Lubric Reputație: 707 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Aprilie 9, 2014 Sorina, la Baile Felix nu vii sa-ti tratezi romantismul? Gabi, mosule, pe tine te astept negresit caci altfel iti iei bataie stii de cine.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 9, 2014 Eu fara Sorina nu vin.
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2014 Sorina, la Baile Felix nu vii sa-ti tratezi romantismul? Gabi, mosule, pe tine te astept negresit caci altfel iti iei bataie stii de cine. La modul cel mai serios acum: am de gand sa calatoresc destul de mult anul acesta. La Baile Felix nu am fost pana acum, nu suna rau. Primul oras pe lista (si cel de suflet) va ramane Constanta. Am atat de multe amintiri frumoase acolo...e ceva ce ma tot cheama....inapoi. 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2014 Postat Aprilie 9, 2014 La Baile Felix nu am fost pana acum, nu suna rau. Suna rau ca nu ai fost. Dar daca vii, va suna foarte bine.
Lubric Reputație: 707 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Aprilie 9, 2014 La modul cel mai serios acum: am de gand sa calatoresc destul de mult anul acesta. La Baile Felix nu am fost pana acum, nu suna rau. Primul oras pe lista (si cel de suflet) va ramane Constanta. Am atat de multe amintiri frumoase acolo...e ceva ce ma tot cheama....inapoi. Asta pana o sa vezi ce frumoasa e si Oradea cu Baile Felixi si chiar si statiunea 1 Mai. Daca vii sa ma anunti, ca sa-ti caut o cazare frumoasa.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2014 Primul oras pe lista (si cel de suflet) va ramane Constanta. Am atat de multe amintiri frumoase acolo...e ceva ce ma tot cheama....inapoi. :clapp
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2014 (.)...e ceva ce ma tot cheama....(.) cred ca mesajele mele subliminale sunt fondul chemarii pe care o tot simti de mai recent!
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2014 Asta pana o sa vezi ce frumoasa e si Oradea cu Baile Felixi si chiar si statiunea 1 Mai. Daca vii sa ma anunti, ca sa-ti caut o cazare frumoasa.Cu siguranta te voi anunta. Iti multumesc frumos pentru intentie! cred ca mesajele mele subliminale sunt fondul chemarii pe care o tot simti de mai recent!Nu te contrazic i am on my way 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 10, 2014 AMR 23 de zile
Old George Reputație: 452 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2014 Si eu sunt de acord sa vina la voi la Constanta.O intrebare Sorina.Daca o iei si pe Deeana ea ce va face? Plaja cu baietii?Ca de sex parca se lasase.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 10, 2014 Si eu sunt de acord sa vina la voi la Constanta.O intrebare Sorina.Daca o iei si pe Deeana ea ce va face? Plaja cu baietii?Ca de sex parca se lasase. Deeana face masaj erotic
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 10, 2014 :350x ce-i aia masaj erotic? ca asa, si eu fac masaje, dar doar intra-vaginal! :waytogo
geon90 Reputație: 951 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2014 abia astept sa vii sorana
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 10, 2014 abia astept sa vii sorana Astepti cumva sa vina Sorana de la ASIA ? Ca noi aici o invitam pe Sorina
geon90 Reputație: 951 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2014 ))nu mi ar fi rusine nici cu sorana de la asia sincer
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2014 Eh, pai atunci sa faci plaja cu Sorana de la Asia Glumesc, sper sa nu te superi pe mine.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 14, 2014 Pentru ca mai sint aproximativ doua saptamani pana la vizita Sorinei pe meleagurile noasre , am sa ma erijez in purtatorul de cuvant al colegilor de pe Constanta si o rog pe aceasta cale pe Sorina sa ne ofere toate detaliile acestei vizite. Poate pare cam din pripa aceasta postare a mea, dar avem colegi care se logheaza mai rar si mai si urmeaza o saptamana cand treburile familiale ne ocupa din ce in ce mai mult timp si timpul dedicat forumului scade vertiginos. Asa ca o informatie primita din timp, face toti banii. 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2014 Ok, bun, in urmatoarele doua-trei zile, pana de Pasti, va voi spune exact de cand si pana cand voi "activa" in Constanta si in ce interval orar. In mare, ar fi cam intre 5-18 mai. Ceea ce as fi vrut sa va intreb este ce zona preferati voi sa-mi inchiriez apartament? Eu ma gandeva undeva pe langa City Mall, voi ce spuneti?
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 15, 2014 Eu ma gandeva undeva pe langa City Mall, voi ce spuneti?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 15, 2014 E ok zona pentru mine. Pune si tu,te rog tarifele si serviciile pentru colegii mai puturosi Si neste poze daca se poate.
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2014 Astept sa primesc mail cu pozele de la fotograf, mai stam cateva zile (2-3) sa postez tot odata. In mare, daca igiena este ok, fac cam tot exceptand sex anal si finalizare faciala Preturile vor fi:- 100ron/ 1 fin, 30min;- 150ron/ 2 fin, 1ora;
ghostcurvar Reputație: 1874 Postat Aprilie 15, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 15, 2014 Cam tot )) asta suna a provocare rar am gasit asa ceva . Eu sunt pregatit pentru tot
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 15, 2014 Si eu sint pregatit. Deabea astept sa-mi faci un pulover si o tochitura moldoveneasca.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 15, 2014 Cum a ramas cu Deeana ? Ma initiaza in tainele masajului ?
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Aprilie 15, 2014 Ok, bun, in urmatoarele doua-trei zile, pana de Pasti, va voi spune exact de cand si pana cand voi "activa" in Constanta si in ce interval orar. In mare, ar fi cam intre 5-18 mai. Ceea ce as fi vrut sa va intreb este ce zona preferati voi sa-mi inchiriez apartament? Eu ma gandeva undeva pe langa City Mall, voi ce spuneti? Pff, City Mall??? ...pricipala si cea mai mare cherhana pe timp de zi din Constanta ...vrei sa ma alerge garizii care ii fierb de doua luni? ...multa bafta, ai grija de tine, sper si iti doresc sa nu transformi vizita temporara, intr-una permanenta. Doamne ajuta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum