Tubone Reputație: 0 Postat Februarie 28 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 28 Salutare, stie cineva daca mai presteaza Giulia? Vad ca nu a mai intrat pe whatsupp din Decembrie. A schimbat nr sau s-a retras.? Multumesc
sombescu Reputație: 148 Postat Februarie 28 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 28 E pe circuit inchis, dar onsista. Eu am avut noroc…
patrykk Reputație: 27 Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 Acum 2 ore, sombescu a spus: E pe circuit inchis, dar onsista. Eu am avut noroc… Unde să insiste? Prin apel sau SMS? Întreb pentru un prieten
Sony69 Reputație: 129 Postat Februarie 28 Oras:Timisoar Oras:Timisoar Postat Februarie 28 Acum 3 ore, patrykk a spus: Unde să insiste? Prin apel sau SMS? Întreb pentru un prieten Nu cred ca vei afla ceva pentru ca nu se doreste singurul care mai scapa cate ceva mai siropos despre Giulia era danp123 dar si el a renuntat nu ati este clar !
RAGE1 Reputație: 0 Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 4 hours ago, patrykk said: Unde să insiste? Prin apel sau SMS? Întreb pentru un prieten Prin ambele.
Membru Premium danp123 Reputație: 2918 Postat Februarie 28 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 28 Momentan e intr-o "vacanta" ceva mai lunga...
emiluc Reputație: 179 Postat Martie 1 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 1 Acum 5 ore, danp123 a spus: Momentan e intr-o "vacanta" ceva mai lunga... Sa ne anunți cand revine..
sombescu Reputație: 148 Postat Martie 1 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 1 La 28.02.2025 la 17:29, patrykk a spus: Unde să insiste? Prin apel sau SMS? Întreb pentru un prieten W up… 1
allgeorge Reputație: 36 Postat Martie 2 Postat Martie 2 A tras rulourile din decembrie, nu știu când revine și dacă revine , dar ca servicii este The Best! Am vizitat-o periodic , de câțiva ani Sa speram ca revine. 2
shiva Reputație: 3147 Postat Martie 3 Oras:Vest Oras:Vest Postat Martie 3 On 3/1/2025 at 1:12 AM, danp123 said: Momentan e intr-o "vacanta" ceva mai lunga... Dane ...stii de la ea personal? daca da, ti a zis aprox cat va fi plecata sau cand revine? ms
emiluc Reputație: 179 Postat Martie 3 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 3 Acum 3 ore, shiva a spus: Dane ...stii de la ea personal? daca da, ti a zis aprox cat va fi plecata sau cand revine? ms Sau … dacă mai revine?
Membru Premium danp123 Reputație: 2918 Postat Martie 3 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Martie 3 3 hours ago, shiva said: Dane ...stii de la ea personal? daca da, ti a zis aprox cat va fi plecata sau cand revine? ms 15 minutes ago, emiluc said: Sau … dacă mai revine? Informatia e sigura... dar nu stiu cand/daca revine. Opinia mea e ca o sa revina... in cateva luni. 1 1
goguta2000 Reputație: 168 Postat Martie 3 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 3 Ma puteti ajuta cu topicul sau numarul de telefon al Giuliei?
Sony69 Reputație: 129 Postat Martie 3 Oras:Timisoar Oras:Timisoar Postat Martie 3 Acum 46 minute, goguta2000 a spus: Ma puteti ajuta cu topicul sau numarul de telefon al Giuliei? Scuzama ca ati spun dar daca nu ai vazut numarul de telefon afisat foarte clar sigur nu ai sa reusesti sa o vezi nici pe Giulia !😂😥 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum