Evee9696 Reputație: 155 Postat Aprilie 21 Telefon: . Oras:. Disponibila Telefon: . Oras:. Disponibila Autor Postat Aprilie 21 . 1 8
JuvenKarol Reputație: 1 Postat Aprilie 21 Oras:iasi Oras:iasi Postat Aprilie 21 O fata de nota 10, o experinta foarte placuta, comportamentul ei extraordinar Recomand cu caldura!! 1
Armagedon Reputație: -10 Postat Aprilie 21 Oras:Iași Oras:Iași Postat Aprilie 21 Acum 11 ore, Evee9696 a spus: Vă aștept la programări 🩷🩷🩷! Pfff câtă țâță tată și fundulet finuț!! 1
ovidiu69 Reputație: 729 Postat Aprilie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22 Acum 18 ore, Evee9696 a spus: Vă aștept la programări 🩷🩷🩷! Frumos sta dopul ala acolo....🥰 1
Evee9696 Reputație: 155 Postat Aprilie 23 Telefon: . Oras:. Disponibila Telefon: . Oras:. Disponibila Autor Postat Aprilie 23 La 21.04.2025 la 21:08, JuvenKarol a spus: O fata de nota 10, o experinta foarte placuta, comportamentul ei extraordinar Recomand cu caldura!! .
max.ce.te. Reputație: 1677 Postat Aprilie 25 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Postat Aprilie 25 Hai sa ma laud ca am ajuns si eu la Evee96... eram pe picior de plecare si citind in viteza, pe sarite si pe diagonala topicul credeam ca o sa am de a face cu Evee69- bruneta. ... Oricum mie mi.a placut peste cine am dat. Despre Evee, la fizic, pozele spun aproape totul, iar pt restul ...la descrierea facuta de @pitiku n.am ce sa completez ...pt ca am avut cam aceeasi perceptie.. Nu sunt deloc fan botox. Implanturile mamare ii vin bine si la palpare sunt f ok. Cu parere de rau ... a avut o atitudine cam profi ... ca sa nu zic distanta ... desi am vrut sa destind atmosfera ... Astfel lipsa conexiunii ... cred m a pus inconstient pe modul "am venit doar sa fut" si in anumite momente sa ma ia ... valul. Locatia mi.a convenit f bine pt ca e la 15min de mers de unde eram cantonat... si plus faptul ca oferta era full service... decizia a fost rapida.. ca si programarea pe wap... Comanda initiala 1h + A + CIM... Amenda finala a fost 700 pt ca de CIM n.am mai beneficiat. Poate ar trebui Evee sa precizeze ca extra se percep pe finalizare si nu la sesiune. Dupa un pahar cu apa si dusul de rigoare ...am mers in camera de ostilitati... dupa o faza f scurta de tatonare din picioare in fata dulapului "cu oglinzi" ... m.a invitat rapid in pat pe spate unde ... a inceput sa mi frece zgârciul ...Aparent ... oralul incepe doar cand o ai sculată 😕 ... apoi ... am beneficiat de un "oral scoala germana" ( 75% manual 😁.).. probabill a considerat ca e mai adaptat la modelul de instrument (trecut prin razboaie 😂) ... deci am renuntat rapid la acel "oral" ... si dupa montarea pelerinei si lubrefiere (!) am trecut la ... normal.. . misionar, picioarele pe umeri, doggy ... f f fain ... inclusiv mimica si gemetele. Confirm ca are o puta micuta (mi.a placut f mult) si ca e f stramta .. daca nu cea mai stramta ... in top 3 din toate timpurile pt mine. Ar fi trebuit sa ma limitez la "normal" pt ca la doggy era sa ma termine in vreo 5 min (dar mi.a trecut ca si ... somnul in fata TV ului 🙃 ) . Dar am trecut si la micul orificiu .. ce parea de virgină ... aici cred ca am cam abuzat ... vreo 15 min ... ar fi trebuit sa ma opresc, inainte sa.mi sune alarma "la juma de sesiune" ... dar n.am tradus corect gesturile si gemetelei fetei🙄 Dupa duş, la "nr 2" 😉 am vrut sa repet "coregrafia" ... dar am inteles din tonul ei cand mi.a zis ... "dar anal ai facut deja la 1 nr" . Deci am revenit la normal ... pt putin timp pt ca reprosurile imi afecteaza ... erectia🫢😁 N.avea nici rost sa insist pt un "oral german" pt CIM. Cu toate acestea ... o consider, dpmdv, o experienta f reusita, desi peste pretul mediu al pietii ieşene la segmentul premium... nu mai zic de Bucuresti. In concluzie, Evee96 e o fata f faina, inclusiv pt cei ce nu sunt fani silicoane si buze marite nenatural. Eu zic ca, pt o experienta sexuala f implinita, nu.i nevoie de nici un extra la ea ...pt ca sexul "clasic" e suficient, iar daca trece si la un oral "scoala nimfomane.com" ar fi top 3 pe Iasi. Eu sper ca n.am suparat.o/chinuit.o prea tare ... si ca o sa ma mai primeasca cand ne intersectam la IS ... macar pt sesiuni scurte si clasice... si sa profit ca pot ajunge in 15min pe jos la usa ei 😉. Toate cele bune! 5 2
Evee9696 Reputație: 155 Postat Aprilie 26 Telefon: . Oras:. Disponibila Telefon: . Oras:. Disponibila Autor Postat Aprilie 26 La 25.04.2025 la 17:18, max.ce.te. a spus: Hai sa ma laud ca am ajuns si eu la Evee96... eram pe picior de plecare si citind in viteza, pe sarite si pe diagonala topicul credeam ca o sa am de a face cu Evee69- bruneta. ... Oricum mie mi.a placut peste cine am dat. Despre Evee, la fizic, pozele spun aproape totul, iar pt restul ...la descrierea facuta de @pitiku n.am ce sa completez ...pt ca am avut cam aceeasi perceptie.. Nu sunt deloc fan botox. Implanturile mamare ii vin bine si la palpare sunt f ok. Cu parere de rau ... a avut o atitudine cam profi ... ca sa nu zic distanta ... desi am vrut sa destind atmosfera ... Astfel lipsa conexiunii ... cred m a pus inconstient pe modul "am venit doar sa fut" si in anumite momente sa ma ia ... valul. Locatia mi.a convenit f bine pt ca e la 15min de mers de unde eram cantonat... si plus faptul ca oferta era full service... decizia a fost rapida.. ca si programarea pe wap... Comanda initiala 1h + A + CIM... Amenda finala a fost 700 pt ca de CIM n.am mai beneficiat. Poate ar trebui Evee sa precizeze ca extra se percep pe finalizare si nu la sesiune. Dupa un pahar cu apa si dusul de rigoare ...am mers in camera de ostilitati... dupa o faza f scurta de tatonare din picioare in fata dulapului "cu oglinzi" ... m.a invitat rapid in pat pe spate unde ... a inceput sa mi frece zgârciul ...Aparent ... oralul incepe doar cand o ai sculată 😕 ... apoi ... am beneficiat de un "oral scoala germana" ( 75% manual 😁.).. probabill a considerat ca e mai adaptat la modelul de instrument (trecut prin razboaie 😂) ... deci am renuntat rapid la acel "oral" ... si dupa montarea pelerinei si lubrefiere (!) am trecut la ... normal.. . misionar, picioarele pe umeri, doggy ... f f fain ... inclusiv mimica si gemetele. Confirm ca are o puta micuta (mi.a placut f mult) si ca e f stramta .. daca nu cea mai stramta ... in top 3 din toate timpurile pt mine. Ar fi trebuit sa ma limitez la "normal" pt ca la doggy era sa ma termine in vreo 5 min (dar mi.a trecut ca si ... somnul in fata TV ului 🙃 ) . Dar am trecut si la micul orificiu .. ce parea de virgină ... aici cred ca am cam abuzat ... vreo 15 min ... ar fi trebuit sa ma opresc, inainte sa.mi sune alarma "la juma de sesiune" ... dar n.am tradus corect gesturile si gemetelei fetei🙄 Dupa duş, la "nr 2" 😉 am vrut sa repet "coregrafia" ... dar am inteles din tonul ei cand mi.a zis ... "dar anal ai facut deja la 1 nr" . Deci am revenit la normal ... pt putin timp pt ca reprosurile imi afecteaza ... erectia🫢😁 N.avea nici rost sa insist pt un "oral german" pt CIM. Cu toate acestea ... o consider, dpmdv, o experienta f reusita, desi peste pretul mediu al pietii ieşene la segmentul premium... nu mai zic de Bucuresti. In concluzie, Evee96 e o fata f faina, inclusiv pt cei ce nu sunt fani silicoane si buze marite nenatural. Eu zic ca, pt o experienta sexuala f implinita, nu.i nevoie de nici un extra la ea ...pt ca sexul "clasic" e suficient, iar daca trece si la un oral "scoala nimfomane.com" ar fi top 3 pe Iasi. Eu sper ca n.am suparat.o/chinuit.o prea tare ... si ca o sa ma mai primeasca cand ne intersectam la IS ... macar pt sesiuni scurte si clasice... si sa profit ca pot ajunge in 15min pe jos la usa ei 😉. Toate cele bune! 2
Evee9696 Reputație: 155 Postat Aprilie 28 Telefon: . Oras:. Disponibila Telefon: . Oras:. Disponibila Autor Postat Aprilie 28 .
MasterChou Reputație: 654 Postat Aprilie 28 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Aprilie 28 3 minutes ago, Evee9696 said: 😛😛😛😛😛 8E47DD1C-596D-4C9D-9F5A-178B78A528E0.mov 336.53 kB · 0 downloads 🍒 Fără nici o intenție rea, dar video-ul asta putea fi lejer doar o poză 😁 Zi frumoasă! 1 1
Evee9696 Reputație: 155 Postat Aprilie 29 Telefon: . Oras:. Disponibila Telefon: . Oras:. Disponibila Autor Postat Aprilie 29 . 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29 Postat Aprilie 29 21 hours ago, Evee9696 said: 😛😛😛😛 Rozul meu te atrage ? 8E47DD1C-596D-4C9D-9F5A-178B78A528E0.mov Arati mai bine decat in poze!
noanonymus Reputație: 558 Postat Aprilie 29 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Aprilie 29 1 oră în urmă, Evee9696 a spus: 💧💦💦💧 Bună, mergeau și sânii în poza asta! ❤️ 1
Evee9696 Reputație: 155 Postat Aprilie 29 Telefon: . Oras:. Disponibila Telefon: . Oras:. Disponibila Autor Postat Aprilie 29 La 29.04.2025 la 12:30, lucianpbt a spus: Arati mai bine decat in poze! L
Evee9696 Reputație: 155 Postat Aprilie 29 Telefon: . Oras:. Disponibila Telefon: . Oras:. Disponibila Autor Postat Aprilie 29 La 29.04.2025 la 13:32, noanonymus a spus: Bună, mergeau și sânii în poza asta! ❤️ . 1
MasterChou Reputație: 654 Postat Aprilie 29 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Aprilie 29 1 minute ago, Evee9696 said: 🩷🩷🩷promit ca poza pe care o voi posta va fii mai 👀👀👀🙈🙈🙈 Pfff, mai am puțin și fac o programare numai să mă holbez 👀👀👀 la corpul tău! 😅 Zi faină! 😘 1
noanonymus Reputație: 558 Postat Aprilie 30 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Aprilie 30 La 28.04.2025 la 15:00, Evee9696 a spus: 😛😛😛😛 Rozul meu te atrage ? 8E47DD1C-596D-4C9D-9F5A-178B78A528E0.mov Mă atragi tu, indiferent de culoare! 😍😋 1
Evee9696 Reputație: 155 Postat Aprilie 30 Telefon: . Oras:. Disponibila Telefon: . Oras:. Disponibila Autor Postat Aprilie 30 😛😛😛🥥🍒🍒🍒🍒🍒💋💋 5
noanonymus Reputație: 558 Postat Aprilie 30 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Aprilie 30 Acum 7 minute, Evee9696 a spus: 😛😛😛🥥🍑 Mulțumesc, următoarea ar trebui cu sânii liberi, în toată splendoarea lor! 😍😋❤️ 1 1
dau cu sabia in balta Reputație: 403 Postat Aprilie 30 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30 La 21.04.2025 la 12:17, Evee9696 a spus: Vă aștept la programări 🩷🩷🩷! 🩷🩷 Foarte foarte Frumos😘😘😘😘 2
MasterChou Reputație: 654 Postat Aprilie 30 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Aprilie 30 3 hours ago, noanonymus said: Mulțumesc, următoarea ar trebui cu sânii liberi, în toată splendoarea lor! 😍😋❤️ Prietene, are multe poze fără sutien... mai lasă onanismul și mergi să vezi cum sunt sânii live... 1
noanonymus Reputație: 558 Postat Aprilie 30 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Aprilie 30 Acum 2 ore, MasterChou a spus: Prietene, are multe poze fără sutien... mai lasă onanismul și mergi să vezi cum sunt sânii live... Prietene, până ajung eu, de la x00 km, nu am decât să văd poze, te deranjează cumva? 😂 Scuze Eve de offtopic! ❤️ 1
MasterChou Reputație: 654 Postat Aprilie 30 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Aprilie 30 Just now, noanonymus said: Prietene, până ajung eu, de la x00 km, nu am decât să văd poze, te deranjează cumva? 😂 Scuze Eve de offtopic! ❤️ Cei drept de la Vâlcea până în Iași e ceva. Poate vine ea pe la voi... 🤷 Dacă Evee e ok cu astfel de cereri pentru poze, cine sunt eu să mă bag în calea fericirii voastre... Reacția mea a venit ca urmare a faptului că la noi, sunt mulți care stau gură cască pe forum fără să contribuie cu nimic la creșterea comunității locale. Spor! 1 1
Evee9696 Reputație: 155 Postat Mai 4 Telefon: . Oras:. Disponibila Telefon: . Oras:. Disponibila Autor Postat Mai 4 La 30.04.2025 la 17:50, dau cu sabia in balta a spus: Foarte foarte Frumos😘😘😘😘 💋💋💋
Evee9696 Reputație: 155 Postat Mai 5 Telefon: . Oras:. Disponibila Telefon: . Oras:. Disponibila Autor Postat Mai 5 . 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum