Sari la conținut

delia 0757294012

Postări Recomandate

Postat

Numa ce am  iesit de la domnisoara.Am gasit anuntul pe internet.Contactat pe whatsapp raspuns destul de repede cerut detalii si in 20 de min m am prezentat la usa 😎undeva langa Vox. Fata este exact cea din poze undeva la 1.65 inaltime blonda pt iubitorii de fete slim ea este perfecta…foarte frumoasa mereu zambitoare ma servit cu un pahar de apa la alegerea mea am stat putin la povesti dupa care m am cerut la dus dupa care Delia a trecut si ea pe la baie si ne am reintalnit in dormitor unde am avut parte la alegerea mea de un masaj ok asa de un 8 urmat de un oral neprotejat executat bine lent cu tente de deep.am sa va las si link ul fetei….

per total merita vizitata amenda 250 lei masaj+finalizare aprox 30 min

• Like 1
  • Mersi 1
  • Membru Premium
Reputație: 6576
Postat

Sa ii spuna cineva la colega ei ca nu e frumos sa mananci in pat 😆

• Haha 2
  • Oras:Timisoara
Postat

@balu99Adica face doar masaj si ON cu 250 RON? Normal Protejat nu face sau n-a fost sa fie?

Postat

@balu99Adica face doar masaj si ON cu 250 RON? Normal Protejat nu face sau n-a fost sa fie? Atentie la sateliti a dat la ON? :) ups, sorry for the double post

Reputație: 37
Postat

Asta am ales eu masaj plus oral….face si normal dar nu ma interesat.Nu am primit atentie in zona la oral bine nici nu am cerut…din ce zice ea face saruturi corporale ,poate sunt inclusi si satelitii acolo :))

Postat

Bun, acum hai ca zic si eu cum a fost cu ea.

De cum am intrat pe usa, am avut ceva reticente, dar totusi am ramas. De ce am avut? Pentru ca 99% este gipsy. Si are un ten aiurea, cicatrizat, si un zambet foarte fals. Pe scurt, urâțică la față.

Dar am zis, hai fie, sa raman. Pentru ca are un corp destul de fain (mai creol, evident), slim, tonifiat, si putin miniona.

Mi-am exprimat intentia sa merg la dus, dar ea "vrei tu la dus? bine..." Apoi descopar ca n-avea prosop, decat unul ud. Pana la urma a gasit altul prin casa pe undeva, sper doar sa fi fost nefolosit.

Ma fac comod, incepe cu un OP. Adica arunca prezervativul fara sa ma intrebe nimic. Dupa ce a observat ca mi-a cam displacut treaba, scoate prezervativul si face un ON de foarte slaba calitate, mai mult cu labă. Gogu' dormea plictisit, aproape ca nu se trezea. I-am zis sa ia si satelitii, "eu nu fac din astea". Cand sa incepem NP, suparata ca n-are lubrifiant, cauta pe acolo disperata prin casa. Mi s-a taiat cheful. Am zis, hai sa incerc o finalizare corporala. si acolo surpriza "asta este inca 100 RON". Ca sa nu plec neterminat, am zis din nou... fie. Bineinteles, ca a insistat sa ii dau acesti bani in plus, de parca ar fi crezut ca o mint. M-am dus sa ii dau banii, si apoi am terminat treaba.

Daca e sa ma intrebati pe mine, eu nu v-o recomand. Clar eu nu o sa revin, doar mi-am facut nervi.

• Like 1
  • Mersi 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...