amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 30, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2014 M-am obisnuit cu clientii care se programeaza si nu vin, m-am obisnuit cu cei nesimtiti, care suna pt ca nu au ce face sau vin sa-si descarce frustrarile...M-am obisnuit cu faptul ca nu am cum sa cer cuiva ceea ce nu are...Nu ma pot obisnui cu persoanele care cica imi sunt "prieteni", dar nu sunt nici macar o data pe an...Ajung sa cred un lucru: Sa ma fereasca D-zeu de prieteni pentru ca si asa am destui dusmani... 1 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 30, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Martie 30, 2014 Am impresia ca azi chiar e ziua ta. La multi ani? Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Martie 30, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Martie 30, 2014 Daca zici tu... La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa-ti gasesti fericirea! Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 30, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Martie 30, 2014 Am senzatia si eu ca ar putea fi ziua ta.. cunoscand sentimentul care te incearca si eu in anii precedenti, iti spun capul sus ca o sa vina si prietenii adevarate in viata ta, cum au venit si in a mea. La multi ani, Amada ! (sper sa fie chiar ziua ta ) Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 30, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 30, 2014 Daca intr-adevăr e ziua ta, LA MULTI ANI!;să stii,ca unii dintre noi te plac,chiar daca virtual Link spre comentariu
Izzard Reputație: 76 Postat Martie 30, 2014 Oras:rai Oras:rai Partajează Postat Martie 30, 2014 M-am obisnuit cu clientii care se programeaza si nu vin, m-am obisnuit cu cei nesimtiti, care suna pt ca nu au ce face sau vin sa-si descarce frustrarile...M-am obisnuit cu faptul ca nu am cum sa cer cuiva ceea ce nu are...Nu ma pot obisnui cu persoanele care cica imi sunt "prieteni", dar nu sunt nici macar o data pe an...Ajung sa cred un lucru: Sa ma fereasca D-zeu de prieteni pentru ca si asa am destui dusmani... La multi ani! ps: n-ai idee cat ma abtin sa nu comentez pe de laturi... 2 Link spre comentariu
Fernandel Reputație: 31 Postat Martie 30, 2014 Oras:pe pista Oras:pe pista Partajează Postat Martie 30, 2014 ps: n-ai idee cat ma abtin sa nu comentez pe de laturi...Macar azi frumos din parte ta La multi ani Dulcico! Link spre comentariu
alina21xx Reputație: 17 Postat Martie 30, 2014 Oras:Sectorul Verde Oras:Sectorul Verde Partajează Postat Martie 30, 2014 Cum iti asterni asa dormi..Ce semeni aia aduni... Probabil ca nu-i meriti daca nu-i ai! Prietenia e lucru mare, la fel ca omenia si ca modestia. E rara pentru ca trebuie sa fie pura si sa se manifeste intre oamenii care se aseamana. Faci rau primesti rau, faci bine primesti bine.Poate te face si pe tine cineva (constiinta) mai inteleapta si mai buna. Poate fiind singura cand ar trebui sa fii inconjurata de prieteni iti arata si tie faptul ca trebuie sa schimbi la tine unele lucruri. Poate atitudinea, comportamentul, poate modul de a fi. Poate gresesti si tu undeva, sau poate nu. Invata ceva din tot ce faci! Invata ca lucrurile bune vin la oamenii buni si ca in viata nimic nu e intamplator. Nici macar faptul ca te bate singuratatea (desi stim cu totii ca nu e singura care te bate, poate ca ti-o meriti). Fa un pas in dreapta si analizeaza unde ai gresit. Fa un pas in stanga si vezi daca tu este ceea ce trebuie sa fii, daca tu esti multumita de tine si apoi daca ceilalti sunt multumiti de tine. Si apoi daca tu esti multumita de ceilalti,Uita-te in jos si fi mai buna, ura nu naste nici copii nici prietenii nici alte lucruri bune.Si mai apoi uita-te in sus si multumeste. In mod cert stie Dumnezeu de ce e asa. In viata nimic nu e intamplator!La multi ani! 1 Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 30, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Martie 30, 2014 La multi ani si din partea mea.Pacat ca esti supi chiar de ziua ta Hai aici cu noi .Macar trece timpul mai repede. Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 30, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 30, 2014 Va multumesc din suflet! Am facut 35 si mi-am dat seama si mai mult ca cel mai bine este fii singurica si sa nu crezi in promisiuni... Azi am avut surprize placute din partea celor de la care nu m-am asteptat, surprize urate din partea celor de la care nu credeam...Asta e.Pupici multi! Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2014 La multi ani, domnisoara! Sa fii iubita! Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 30, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 30, 2014 Stai linistata,ca tot luna asta am facut și eu 35ani si tot așa,am fost oleak depresiv,a 2-a zi a trecut ;bine,eu intru in depresie de fiecare dață cand e ziua mea de cand am trecut de 30ani 1 Link spre comentariu
Fernandel Reputație: 31 Postat Martie 30, 2014 Oras:pe pista Oras:pe pista Partajează Postat Martie 30, 2014 Stai linistata,ca tot luna asta am facut și eu 35ani si tot așa,am fost oleak depresiv,a 2-a zi a trecut ;bine,eu intru in depresie de fiecare dață cand e ziua mea de cand am trecut de 30ani Sofistricatule,tu esti ma? :laugh2 poza imi spune ceva De esti tu acela,eu te recunosc Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 30, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 30, 2014 Mah,în pana mea,aici toți sunteți paranoici,numai clone si rebranduiti vedeti ;nici nu stiu cine e sofisticatu,dar am vazut discutia cu picon despre respectivul,un adevarat talentat 1 Link spre comentariu
Fernandel Reputație: 31 Postat Martie 30, 2014 Oras:pe pista Oras:pe pista Partajează Postat Martie 30, 2014 Mah,în pana mea,aici toți sunteți paranoici,numai clone si rebranduiti vedeti ;nici nu stiu cine e sofisticatu,dar am vazut discutia cu picon despre respectivul,un adevarat talentat Adevaraaaaaaaaat! Link spre comentariu
papapius Reputație: 222 Postat Martie 30, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2014 Bucura-te de fiecare clipa, zambeste,fi fericita si aminteste-ti un lucru: azi e ziua ta cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! LA MULTI ANI ! Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Martie 30, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Martie 30, 2014 La multi ani Amada! Link spre comentariu
doctor zhivago Reputație: 69 Postat Martie 30, 2014 Telefon: http://www.spital-obregia.ro/ Oras:Bucharest Telefon: http://www.spital-obregia.ro/ Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 30, 2014 La multi ani !Multa sanatate si clipe frumoase. Link spre comentariu
midas Reputație: 1187 Postat Martie 30, 2014 Oras:n/a Oras:n/a Partajează Postat Martie 30, 2014 La mulți ani ! Toate-s în viață trecătoare, inclusiv viața ... Link spre comentariu
diaconescum Reputație: 394 Postat Martie 30, 2014 Oras:none Oras:none Partajează Postat Martie 30, 2014 LaMultiAni! Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Martie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2014 Buna Amada.Ma bucur ca esti nascuta,chiar a 2-a zi dupa mine,deci nu ma insel in privinta persoanelor chiar si la distanta(am scris undeva,ca impulsivitatea noastra e asemanatoare,atunci nici prin gand nu mi-a trecut ca esti asa de apropiata:zi de nastere/decada astrologica/zodie),dar ca si semn astral sigur de foc.Iti doresc multa fericire in plan personal alaturi de cineva care te merita(cu bune/rele),ai capacitati si calitati maxime de a atrage,multe bucurii si realizari(exact ceea ce visezi tu cu ochii deschisi-visele sunt intotdeauna realizabile,depinde de noi,cat de pozitivi suntem in fata celor mai crunte probleme-un sut in fund de la viata-vorba vine-100de pasi inainte),si multa fara masura IUBIRE.Nu pune asa repede la suflet orice descarcare(a celor care nici macar nu te cunosc,nu au infruntat viata ta,nu stiu practic nimic real despre tine),pune mare pret pe tine,pe cei care te apreciaza si pe cel de Sus(baza noastra)...LA MULTI ANI! 2 Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Martie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2014 http://fs70.trilulilu.ro/imgs/xfy1055/la-multi-ani-dragilor-nostrii-actori_bb9c79140796aa.jpg Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 30, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 30, 2014 http://www.comments20.com/wp-content/uploads/2012/05/Thank-You-Graphics-82.gif http://www.tumblr18.com/t18/2014/02/Thank-you-hanging-heart.gif http://www.animated-gifs.eu/website-thanks/0155.gif Link spre comentariu
nisak87 Reputație: 372 Postat Martie 30, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Martie 30, 2014 La Mulţi Ani!Urările tradiţionale le cunoşti....Important este drumul pe care tu ai ales să mergi...şi pe care trebuie să îl urmezi....Nu trebuie să crezi în oameni....doar în instinctul tău....Şi ascult-o pe Yka........Le zice bine.....Aşa că azi "E ziua ta" nicidecum "Azi trebuia să fie ziua mea...."Bucură-te de încă un an.... Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2014 La multi ani draga Amada! Chiar daca nu ne cunoastem si chiar daca ne-am mai contrat noi p-aici, eu iti doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa, fericita si linistita. Capul sus si nu uita ca in viata toate trec, toate au o rezolvare! 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum