Sari la conținut

Evafoxy 0737911440

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună, sunt eva am 40 ani ,71kg și 1,75m sunt o matura cu forme sunt noua și dornica sa va cunosc și sa petrecem clipe minunate împreună. Ofer servicii domnilor manierați și cu bun simț, pentru mai multe detalii nu ezitați să mă contactați! 

Servicii: sex oral protejat /neprotejat (dacă igiena este impecabilă); sex normal protejat; cunnilingus; annilingus (parte pasivă); 69; finalizare corporală; diverse poziții; mici fantezii (le discutăm înainte).

150Ron / 30 min (1 finalizare);

300 Ron / 60 min (1-2 finalizări)

Extra cim 100ron😘🥰

Extra cof 50ron🥰😘

Locație: zona vitan

Va pup!

IMG-20250312-WA0003.jpg

IMG-20250312-WA0005.jpg

IMG-20250312-WA0001.jpg

• Like 2
  • Inimioara 3
  • pisicuts a setat ca important acest topic
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Edit la poze dus la extrem🤣🤣🤣

• Like 2
Reputație: 232
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat
Acum 14 minute, ibrahim2020 a spus:

Edit la poze dus la extrem🤣🤣🤣

Si tot nu este ce trebuie in poze 😃

• Like 2
  • Haha 1
Postat
Acum 2 ore, marian26nairam a spus:

Mai bine pui poze normale făcute cu telefonul decat aceste poze editate

Va multumesk pn reactii o sa pun şi poze gen selfy

• Haha 3
Reputație: 509
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Pune ca la asa edit uri, nu convingi le nimeni.

• Like 1
Postat

🥰 Buna Disponibila😘😘😘

IMG-20250312-WA0054.jpeg

IMG-20250313-WA0116.jpg

• Like 2
  • Inimioara 4
Postat

Salutare fraților! Am fost eu și am verificat, primele poze de sus sunt false, următoarele sunt reale. Locație este la complexul de blocuri de pe str Moților. Aspect dameza precum se vede în ultimele 3 poze , la fizionomie este nasoală + are și placa în gură. Este basarabeancă cu peste 2.000.000km . Prestația este de slabă calitate și pe foarte mare grabă.  Nu recomand!

• Like 3
  • Haha 1
  • Trist 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Salut, am mers eu la doamna de @50 ani 

Origine Moldova , sau sudul Ucrainei. Normal 4

Oral 5

Detalii ,vb mult de parca facem terapie la psiholog, ap curat. Lasă telefonul sa sune în timpul vizitei a sunat de 7 ori ,Ia vezi dacă mai tragi pe carici.poze doar cele cu sanii sunt reale restul retușate maxim preț mare pt servicii. Merg la milf sau mature sa ne tragem tare pe scurt (futai cu strigături(ori ne futem ,ori merg la masaj) 

Pt mine s-au terminat vizitele.la ea. 

Succes la tras.

• Like 3
  • Minus 1
Postat
La 14.03.2025 la 15:15, NipSpawNK a spus:

Buna, am citit si eu pe acest topic si am vazut ca sunteti noua pe forum, nu stiu daca si in domeniu de activitate. Aveti o varsta cel putin respectabila, pe mine m-ati convins cu pozele de pana acum, totusi nu am sa va fac o vizita, imi plac escapadele sub 20 min. de mers, pe role ( asa is eu, mai prost ). Intentia mea ii de a va da cateva sfaturi, mai departe ramane la cum considerati daca le puneti in practica.

1. Strict pentru puterea exemplului si fara a supara pe nimeni, incercati sa va inspirati din urmatorul topic pentru cateva poze si nu numai, cred ca-i o sursa buna si pentru: descrieri, semnatura, asezare in pagina, stil de scris ( font, emoji, detalii, servicii ) etc. Utilizatorul respectiv a castigat titlul "Member of the month" dintr-un motiv sau altul.😉
  2. Intr-o discutie destul de recenta cu o persoana de ~30 de ani, amintesc de termenul forum, la care mi se raspunde "eu stiu ca alea erau pe vremea lui tataie". Tind sa-i dau dreptate, eu personal n-am prins vremea mirc, am cochetat pe cateva forum-uri in generala si am rupt in doua Yahoo Messenger! pana dispara. Ce au in comun toate, este faptul ca sunt depasite pentru 2025, la varsta dvs. maxim as putea intelege confuzia intre „î” si „â”. Banuiesc ca vreti sa va treaca pragul oameni, si de calitate. Incercati sa scrieti cat mai corect din punct de vedere gramatical, si eu inca mai lucrez la acest capitol dar cuvinte precum: mulumesk, poi, dnd / brb, nimik - au murit odata cu BUZZ-UL.

Nu puneti la suflet toate rautatile venite gratis. Eu va astept cu bratele deschise si imi permit sa va doresc numai succesuri, fara esece.

Multumesc frumos pentru indrumare, o sa tin cont de parerea ta, 😘

Postat
Acum 8 ore, new_cont_user a spus:

Salutare fraților! Am fost eu și am verificat, primele poze de sus sunt false, următoarele sunt reale. Locație este la complexul de blocuri de pe str Moților. Aspect dameza precum se vede în ultimele 3 poze , la fizionomie este nasoală + are și placa în gură. Este basarabeancă cu peste 2.000.000km . Prestația este de slabă calitate și pe foarte mare grabă.  Nu recomand!

Multumesc, ai exagerat putin cu placa, oricum multumesc

• Like 1
Postat
Acum 6 ore, Oldpadre a spus:

Salut, am mers eu la doamna de @50 ani 

Origine Moldova , sau sudul Ucrainei. Normal 4

Oral 5

Detalii ,vb mult de parca facem terapie la psiholog, ap curat. Lasă telefonul sa sune în timpul vizitei a sunat de 7 ori ,Ia vezi dacă mai tragi pe carici.poze doar cele cu sanii sunt reale restul retușate maxim preț mare pt servicii. Merg la milf sau mature sa ne tragem tare pe scurt (futai cu strigături(ori ne futem ,ori merg la masaj) 

Pt mine s-au terminat vizitele.la ea. 

Succes la tras.

İmi cer scuze pentru telefon am uitat sa il pun pe silentios, pana ma acomodez cu voi cum ar trebui sa fiu, incerc sa multumesc pe toti😘 

• Like 1
Postat

Buna Disponibila la :

🥰19:00🥰

🥰20:00🥰

🥰21:00🥰

Postat

Salutare.

Am fost si eu la doamna saptamana ce a trecut. Programare facuta din timp cu confirmare inainte cu o ora.

Gusturile nu se discuta. Doamna este milf, este destul de permisiva daca comportamentul clientului este ok. Eu nu m-am simtit grabit. Am luat o ora. M-a intampinat asemanator ca in poza incarcata recent de ea. I-am cerut daca isi poate pune dresurile. S-a conformat. Am cerut si la dus si intors ne-am apucat de actiune.

Pot spune ca punctul forte este oralul. Mie mi-a placut. As acorda un 9.5 pt OP facut din picioare. Nu stiu asta cu placa de unde a venit (referitor la recenzia de placa).

Pt NP as acorda un 8 spre 9 (atat in pozitia pe la spate cat si in misionar).

I-am dat si eu cateva sfaturi care poate sa o ajute pe viitor la fata locului (apropo de sfaturile colegului NipSpawNK date mai sus).

Daca comportamentul tau ca barbat e ok, ai de castigat.

Seara buna si spor sa aveti!

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 10 ore, mar90_n a spus:

Salutare.

Am fost si eu la doamna saptamana ce a trecut. Programare facuta din timp cu confirmare inainte cu o ora.

Gusturile nu se discuta. Doamna este milf, este destul de permisiva daca comportamentul clientului este ok. Eu nu m-am simtit grabit. Am luat o ora. M-a intampinat asemanator ca in poza incarcata recent de ea. I-am cerut daca isi poate pune dresurile. S-a conformat. Am cerut si la dus si intors ne-am apucat de actiune.

Pot spune ca punctul forte este oralul. Mie mi-a placut. As acorda un 9.5 pt OP facut din picioare. Nu stiu asta cu placa de unde a venit (referitor la recenzia de placa).

Pt NP as acorda un 8 spre 9 (atat in pozitia pe la spate cat si in misionar).

I-am dat si eu cateva sfaturi care poate sa o ajute pe viitor la fata locului (apropo de sfaturile colegului NipSpawNK date mai sus).

Daca comportamentul tau ca barbat e ok, ai de castigat.

Seara buna si spor sa aveti!

Îți mulțumesc mult pentru recenzii și te aștept cu mare mare drag Te pup😘🥰

Postat

🥰 Neața dragii mei sunt disponibilă mare drag Vă aștept pe toți bărbații cu bun simț🥰😘

IMG-20250317-WA0003.jpg

IMG-20250317-WA0005.jpg

• Like 1
  • Inimioara 3
Postat

Bună dimineața lume vreau să menționez că sunt disponibilă de la ora 10:30 Vă aștept pe toți Cu drag să petrecem clipe minunate de neuitat😘🥰

IMG-20250318-WA0000.jpg

• Oras:slatina
  • Oras:slatina
Postat
Acum 22 minute, Evafoxy a spus:

Bună dimineața lume vreau să menționez că sunt disponibilă de la ora 10:30 Vă aștept pe toți Cu drag să petrecem clipe minunate de neuitat😘🥰

IMG-20250318-WA0000.jpg

Wow superba

Postat

Am fost si eu la Eva astazi. A fost o experienta grozava si m-am simtit minunat. Ea este extrem de amuzanta si amabila si ai ce discuta cu ea. Ca si locatie este o garsoniera curata si ingrijita. O recomand cu drag si te pup Eva, ne revedem curand😈

• Mersi 1
Reputație: -6
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 23 ore, alex1678 a spus:

Wow superba

Buna

Ce servicii ?

Poze reale ?

• Like 1
Postat
Acum 12 ore, albert00 a spus:

Am fost si eu la Eva astazi. A fost o experienta grozava si m-am simtit minunat. Ea este extrem de amuzanta si amabila si ai ce discuta cu ea. Ca si locatie este o garsoniera curata si ingrijita. O recomand cu drag si te pup Eva, ne revedem curand😈

Multumesc mult te mai aştept cu drag 😘

Reputație: -6
Postat
Acum 7 minute, Evafoxy a spus:

Buna Disponibila😘

IMG-20250319-WA0002.jpg

Super poza

Ce servicii faci ?

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...