the_big_man Reputație: 1520 Postat Martie 31 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Martie 31 E mișto Eva. Așa m-a primit,oh,boy! Contact la Nr afișat pe wap,o răspuns relativ repede.Am stabilit o programare, confirmat de ambele părți. Am ajuns la dânsa, indicații,urcat sus.O femeie chiar mișto,e vorbăreață și binedispusa,ceea ce a ușurat foarte mult lucrurile. M-a întrebat dacă merg la duș,care dpdv al meu de client e obligatoriu.Baie dotată cu geluri de duș,apa de gură.Sa nu uit,are papuci 😊 Am optat pt ON.Frumos executat,atenție pe la bijuterii.primeste 8-9,e de explorat cu cim,mai încolo. NP- o poziție,pe la spate,m-au fascinat pozele.Priveliste mișto. Nota 8. Per ansamblu,ia 8.Merita revizitata, Mulțumesc,Eva! 😊 2 1
Evafoxy Reputație: 83 Postat Aprilie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 1 La 31.03.2025 la 8:47, papura voda a spus: Prea încătărămată! 😅😅😅 Până te dezbracă omul,i se culcă pula! 😊😊😊 Extinde Nu se fute dezbracata e aşa de fantazie
Evafoxy Reputație: 83 Postat Aprilie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 1 Dragilor buna sınt Disponibila 2
Evafoxy Reputație: 83 Postat Aprilie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 2 Dragilor buna sınt Disponibila 1 7
Evafoxy Reputație: 83 Postat Aprilie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 2 La 31.03.2025 la 9:57, the_big_man a spus: E mișto Eva. Așa m-a primit,oh,boy! Contact la Nr afișat pe wap,o răspuns relativ repede.Am stabilit o programare, confirmat de ambele părți. Am ajuns la dânsa, indicații,urcat sus.O femeie chiar mișto,e vorbăreață și binedispusa,ceea ce a ușurat foarte mult lucrurile. M-a întrebat dacă merg la duș,care dpdv al meu de client e obligatoriu.Baie dotată cu geluri de duș,apa de gură.Sa nu uit,are papuci 😊 Am optat pt ON.Frumos executat,atenție pe la bijuterii.primeste 8-9,e de explorat cu cim,mai încolo. NP- o poziție,pe la spate,m-au fascinat pozele.Priveliste mișto. Nota 8. Per ansamblu,ia 8.Merita revizitata, Mulțumesc,Eva! 😊 Extinde İti multumesc mult, te pup şi te mai aştept cu drag🥰 1
robertrbt Reputație: 2 Postat Aprilie 3 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Aprilie 3 Un video când ? Ceva acțiune 😘 ești top 1
Evafoxy Reputație: 83 Postat Aprilie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 3 Buna dragiilor va aştept la programări, ın cıteva zile plec 3
snagoveanul Reputație: 2 Postat Aprilie 3 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 3 Cat mai stai frumoasă doamna ? 1
Evafoxy Reputație: 83 Postat Aprilie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 3 La 03.04.2025 la 8:20, snagoveanul a spus: Cat mai stai frumoasă doamna ? Extinde Mai sınt pına sımbata, Sımbata e ultima zi🥰
istrate96 Reputație: 449 Postat Aprilie 4 Telefon: migatronik@yahoo.com Oras:ploiesti Telefon: migatronik@yahoo.com Oras:ploiesti Postat Aprilie 4 La 03.04.2025 la 16:54, Evafoxy a spus: Mai sınt pına sımbata, Sımbata e ultima zi🥰 Extinde Vi la Ploiesti ??? 1
Evafoxy Reputație: 83 Postat Aprilie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4 La 04.04.2025 la 7:19, istrate96 a spus: Vi la Ploiesti ??? Extinde Vine Ploieştiul la Bucureşti
Evafoxy Reputație: 83 Postat Aprilie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4 Buna, Disponibila
robertrbt Reputație: 2 Postat Aprilie 4 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Aprilie 4 La 03.04.2025 la 16:54, Evafoxy a spus: Mai sınt pına sımbata, Sımbata e ultima zi🥰 Extinde Te întorci ? 1
Evafoxy Reputație: 83 Postat Aprilie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4 La 04.04.2025 la 8:49, robertrbt a spus: Te întorci ? Extinde Nuştiu
Evafoxy Reputație: 83 Postat Aprilie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5 La 04.04.2025 la 8:49, robertrbt a spus: Te întorci ? Extinde Nuştiu
Evafoxy Reputație: 83 Postat Aprilie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5 Buna dragii mei🥰disponibila 1
snagoveanul Reputație: 2 Postat Aprilie 5 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 5 O "moldoveanca" bună di tot. Aspect 9 O/P 9 N/P 8-9 (lubrifiant) Per total prestație preț ok 1
Evafoxy Reputație: 83 Postat Aprilie 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6 La 05.04.2025 la 21:03, snagoveanul a spus: O "moldoveanca" bună di tot. Aspect 9 O/P 9 N/P 8-9 (lubrifiant) Per total prestație preț ok Extinde Multumesc mult te pup🥰
Evafoxy Reputație: 83 Postat Aprilie 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6 Buna dragi domni😘de astazı nu mai sınt, va anunt cınd ma întorci, apreciez vizitele voastre şi la ıntoarcere va mai aştept cu drag 😘pup. PASTE FERİCİT TUTUROR🥰
otelo Reputație: 64 Postat Aprilie 8 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 8 Salutare Baieti,acum cateva zile am fost si eu la acesta dameaza și pot sa zic ca am avut o experienta destul de proasta și nu recomand la nimeni sa se mai ducă la ea ca nu se merita practic este o pierdere de timp m am simțit super grăbit și oralul slab rau nici o pasiune nici un efort din partea ei,corpul plin de vergeturi in special la burta! 🤢! Oral-2 Normal-3 ( cand am pus o capra a fost mai ok) Locatia-9 curata și noua Aspect-2 vergeturi in draci! 🤢 1
7uuupp Reputație: 4931 Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 La 08.04.2025 la 7:48, otelo a spus: Salutare Baieti,acum cateva zile am fost si eu la acesta dameaza și pot sa zic ca am avut o experienta destul de proasta și nu recomand la nimeni sa se mai ducă la ea ca nu se merita practic este o pierdere de timp m am simțit super grăbit și oralul slab rau nici o pasiune nici un efort din partea ei,corpul plin de vergeturi in special la burta! 🤢! Oral-2 Normal-3 ( cand am pus o capra a fost mai ok) Locatia-9 curata și noua Aspect-2 vergeturi in draci! 🤢 Extinde Te înțeleg! Totusi sunt poze suficiente să îți faci o părere față de cum se prezintă fizic; legat de servicii e părerea ta! Cred ca te-ai simțit afectat de imagine și abia așteptai să pleci…cred ca notele sunt acordate au fost influențate de fizic. Bafta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum