Sari la conținut

Cine vrea ca Sorina4U sa vina la Constanta ?

Postări Recomandate

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Sorina, la Baile Felix nu vii sa-ti tratezi romantismul? ;)

Gabi, mosule, pe tine te astept negresit caci altfel iti iei bataie :P stii de cine. ;)

• Oras:Bucuresti
Postat

Sorina, la Baile Felix nu vii sa-ti tratezi romantismul? ;)

Gabi, mosule, pe tine te astept negresit caci altfel iti iei bataie :P stii de cine. ;)

La modul cel mai serios acum: am de gand sa calatoresc destul de mult anul acesta. La Baile Felix nu am fost pana acum, nu suna rau. ;)

Primul oras pe lista (si cel de suflet) va ramane Constanta. Am atat de multe amintiri frumoase acolo...e ceva ce ma tot cheama....inapoi. :P

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

La Baile Felix nu am fost pana acum, nu suna rau. ;)

Suna rau ca nu ai fost. Dar daca vii, va suna foarte bine. :)

Postat

La modul cel mai serios acum: am de gand sa calatoresc destul de mult anul acesta. La Baile Felix nu am fost pana acum, nu suna rau. ;)

Primul oras pe lista (si cel de suflet) va ramane Constanta. Am atat de multe amintiri frumoase acolo...e ceva ce ma tot cheama....inapoi. :P

Asta pana o sa vezi ce frumoasa e si Oradea cu Baile Felixi si chiar si statiunea 1 Mai. ;) Daca vii sa ma anunti, ca sa-ti caut o cazare frumoasa.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

:clapp

Postat

Asta pana o sa vezi ce frumoasa e si Oradea cu Baile Felixi si chiar si statiunea 1 Mai. ;) Daca vii sa ma anunti, ca sa-ti caut o cazare frumoasa.

Cu siguranta te voi anunta. Iti multumesc frumos pentru intentie! :)

cred ca mesajele mele subliminale sunt fondul chemarii pe care o tot simti de mai recent!

Nu te contrazic :P i am on my way ;)

• Like 1
Postat

Si eu sunt de acord sa vina la voi la Constanta.

O intrebare Sorina.Daca o iei si pe Deeana ea ce va face? Plaja cu baietii?

Ca de sex parca se lasase.

Postat

:)))

nu mi ar fi rusine nici cu sorana de la asia sincer :D

Postat

Eh, pai atunci sa faci plaja cu Sorana de la Asia =))

Glumesc, sper sa nu te superi pe mine. :bow  

Postat

Pentru ca mai sint aproximativ doua saptamani pana la vizita Sorinei pe meleagurile noasre , am sa ma erijez in purtatorul de cuvant al colegilor de pe Constanta si o rog pe aceasta cale pe Sorina sa ne ofere toate detaliile acestei vizite. Poate pare cam din pripa aceasta postare a mea, dar avem colegi care se logheaza mai rar si mai si urmeaza o saptamana cand treburile familiale ne ocupa din ce in ce mai mult timp si timpul dedicat forumului scade vertiginos. Asa ca o informatie primita din timp, face toti banii.

• Like 2
Postat

Ok, bun, in urmatoarele doua-trei zile, pana de Pasti, va voi spune exact de cand si pana cand voi "activa" in Constanta si in ce interval orar. In mare, ar fi cam intre 5-18 mai.

Ceea ce as fi vrut sa va intreb este ce zona preferati voi sa-mi inchiriez apartament? Eu ma gandeva undeva pe langa City Mall, voi ce spuneti?

Postat

Astept sa primesc mail cu pozele de la fotograf, mai stam cateva zile (2-3) sa postez tot odata.

In mare, daca igiena este ok, fac cam tot exceptand sex anal si finalizare faciala ;)

Preturile vor fi:

- 100ron/ 1 fin, 30min;

- 150ron/ 2 fin, 1ora;

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Ok, bun, in urmatoarele doua-trei zile, pana de Pasti, va voi spune exact de cand si pana cand voi "activa" in Constanta si in ce interval orar. In mare, ar fi cam intre 5-18 mai.

Ceea ce as fi vrut sa va intreb este ce zona preferati voi sa-mi inchiriez apartament? Eu ma gandeva undeva pe langa City Mall, voi ce spuneti?

Pff, City Mall??? :eek ...pricipala si cea mai mare cherhana pe timp de zi din Constanta :thinking ...vrei sa ma alerge garizii care ii fierb de doua luni? :shrk ...multa bafta, ai grija de tine, sper si iti doresc sa nu transformi vizita temporara, intr-una permanenta.

Doamne ajuta. :pope

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...