienizare cu servete umede, cam ciudat dar respect grija pentru a asigura mai bine inainte sa bage n gura) se straduieste , ceva priviri, nu este in largul ei, a fost suficient pentru erectie, dupa care a montat prezervativ , a folodit cam mumt lubrifiant si ea deasupra, stramta si se misca bine, pe la spate a mai aplicat lubrifiant si asa s a scurs timpul rezervat mie. O sa incerc sa ajung si la colega dupa care, poate in 3. Ar trebui sa ma iau dupa expresia " curiosity killed the cat" si sa merg doar la sigur la "consacratele" mele, dar na, "ochii vad, inima cere" Ps Pantofii sunt numai pentru poze , pe motiv ca nu se simte confortabil in ei...bafta la clienti buni, tinand cont ca lucrezi/lucrati prima data in Bucuresti Mulțumesc pentru vizita și recenzie 😘
AdamPutero Reputație: 3 Postat Martie 3 Oras:București Oras:București Postat Martie 3 Am vizitat titulara topicului, nu m-am înșelat, e o apariție demnă de luat în seamă. Ceva revigorat după o zi de luni foarte grea ce mi-a pus nervii la încercare. Am să revin cu o recenzie detaliată după ce îmi voi face treburile și promit că va fi corectă. Pup 😘💋M 1 2 1
AdamPutero Reputație: 3 Postat Marți la 04:19 Oras:București Oras:București Postat Marți la 04:19 Ieri am avut o zi grea dar asta până am cunoscut-o pe @Andreea210 și mi sa schimbat norocul. Programare făcută cu o zi în urma când am văzut la ea în meniu ca oferă FK in pretul bazic. Ma determinat să îi scriu imediat, ea a raspuns la fel și sa stabilit pentru ieri. La ora confirmării ea ma întrebat dacă putem să amânăm și am fost de acord cu o oră jumate întârziere. Am rezolvat niște probleme la bancă și spre casă. Pe drum pe cine văd, favorita mea nr1 in fațamea la 4 metri, nu eram sigur că nu am văzut-o nici o dată îmbrăcată asa ca am dat un mesaj pe wap să văd reacția. Era ea și atunci am realizat de ce nu imi merge bine, în urmă cu 2 zile am întâlnit o altă excortă înainte să urc la hogeacul celeilalte și mi-a mers rău. Eram gata să renunț dar m-am întors din drum, ghinioanele nu sau terminat și era gata să întârzii. Am anunțat sosirea și am cerut interfon, ea a zis sa aștept 5min să se spele. Ajuns în casă am constatat că fata e ca în poze + restul feței se potrivea cu buzele ei mari. Fata și-a cerut scuze pentru amânare, cu zâmbetul pe buze ne-am pupat și la duș după ce m-am despuiat. Am început cu săruturi, 69 bun cu oralul umed cu rotiri de cap, păsărică dulce numai bună de lins. LOT bun, a intrat greu până sa umezit, misionar, capriță și din nou misionar lung până la finalizare. A fost ca și um aveam în brațe iubita, ne contopeam, ne sărutam, am trăit momentul amandoi intens și a mers totul natural. Note 10 pe linie, locație ideală, fata superbă, sexul de vis, ce mai aproape m-am îndrăgostit. DTD 30min din care au fost 20min de sex intens ce mă face să revin de îndată ce se întoarce la noi. Amenda 200 pe deplin meritați. Sânt @AdamPutero fac ce vreau, când vreau și doar cu cine îmi place. Pup 😘💋❤️M 2 2 1
Futureman Reputație: 349 Postat Marți la 07:48 Oras:București Oras:București Postat Marți la 07:48 Bună. Se poate si finalizare orala?
Andreea210 Reputație: 568 Postat Marți la 08:57 Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Autor Postat Marți la 08:57 Acum 4 ore, AdamPutero a spus: Ieri am avut o zi grea dar asta până am cunoscut-o pe @Andreea210 și mi sa schimbat norocul. Programare făcută cu o zi în urma când am văzut la ea în meniu ca oferă FK in pretul bazic. Ma determinat să îi scriu imediat, ea a raspuns la fel și sa stabilit pentru ieri. La ora confirmării ea ma întrebat dacă putem să amânăm și am fost de acord cu o oră jumate întârziere. Am rezolvat niște probleme la bancă și spre casă. Pe drum pe cine văd, favorita mea nr1 in fațamea la 4 metri, nu eram sigur că nu am văzut-o nici o dată îmbrăcată asa ca am dat un mesaj pe wap să văd reacția. Era ea și atunci am realizat de ce nu imi merge bine, în urmă cu 2 zile am întâlnit o altă excortă înainte să urc la hogeacul celeilalte și mi-a mers rău. Eram gata să renunț dar m-am întors din drum, ghinioanele nu sau terminat și era gata să întârzii. Am anunțat sosirea și am cerut interfon, ea a zis sa aștept 5min să se spele. Ajuns în casă am constatat că fata e ca în poze + restul feței se potrivea cu buzele ei mari. Fata și-a cerut scuze pentru amânare, cu zâmbetul pe buze ne-am pupat și la duș după ce m-am despuiat. Am început cu săruturi, 69 bun cu oralul umed cu rotiri de cap, păsărică dulce numai bună de lins. LOT bun, a intrat greu până sa umezit, misionar, capriță și din nou misionar lung până la finalizare. A fost ca și um aveam în brațe iubita, ne contopeam, ne sărutam, am trăit momentul amandoi intens și a mers totul natural. Note 10 pe linie, locație ideală, fata superbă, sexul de vis, ce mai aproape m-am îndrăgostit. DTD 30min din care au fost 20min de sex intens ce mă face să revin de îndată ce se întoarce la noi. Amenda 200 pe deplin meritați. Sânt @AdamPutero fac ce vreau, când vreau și doar cu cine îmi place. Pup 😘💋❤️M Mulțumesc 😘 te mai aștept cu drag 🫶🏼
Andreea210 Reputație: 568 Postat Marți la 08:57 Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Autor Postat Marți la 08:57 1 oră în urmă, Futureman a spus: Bună. Se poate si finalizare orala? Nu
ionxxx1 Reputație: 383 Postat Marți la 10:48 Oras:RO Oras:RO Postat Marți la 10:48 Prin "explorările" mele pe forum am remarcat la un moment dat pozele Andreei, am aruncat un ochi pe topicele ei din alte orașe și zic "uite o fată pe gustul meu" așa că în vacanța de iarnă, undeva între Crăciun și Anul Nou am făcut o "sexcursie" până la Rm. Vâlcea special ca să o întâlnesc, acum când am văzut că vine în București am zis că a venit Crăciunul a doua oară 🥳 Ieri seară am revizitat-o, locația e undeva într-un bloc pe străduțele dintre Mall Vitan și Mihai Bravu într-un apartament bine pus la punct, chiar modern, iar în camera de acțiune are inclusiv o bară de strip-tease adică... ceva next level 😁 Andreea: o minionă superbă, creolă, păr lung cu niște șuvițe blonde momentan, slim, fit, dar și cu forme adică niște sâni rotunzi și tari, o plăcere să te joci cu ei, fund micuț și bombat, m-a primit intr-o lenjerie de culoare neagră, un top și bikini, era toată numai un zâmbet cu niște ochi mari și veseli, bineînțeles gene și buze bine conturate. S-a bucurat să mă revadă, mi-a înmânat un prosop curat și am fugit la duș, baia cu tot ce trebuie, gel de duș, apă de gură, etc. Acțiunea: am început cu mângâieri, pupici pe corp, apoi ON destul de soft dar plăcut să-i vezi buzele cum muncesc acolo, mai arunca și câte o privire pe sub gene din când în când, mi-a plăcut că s-a așezat din lateral și puteam să mă bucur de formele ei, fundul, sânii, în timp ce o suge... Destul de repede am pus caciulita, lubrifiant și a trecut Andreea deasupra, e strâmtă, umedă și caldă, LOT fiind poziția mea preferată ei bine aici e potrivirea perfectă pentru că Andreea chiar se mișcă wow în poziția asta și sare în ea de nu-i adevărat, geme si trăiește momentul plus că ai acces să-i mângâi sânii ăia frumoși iar când se ridică complet cu mâinile pe lângă corp și incepe să sară și să sară... eh la puține fete am întâlnit asta, mă înnebunea de plăcere da zic că nu-i frumos să las fata să muncească doar ea așa că am schimbat în doggy, s-a poziționat perfect și m-a fascinat cu fundul ăla micuț și rotund numai bun de ținut în palme și talia mică și subțire, gemetele ei și senzațiile pe care mi le dădea m-au făcut să finalizez exploziv destul de repede. Am mers din nou la duș, iar în timp ce mă îmbrăcam am mai schimbat câteva vorbe, e o fată inteligentă cu care poți avea o conversație relevantă nu doar așa de complezenta. A fost doar o vizită scurtă de 30 min dar am de gând să profit din plin de prezența ei în București. 200 de lei super bine investiți pentru compania unei fete de excepție. 3 1
Andreea210 Reputație: 568 Postat Marți la 12:42 Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Autor Postat Marți la 12:42 Acum 1 oră, ionxxx1 a spus: Prin "explorările" mele pe forum am remarcat la un moment dat pozele Andreei, am aruncat un ochi pe topicele ei din alte orașe și zic "uite o fată pe gustul meu" așa că în vacanța de iarnă, undeva între Crăciun și Anul Nou am făcut o "sexcursie" până la Rm. Vâlcea special ca să o întâlnesc, acum când am văzut că vine în București am zis că a venit Crăciunul a doua oară 🥳 Ieri seară am revizitat-o, locația e undeva într-un bloc pe străduțele dintre Mall Vitan și Mihai Bravu într-un apartament bine pus la punct, chiar modern, iar în camera de acțiune are inclusiv o bară de strip-tease adică... ceva next level 😁 Andreea: o minionă superbă, creolă, păr lung cu niște șuvițe blonde momentan, slim, fit, dar și cu forme adică niște sâni rotunzi și tari, o plăcere să te joci cu ei, fund micuț și bombat, m-a primit intr-o lenjerie de culoare neagră, un top și bikini, era toată numai un zâmbet cu niște ochi mari și veseli, bineînțeles gene și buze bine conturate. S-a bucurat să mă revadă, mi-a înmânat un prosop curat și am fugit la duș, baia cu tot ce trebuie, gel de duș, apă de gură, etc. Acțiunea: am început cu mângâieri, pupici pe corp, apoi ON destul de soft dar plăcut să-i vezi buzele cum muncesc acolo, mai arunca și câte o privire pe sub gene din când în când, mi-a plăcut că s-a așezat din lateral și puteam să mă bucur de formele ei, fundul, sânii, în timp ce o suge... Destul de repede am pus caciulita, lubrifiant și a trecut Andreea deasupra, e strâmtă, umedă și caldă, LOT fiind poziția mea preferată ei bine aici e potrivirea perfectă pentru că Andreea chiar se mișcă wow în poziția asta și sare în ea de nu-i adevărat, geme si trăiește momentul plus că ai acces să-i mângâi sânii ăia frumoși iar când se ridică complet cu mâinile pe lângă corp și incepe să sară și să sară... eh la puține fete am întâlnit asta, mă înnebunea de plăcere da zic că nu-i frumos să las fata să muncească doar ea așa că am schimbat în doggy, s-a poziționat perfect și m-a fascinat cu fundul ăla micuț și rotund numai bun de ținut în palme și talia mică și subțire, gemetele ei și senzațiile pe care mi le dădea m-au făcut să finalizez exploziv destul de repede. Am mers din nou la duș, iar în timp ce mă îmbrăcam am mai schimbat câteva vorbe, e o fată inteligentă cu care poți avea o conversație relevantă nu doar așa de complezenta. A fost doar o vizită scurtă de 30 min dar am de gând să profit din plin de prezența ei în București. 200 de lei super bine investiți pentru compania unei fete de excepție. Îți mulțumesc pentru vizită și te mai aștept cu drag 😘 1
Andreea210 Reputație: 568 Postat Marți la 12:45 Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Autor Postat Marți la 12:45 Disponibilă 🫶🏼 Programarile se fac doar pe Whatsapp 📲 1
dobrix Reputație: 1269 Postat Marți la 14:21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Marți la 14:21 Salut! Am zis sa continui sa vizitez fete care vin în B dar activează de obicei în alte orașe și astfel am ajuns la Andreea. Programare pe whatsapp. Locatia: 7 pt ca are colega. Aspect 7 pt ca pozele o avantajează. Este de etnie cu sfarcuri de culoare specifica, fizionomie a fetei care reprezinta exact trăsăturile etniei rrome. Nu am nimic cu femeile de etnie rroma pt ca am și avut 2 iubite rrome sa nu se înțeleagă altceva. Vergeturi pe fund care strica priveliștea în doggy. On: 6.5 pt buzele alea puse dar în rest slab . . Ia doar capul în gura fără atenție la biluțe. Np: 7.5 s a mișcat ok când a fost ea la conducere și pare ca i a plăcut când am ambalat o puțin după expresiile feței. Păsărica mișto de "țigancă " dar cum am zis vergeturile alea strica priveliștea în doggy. Medie recomandare: 7 . Cu 200 finalizarea. Pt București unde oferta este abundenta nu pot sa dau o nota mai mare. Bafta 1 1
enriqe68 Reputație: 174 Postat Marți la 14:27 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Marți la 14:27 Se poate o poza si cu sanii/ pasa ? ....sa vedem ce si cum .... sus stai bine de tot😇
Membru Premium v92610 Reputație: 3272 Postat Marți la 14:39 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Marți la 14:39 13 minutes ago, dobrix said: sfarcuri de culoare specifica, fizionomie a fetei care reprezinta exact trăsăturile etniei rrome. Sunt curios care ar fi alea, ca am vizitat-o in prima zi pe aici dar in afara de faptul ca e bruneta eu nu le-am identificat, ba chiar mi s-a parut frumusica gagica. Eu cand aud asta cu "trasaturile etniei" ma duc cu gandul la cu totul altceva si s-ar putea sa cam induci lumea in eroare. Am intalnit si din alea cateva, aici clar nu e cazul dpmdv. 2 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Andreea210 Reputație: 568 Postat Marți la 15:38 Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Telefon: 0759767930 Oras:Vâlcea Disponibila Autor Postat Marți la 15:38 Acum 57 minute, v92610 a spus: Sunt curios care ar fi alea, ca am vizitat-o in prima zi pe aici dar in afara de faptul ca e bruneta eu nu le-am identificat, ba chiar mi s-a parut frumusica gagica. Eu cand aud asta cu "trasaturile etniei" ma duc cu gandul la cu totul altceva si s-ar putea sa cam induci lumea in eroare. Am intalnit si din alea cateva, aici clar nu e cazul dpmdv. Heiii, mulțumesc ❤️ Dar știi cum e, nu poti mulțumii pe toată lumea, și nici nu poți fii pe gustul tuturor 🤷🏻♀️😘 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11238 Postat Marți la 15:52 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Marți la 15:52 Chiar nu conteaza etnia dacă fata oferă corect ceea ce promite in oferta si dacă îți place cum arata, asta conteaza! 3 1
71laciport Reputație: 4339 Postat Marți la 16:03 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Marți la 16:03 Pai omu' a scris clar ca nu are nimic impotriva etniei rrome si a relatat concluzia personala subiectiva pe care a tras o in urma vizitei, nici macar Andreea nu s a suparat oferind un raspuns politicos. Drept urmare, scoateti din buzunar 200 lei si dupa puneti aici recenzia voastra, numai asa poate, o sa considerati ca nu sunteti influentati de nimeni in niciun fel 1 1
AdamPutero Reputație: 3 Postat Marți la 16:39 Oras:București Oras:București Postat Marți la 16:39 Acum 30 minute, 71laciport a spus: Pai omu' a scris clar ca nu are nimic impotriva etniei rrome si a relatat concluzia personala subiectiva pe care a tras o in urma vizitei, nici macar Andreea nu s a suparat oferind un raspuns politicos. Drept urmare, scoateti din buzunar 200 lei si dupa puneti aici recenzia voastra, numai asa poate, o sa considerati ca nu sunteti influentati de nimeni in niciun fel Asta spun și eu fata e super chiar mai mult, i-am spus de o fată ce nu participa deși era foarte frumoasă și ea a aparato pentru că are mai multă experiență. Eu zic că Andreea este model pentru excortele din România, nu mai spun ce pasiune pune când face sex. Pup 😘💋❤️M 2 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3272 Postat Marți la 16:46 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Marți la 16:46 20 minutes ago, 71laciport said: Pai omu' a scris clar ca nu are nimic impotriva etniei rrome si a relatat concluzia personala subiectiva pe care a tras o in urma vizitei, nici macar Andreea nu s a suparat oferind un raspuns politicos. Drept urmare, scoateti din buzunar 200 lei si dupa puneti aici recenzia voastra, numai asa poate, o sa considerati ca nu sunteti influentati de nimeni in niciun fel Cand se folosesc expresii gen "exact trasaturile etniei" aia nu mai tine de nicio "subiectivitate", de-aia am si intrebat care ar fi alea la Andreea, daca sunt asa exacte. Bravo ei daca nu s-a suparat dar e cam irelevant, problema era ce se da de inteles la restul lumii care citeste pe aici ca pentru asta e topicul. Si sa scrii ca x e de etnie (sau ti se pare tie ca e) ca pe urma sa adaugi ca n-ai nimic cu asta se cam bate cap in cap, atunci de ce o mai mentionezi de la inceput? Cum a zis si Subterana mai sus, ce relevanta are treaba asta cu "etnia" in toata treaba atata timp cat fata e ok si se comporta cum trebuie? Mai ales daca e ceva subiectiv si chiar e foarte subiectiv in multe cazuri, ca nu oricine cu parul inchis/negru sau mai brunet la ten e "de etnie roma", ce sa vezi. In fine revenim la subiect. 1 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Crissandre77 Reputație: 301 Postat Marți la 17:07 Oras:București Oras:București Postat Marți la 17:07 Dincolo de "etnie", care chiar nu are nicio relevanță, mie îmi plac răspunsurile și atitudinea domnișoarei din ce am citit până acum, inclusiv pozele. Andreea, te voi vizita curând, vreau să te cunosc 🌹😇 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum