Digger1 Reputație: 45 Postat Septembrie 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 11 Acum 10 ore, marius171 a spus: Pozele sunt in avantajul ei maxim. La fata e urata, are gusa si maxilar mic. E grasa si cu burta mare. Doar sanii sunt frumosi. Bro nu mintii că vreau sa o vad și eu,prin alta parte se pare că nu mai sunt locuri disponibile...😉
Lenalena Reputație: 153 Postat Septembrie 12 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 12 Disponibila 😜 1 3
Lenalena Reputație: 153 Postat Septembrie 13 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 13 Disponibila 😏 Doar azi si maine la voi ☺️
Digger1 Reputație: 45 Postat Septembrie 13 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 13 Acum 7 ore, Lenalena a spus: Disponibila 😏 Doar azi si maine la voi ☺️ Degeaba,de 4 zile scriu și degeaba,se pare că ăștia înghesuită rău de tot 1
sava.nicol Reputație: 487 Postat Septembrie 13 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Septembrie 13 Acum 8 ore, Digger1 a spus: Degeaba,de 4 zile scriu și degeaba,se pare că ăștia înghesuită rău de tot Sau o fi plecat de mult,că nu se inghesuie deloc băieții. 1
Lenalena Reputație: 153 Postat Septembrie 14 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 14 Disponibila 17.00-02.00 😜
ionut485 Reputație: 31 Postat Noiembrie 14 Postat Noiembrie 14 Vizitat Alena ieri ! E o femeie frumoasa la care am sa mai revin! Nota 10 !!! 1 1
madaa69 Reputație: 1596 Postat Noiembrie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14 53 minutes ago, ionut485 said: Vizitat Alena ieri ! E o femeie frumoasa la care am sa mai revin! Nota 10 !!! Mulțumim ca ne-ai anunțat de faptul ca o sa o revizitezi 🙂 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum